Fredag och ledig dag!

Så skön dag det varit/är idag! Jag har ledigt idag och det är ju alltid skönt. :)
Vid 10-tiden imorse for jag en sväng ner på stan, jag började på EM, köpte present till min mor som fyllt år, tyvärr tog jag ingen bild, det var ju dumt, kom precis på det nu, och nu är den inslagen och allt. Det var iallafall ett stort rosa ljus med vita blommor och ett fint fat till, jag tror hon blir nöjd.
Efter EM for jag vidare till Gallerian, tänkte kolla om jag kunde hitta nån vinterjacka på TeamSportia, de annonserar ju rea upp till 70%, men inte hittade jag nån som jag ville ha så jag får väl fortsätta ha min svarta fula ärvda efter S2, men till hösten hoppas jag att jag hittar nån fin täckjacka, helst i färg, gillar egentligen inte svart, vill heller inte ha vitt, men brunt el nån fin grön färg, röda jackor har jag haft så många så jag tänkte förnya mig lite den här gången, dessutom vill jag inte ha en som är kort i midjan utan som går lite längre ner på rumpan.

Just nu väntar vi bara på att pappan i huset ska komma hem, han har lovat att komma vid 15-tiden, men men det har vi inte sett ännu!!! Får väl bara be till Gud och hålla tummarna för att han lovat nåt han kan hålla. Sen blir det till att åka iväg till mamma och pappa, far nog in en sväng på Dollarstore i Boden, det ligger ju efter vägen så...

Det var -19 grader imorse när vi klev upp, men nu mitt på dan och när solen skiner så är det ungefär -8-10 grader, jättefint är det!

Tjing!

Nu måste jag börja ta tag i saker här!

Nä, nu är jag så jävla arg på mig själv #%&%# GRRRRR så jävla dum jag är mot mig själv, det är ingen annan som lider, bar jag.
Av vaddå undrar ni kanske?? Jo, min jävla feta kropp! Nu känner jag att jag börjar närma mig toppen el botten vad gäller min vikt, nu bara MÅSTE jag göra nåt.
Har beställt boken ISO-dieten idag, hoppas jag får några inspirerande mat-tips därifrån. Hittade även på Aftonbladet Plus en massa ISO-recept som jag skrivit ut, ska försöka göra åtminstone nån av dom i nästa vecka då jag är ledig.
Sen har jag även plockat fram lite VV-saker för nu jäklar! Snart är ju sommarn här och jag har absolut inte den kropp jag hade tänkt ha när sommarn kom så nu är det tamejfan dags att sätta igång, sluta vara soffpotatis och bara äta en massa jox och skit!
Snälla, alla mina vänner, nu får ni hjälpa mig här! Jag behöver peppning, stöttning och en jävla massa koll på mig.
M: Nu ska mina matlistor börja komma igen, jag lovar!!

Oh, det där kändes skönt, nu hoppas jag att jag kommer igång igen!

Jag börjar jobba kl 11.00 idag, då börjar dagen med promenad med Hälsogruppen, det passar ju perfekt nu när jag har börjat tänka lite mer hälsosamt :), jobbar sen till 16.30, fick ta ut en timmes permis som jag fick för januari månad i extra förmån.
Till middag idag blir det kyckling, vilket ju är helt OK ur hälsosynpunkt, tänkte göra den goda med baconet, det gick ju fort också, passar utmärkt.

Ha det så bra och glöm inte att hålla koll på  mig!

Tjing.

Idag FÅR man äta semlor!

Jag har ännu inte ätit nån men det blir om en stund, den står i kylen och väntar på mig!

Jäklar så det snöade och blåste igår, det var jävligt tråkigt och jobbigt att skotta när man kom hem efter jobbet, orkade inte skotta heela gården, skottade lite mer idag men ännu är inte allt skottat men det är på sidan där vi har husvagn och släpvagn så det gör inget att det ligger där ett tag.

Känner mig jättetrött just nu, har börjat kl 7.00 imorse, blir tidig kväll ikväll, börjar även 7.00 imorgon också. Det är bra pass, får ju gå hem tidigt men nog är det lite tröttsamt att kliva upp på morgonen och man är väldigt trött på kvällen.
Nu har jag bara 2 dagar kvar att jobba, sen får jag sportlov, sköööönt!! Hoppas bara att det inte snöar, hade tänkt fixa till lite i vardagsrummet, byta gardiner och sånt, kanske även i ungarnas rum. Sen tänkte jag ju även lata mig lite också...

Nu ska jag gå och läsa tidningen och sen så blir det häng framför TV:n.

Ha dé

Partat

Ja, så har man partat 2 dar på raken!! Nå, så farligt är det inte, igår var jag på plastparty hos B, köpte den där brödkniven, sen idag har jag varit till U på ljusparty, där blev det inget. Hade nog kunnat bli en massa om jag kunde ha doftljus, men det kan jag ju inte så.....

Själv tänker jag nog ha ett kryddparty här framöver, är det nån som ställer upp och kommer???

Det är gubben som lagat mat idag, köttfärssås och spagetti, dom hade hunnit äta innan jag kom hem från U, gubben och S1 åkte iväg till Luleå precis när jag kom, S1 övningskörde. S3 sa att det var INTE gott ha ha ha, ja dom är ju ärliga i allafall dom små! Jag fick salta och peppra lite och då blev det bättre :)

Inatt har jag haft dejt med Mr Toalett, vete sjutton varför!? Jag har inte ätit nåt som innehållit mjölk, däremot vet jag inte om det var nån kombination av fett och socker, drack cider till maten, jag har ingen aning, är lika frågande nu som jag var inatt. Jag klev upp när gubben kom och la sig, då var kl 01.00, dejtade fram till kl 02.00, somnade som tur var ganska snabbt och sov till kl 9.00 imorse.

Har hunnit baka bullar på förmiddan också, det har varit slut på det lääänge, tyckte det var das, nja egentligen inte men jag hade lust att baka :), Ja, ni känner väl mig vid det här laget...

Vad gillade ni Melodifestivalen igår? Jag tyckte att alla lät ungefär lika, det var ingen som direkt stack ut ur mängden, den 50-tals inspirerade var väl ganska bra, jag röstade på dom i allafall. EMD förstod man ju skulle gå vidare, hur många småtjejer röstar inte på dom???

Vet inte vad jag ska hitta på nu, funderar på om jag skulle baka nåt mer, eller...?? jag vet inte, tänkte ev se Familjen Annorlunda som börjar kl 18.00, oh sånt här är svårt, om jag nu börjar baka? Vad ska jag baka då? Vet inte, nä, det lär väl inte bli nåt.

Hej och tack för nu!

Svar på Eijas tjatiga fråga:

Nej, jag ska inte på galan, inte ens för att äta, har alltid hittills blivit sjuk i magen när jag varit på nåt kalas med jobbet och ätit, inte alls kul, nä, då stannar jag hellre hemma och äter det jag själv har lagat, då brukar magen fungera :)

Idag ska jag på party hos B! Det blir Tupperware, funderar på att inhandla en brödkniv, fast den är så förskräckligt dyr så jag vet inte, har inte bestämt mig ännu, bestämmer mig därborta, det kanske finns nåt bra erbjudanden på annat som jag hellre vill ha.
Sen imorron då är det dags för ännu ett party, då ska jag till U för att kolla på ljus, behöver egentligen inget just nu, men i vanlig ordning så blir det väl till att köpa nåt i allafall :)

Har precis stekt på fläskfile som vi ska ha till middag idag, det är bra att förbereda lite eftersom jag inte vet när jag kommer hem, gubben är i Luleå för modellflyg, han kommer väl hem nån gång vid 15-tiden skulle jag tro.
Slog igång tvättmaskinen när jag klev upp så den är snart klar, jag vaknade redan kl 7.30 idag, var ingen idé att ligga kvar, så då klev jag upp och fixade lite istället.
Har inte ätit frukost ännu, men magen börjar påpeka att det nog snart är dax!

Nu ska jag kolla runt lite och se vad en brödkniv kan tänkas kosta så jag vet om det är lönt att beställa idag eller om jag ska vänta.

See you!


Min lediga dag

Den började kl 6.30 imorse, trött som f-n var jag när klockan ringde, jag brukar oftast (alltid) vakna innan klockan ringer men inte imorse, nä, då sov jag som en stock, synd att man var tvungen att kliva upp trots ledigt från jobbet.
Nåväl, jag gick och väckte S3, fast han var redan vaken, tyckte att jag kom alldeles försent, han hade minsann varit vaken sen kl 6.00!
När jag skickat honom till skolan gick jag ut och skottade bort den lilla snön som kommit, sen gjorde jag frukost och såg inspelningen av Du är vad du äter.
For sen iväg på ICA och handlade, när jag packat in allt i lådor och skåp så började jag att städa, började med det tråkigaste: toaletterna, sen blev det dammsugning, passade på att slänga ut alla mattor också, det är inte alltid dom åker ut, bara köksmattorna hängs ut varje vecka.

När B slutat jobba var hon hit en sväng och hämtade kakorna jag bakat, vi surrade på en stund och sen satte jag mig att se färdigt en film jag börjat se innan hon kom.
Ska strax gå och börja med maten, fast det blir mest uppvärming idag, har tagit fram chili con carne från frysen, så det tar bara ett par minuter så är den klar!

Ikväll blir det Lets Dance, får se vem som åker ikväll?! Jag har hejat på Morgan sen första programmet och jag hoppas verkligen att han vinner hela tjotabalonget!!

Ha en riktigt härligt skön och avslappnad fredag!
Tjing.

Hallå!

Igår skickade jag ut om byten, har faktiskt fått svar!! Inte illa, mitt senaste pass som är till 21.30 har jag fått bort, jobbar till kl 18.00 istället, det är väl inte heller nåt höjdarpass, men hellre det än till 21.30. Sen har jag även fått bort ett pass till 19.00, får antingen börja kl 8.00 eller så sluta kl 17.00, hoppas på att jag får börja tidigt. Sen har jag sökt semester fredan som jag hade till kl 21.00, har ännu kvar dagar som måste tas ut före den 31 mars. Jag hoppas att det är OK.

Har idag jobbat till 13.30, det var himla skönt att gå hem, speciellt med tanke på att jag är ledig imorron, helgen blir längre när man får sluta tidigt dan innan ledighet. När jag kom hem så satte jag mig och såg en film, efter filmen så gjorde jag köttbullar och mos.

Om några minuter är det dags för duschning av S3, han satt och såg på reprisen av Wild Kids och det slutar 19.15. När han gått och sova blir det Värsta Bilförarna, det ska bli kul att se vad dom hittar på idag.

Har inte bestämt ännu vad jag ska göra imorron när jag är ledig, funderar på att städa på toaletterna på morgonen, sen kanske, om vädret är någorlunda, kanske jag tar en prommis, kanske vid tiden då S3 slutar skolan, kan ju gå förbi där och hämta upp honom, får väl se, kanske jag bara är himla lat och inget blir gjort, vem vet, men det gör inget, det är ju skönt att få vara lite lat ibland också.

Tjing!

Inte kul läsning

Har nyss läst min mail på jobbet, A hade varit så snäll och skickat nya schemat, fast det var ingen rolig läsning precis. Har 9 sena pass, varav 2 st är till 21 och 1 är till 21.30, det är dom senaste, sen hade jag ju några till 19, 18.30 och 17.30 också. Inte precis pass som jag gillar. Har skickat ut byte men inte lär det väl vara nån som vill byta, det är tyvärr många andra som också skickar byten på sena pass. Skit också!
Jag hoppas verkligen att det är rättvist i allafall, att inte bara vissa får sena pass och andra knappt får ett endaste. Ska nog ta och kolla lite på mina kollegors schema imorgon.
Såg att jag var satt som ansvarig en av 21-dagarna också, det har jag inte varit på flera år, inte kommer jag väl ihåg hur man gör!!!
Nä, inte kul alls detta.
Nåt bra med schemat var att jag fått ledigt dom dagar jag ville, alltid nåt att vara glad över!

Måste försöka se positivt på livet trots detta jävla schema (och annat som gör att jobbet känns tristare än vanligt)!
Men hur???? Vad ska jag fokusera på?
Orkar inte tänka snart... huvudet är så fullt, det känns som att det kommer att sprängas snart!

Nog för nu, orkar inte mer.
Tjing!

Vad har jag gjort i helgen då?

Ja, lördag blev det inte så mycket mer än lite handling och bakning av pizza, tog det mest lugnt, kan behövas.
Igår söndag då jäklar var det energi i den här tanten!!

Jag började morgonen med att slänga ut sängkläderna, sen städade jag toaletterna, bakade limpor, städade huset, dammtorkade lite i sovrummet, bakade lite mera, denna gång mjukkakor, sen blev det ju naturligtvis att bädda ihop sängarna, plocka i och ur tvättmaskin och torktumlare, hängde upp de tvättade påslakanen och lakanen i bastun och så middag, S2 gjorde kladdkaka som jag fixade fram till efterrätt på kvällskvisten och sen pust och stånk var det dags att gå och sova, det kändes gudomligt att lägga sig i rena, fräscha och hängt-ute-lukt-sängkläder!! Mmm så härligt.

Här är bild på limpor:


Och här är receptet:
12 dl ljummet vatten
3 pkt jäst
500 g farinsocker
4 ägg
1 tsk salt
3 dl vetemjöl
Rågsikt (nästan hela påsen)

Jäs degen 30-40 min i bunken. Knåda, dela i 8 bitar och platta ut i avlånga folieformar.
Jäs 30-40 min. Grädda längst ner i ugnen i ca 20-30 min i 175 grader.
Pensla med vatten.

För ett tag sen hade jag Tupperware-party, TACK ALLA SOM KOM! och då får man ju alltid en värdinnegåva, den här gången fick jag:


Fin eller hur? Och dyr är den också, 569 kr om jag skulle köpa den själv.

Idag har det varit jobb som vanligt, jävligt jobbigt med LG men förhoppningsvis kommer det att bli bättre, håll tummar och tår!
Imorgon går jag ett blä-pass, 12.30-19.00, försökte få det bortbytt men det gick inte alls det, tyvärr! Nåja, det är bara att sitta där och se glad ut trots allt.

Slut för nu, Ciao!

Back to work!

Som tur var så blev det inget mer med eländet jag hade i maggen igår, tack för det!! Vill inte åka på nån magsjuka, aldrig i livet!
Har jobbat på som vanligt idag, vi har haft möte med Hälsogruppen, tjejerna pratade om mål. Vi skulle egentigen ha varit ut på prommis men termometern visade -27 grader så vi ställde in och ska göra ett nytt försök imorgon istället, får hoppas att det är varmare då.

Det har inte hänt så mycket här idag, jag har jobbat, hämtat upp S2 och S3 från skolan, varit och handlat, lagat mat, ätit och diskat bort. Så rolig har min dag varit hittills!! Ha ha ha.

Nu längtar jag verkligen efter värme, sol och sommar!! mmm så härligt.

Ha en trevliger kväll allesammans, bye bye

Sjuk? eller?

Idag vid kl 12.00 så gick jag hem från jobbet, min mage var i uppror, hade fått vara på dass flera gånger, tänkte att det var lika bra att åka hem, det går ju inte att jobba när man måste springa iväg hela tiden, dessutom hade jag ont i magen, gick inte att koncentrera mig.
När jag kom hem gjorde jag några race men vid 14-tiden kändes det mycket bättre, det var bra ända tills vi ätit middag, då började jag igen, det verkar som att min mage bestämt sig för att banta, utan att säga till mig först!!! Just nu känns det ganska bra, får väl se hur länge det är så. Hade ju tänkt gå tillbaka till jobbet imorron, men frågan är ju hur det blir efter att jag ätit frukost, nå, det får jag se imorron det!

Gubben kommer hem ikväll, han ringde vid 18-tiden, då var han i Luleå, skulle besöka kompisarna i modellflygklubben, trodde att han skulle vara hemma vid 21.00. Det hade gått bra att fixa med vagnen.

Kallt har vi haft det idag, imorse var det dryga 20 minusgrader, brr, men det är då tamejsjutton bättre än snö i allafall. Får hoppas att kylan inte håller i sig så länge, 5-10 gr är alldeles lagom tycker jag.

Nu ska jag surfa vidare en stund innan det är dags att borsta S3:s tänder och läsa saga.

Natti natti!

Jag ljuger så bra!!...

Snacka om att bli förvirrad! Idag när jag kom på jobbet så satt A redan där och jobbade, hon hade fått byta pass, hade t o m sagt det åt mig i förra veckan, men minnet är ju lite si och så...
Så hon fick gå hem när jag gick hem, imorgon hade vi tur bägge två, vi fick förfrågan från prod om vi ville jobba tidigare pass, klart man inte tackar nej till det, jag går då 9-15.30 istället, perfekt!

Det är slitigt värre på jobbet, fast det börjar gå bättre i allafall, men riktigt bra är det inte. Det verkar vara mycket som inte är som det ska, som tur är ligger inte det felet hos oss utan hos kunden. Synd bara att det varit i radion där vi telefonister har blivit beskyllda för att vara dom som kopplar fel, fast vi inte gjort det utan vi har fel uppgifter och fel telnr.

Nå,  nu är jag hemma och ska sluta bry mig om jobbet, nu ska jag koppla av.
Gubben är snart klar för att åka, han håller just nu på att sopa av husvagnstaket, så då blir jag snart gräsänka, som tur är så blir det ju bara tills imorgon.

Har nyss diskat bort och läst läsläxa med S3.

Det har inte heller kommit nån mer snö, tack och lov för det!!

Tjingeling!

Snöless

Nu är jag jävligt less på den här snön som bara dimper ner från skyn. Fick naturligtvis skotta igår när jag kom hem från jobbet, har även varit ut nu på morgonen, då var det inte så mycket, mest lite puder men plogkarm var det så det var lika bra att ta bort allt.
Ikväll åker gubben iväg till Arvidsjaur med husvagnen igen, det var nåt mer som skulle fixas, han kommer hem igen imorgon.
Hoppas nu att det inte kommer nåt mer från skyn!!! Jag är less!

Jag har ännu inte börjat jobba, jobbar 10-16.30 idag, inte nåt höjdarpass precis men det lär väl gå, har med mig A, hon jobbar till 18.30, imorron jobbar vi också nästan lika, jag till 17.30 och hon till 18.00, det är alltid trevligt när man går lite senare pass om man har sina bordsgrannar med sig.

Jag har inte dejtat Mr Cross sen förra veckan, snön har ju tagit all tid, det känns även i kroppen. Tänker inte dejta ikväll heller, får se imorgon förmiddag om det blir en dejt då, det beror ju på om snön har slutat komma.

Tjing!

Snö och -15 grader!

Snacka om underligt väder, det bara vräker ner snö och ändå är det 15 grader kallt. Vi (3 av oss i familjen) har varit ute och skottat, fast när man tittar ut nu så syns det nästan inte att vi skottat, JÄVLAR, nu körde en traktor förbi i en jävla fart, bara han inte plogade... måste gå och kolla, vänta.., nu är jag tebax, nä, puh, han körde bara fort förbi.
Som det ser ut nu så lär det väl bli en till skottaromgång innan sänggående, jag TYCKER INTE OM det här!
Nåväl, enligt SMHI så verkar det dra iväg imorron, hoppas bara de har rätt.

Igårkväll blev det Melodifestivalen, men jag tyckte inte Petra Mede var bra, i vanliga fall tycker jag att hon kan vara riktigt rolig men det blev lite väl mycket igår, dessutom så var hon ju tvungen att läsa i manus hela tiden, nä, jag hoppas hon snart är varm i kläderna så att det går bättre.
Alcazar var klart bäst, annars var det ganska så trallvänliga låtar rakt igenom, fast Caroline af Ugglas är jag inget fan av, man blev lite paff att hon kom till andra chansen och att juryn hade henne som favvo. Konstiga regler dessutom, jag fattar inte riktigt. Nåja, skitsamma, underhållning är det ju ändå.

S3 är på kalas hos en kompis idag, 8-årskalas! Han och en annan kompis följdes åt, förhoppningsvis kommer han hem nån gång strax efter 15.30 då kalaset är slut, annars får man väl ringa hem honom, de brukar ju glömma bort när dom ska hem och föräldrarna brukar inte alltid ha hjärta att skicka hem dom, speciellt inte om dom leker bra alla. Jag vet hur det är!

Jag hade sån lust tidigare idag att baka nåt, men när den här jäkla snön bara vräker ner så man måste ut så tappar man sugen när man kommer in igen så det blev intet av bakandet. Hoppas det är bra väder den 20:e då jag är ledig, vill inte ha snö då så att jag måste vara ute och skotta en massa,  hade tänkt byta gardiner i vardagsrummet då.

Nå, nog för nu, see you!

mmmm så gött!

Och utlåtandet lyder:

Nej, jag tror inte att det blir den här färgen, den såg bra ut i katalogen och den är jättefin men passar inte i vårt kök, nu blir det till att tänka om lite.
Det syns nog inte så bra exakt hur det ser ut men här kommer en bild:


Jag har kollat i kökskatalogen på förmiddan och jag ska nog köpa 2 provburkar till, en med pärlgrå färg och en med ostronbeige färg. Håll tummarna för att nån av dom passar bättre.

Idag blir det palt till middag, den står på kokning just nu. Jag startade dagen kl 8.00 imorse, läste tidningen och sen blev jag rastlös, då satte jag igång att baka, har gjort klart långpannekaka till B, sen duschade jag och for på Lantmanna och köpte såjord, solrosfrön och såband-morötter. Sen vidare till ICA för att handla lite mat.
Har hunnit se lite TV sen jag kom hem, blev så himla trött av det så då gick jag och fixade palten, har precis diskat bort lite och nu sitter jag här (fast lite trött är jag ändå).

Ikväll blir det till att se Melodifestivalen, det ska bli spännande.

Tjing!

ÄNTLIGEN FREDAG!

Så himla skönt att fredan äntligen är här jag säger då det. Det har varit en kaos-artad vecka på jobbet, jobbig har den varit också, huvudet har känts som en ballong varje dag efter jobbet. Skönt att få vila sig från det ett tag.
Idag bjöds vi alla på tårta som lite tröst, jag som är laktosintolerant fick en biskvi som var god som vanligt, fast nog såg prinsesstårtan himlades god ut...

Jag har sluppit skotta idag i allafall, S2 hade hunnit färdigt när jag kom hem, det var skönt. Det snöade hela dagen igår och det har snöat nästan hela dagen idag, just nu tror jag inte att det snöar nåt, det stod ju i tidningen igår att det skulle komma upp emot 30 cm i norr och det har det säkerligen kommit också så det fick dom rätt i. Jag hoppas att dom inte får rätt när det gäller temperaturen för nästa vecka, dom har lovar -30 grader, det ser jag INTE fram emot!

Nu tänkte gubben provmåla min färg som jag var och köpte igår, tänkte kolla en färg till köksskåpen, det ska bli intressant att se hur den ser ut, jag har inte ens öppnat burken och kollat ännu, färgen är lindblomsgrön, men jag hoppas att den inte är alltför grönish för det gillar jag inte, håll tummarna!

Nu är det bäst att gå och kolla för nu händer det saker här, jag återkommer med rapport!

Tjing.

Idag efter jobbet har jag gjort



Såå himla gott, eller hur?!

Det var så himla festligt för i bilen på väg hem efter jobbet satt jag och tänkte att kanske jag skulle ta och baka semlor när jag kommer hem och väl hemma när jag öppnar posten så har jag fått nyaste Allas med en massa semmelrecept!! Det var nog meningen att jag skulle baka idag! Ha, ganska kul.
Jag har gjort en "klassisk" semla, den är nog godast - med mandelmassa och grädde. S3 han tycker inte om mandelmassan så han tar jordgubbssylt istället, man kan även ha marsan istället också.

Mr Cross och jag har dejtat i 45 min idag, kändes väl inte sådär himlades superkul men vad gör man inte!! Klart han måste få en dejt  han gillar ju mig, det vet jag!!

På jobbet är det fortfarande struligt med nya kunden, man chansar hejvilt, men faktiskt så har jag (tror jag iallafall)  kopplat rätt idag, jag hoppas då det i allafall! Men nog sjutton är det skönt när arbetsdagen är slut och man får gå hem, huvudet är alldeles full av en massa info, intryck, gnäll och så allt annat som ska rymmas där.
Fast jag fick en trevlig överraskning på morgonen, ca kl 8.23 kommer ett mail från E - min prodledare att jag var välkommen på gruppmöte kl 8.30, det var inte illa! Humöret gick upp på topp kan jag säga, synd bara att det inte kunde ha varit heeeela förmiddan!

Tjingtjong!

Dag två med nya kunden

har väl gått lite bättre, men fortfarande är det mycket som är oklart, vi chansar hejvilt när vi kopplar och så ska det inte behöva vara! Jag hoppas verkligen att dom som lägger in sökord mm lyssnar på oss och gör det enklare att koppla, som det är nu så blir det väldigt mycket fel. Hoppas också att företaget har överseende med detta och att det blir bättre om/när vi får bättre utb/info.

Jag hade tänkt ta en prommis efter jobbet idag, medans det var ljust, men jag hann inte, nu är det mörkt. Ids/vill inte gå sen efter maten då det är mörkt.

Ska alldeles strax gå och göra middag - idag blir det kycklingfile inrullad i bacon, hittade receptet i Coop-bladet, tänkte testa, det lät ut gott, vet inte om jag har alla ingredienser hemma men jag tar väl det jag har!

Ett roligt test!

Hur smart är Din Högerfot?

Det här är så kul att det kommer att sysselsätta Dina tankar ett tag. Jag tror att Du kommer att försöka minst 50 gånger för att se om Du kan överlista Din fot, men det kan Du inte!

1. Sitt ner, lyft Din högra fot ifrån golvet och cirkulera den medurs.
2. Nu, medan Du gör det, skriv siffran '6' i luften med Din högra hand.

Din fot kommer att ändra riktning!
Jag sade ju det ... och det finns ingenting Du kan göra åt det! 

Tjing!


                                 

What a day!!!

Herrejistanes vilken dag det varit idag! Vi har börjat svarat på den nya stora kunden. Dagen gick då fort i allafall, helt plötsligt var kl 14.30 och jag skulle gå hem! Det är ju positivt!

Har nyss crossat i 45 min, det var riktigt skönt, fick rensa huvudet lite, såg AFV på TV:n samtidigt så jag fick skratta lite också, det behövdes.
Nu känner jag mig jättetrött, blir nog tidig kväll ikväll, fast risken är väl att man inte kan sova för att huvudet är så fullt i all info man tagit in idag.

Huvudvärken kom som ett brev på posten när jag kom hem, den hotade på jobbet länge, men den höll sig borta där, den var bara en aningens kännbar, men när jag kom hem så exploderade den, skyndade mig att ta tablett och nu efter crossandet så är den tack och lov borta! Skönt det.

Nu ska jag gå och se på Unga Mödrar.

Tjing!


Tja Ba Tjena Hallå!

Den här dagen har det stått städning på schemat!
Jag började med det tråkigaste, toaletterna, fortsatte sen med resten, skurade kök, hall, tvättstuga och kontor, sen tog jag och bonade de golv som jag skurat, dom blev så blanka och fina.

Har nyss kommit hem från en handlingstur, det blev Domus idag, jaja, Coop heter det visst numera  handlade hur mycket som helst, pust och stånk. Tur att man handlar med shopexpress, fast t o m i den kassan var det kö, jag gick till kontokassan istället - gick betydligt fortare!

När jag kom hem så var både torktumlare och tvättmaskin klara så det blev till att hänga upp sängkläder och vika handdukar efter att jag satt in det jag handlat i kyl, frys och skafferi.

Snart är det dags att duscha S3 och sen ska jag slå mig ner i TV-soffan, ska se kocken Gordon och sen Trollkarlens hemligheter. Gubben och S1 har åkt till Luleå, gubben skulle vara med på flygarmöte och S1 skulle övningsköra - förhoppningsvis har det gått bra och samma hem. S2 gick till en kompis så här är så himla lugnt och skönt, fast det brukar det vara när alla är hemma också i och för sig, jag har inga barn som gör så mycket väsen av sig, de sitter oftast fastklistrade vid sina datorer, det är bara S3 som kan vara lite surrig ibland, just nu är han väldans tyst, han sitter i S2:s rum och ser på 

Tjing!

RSS 2.0