Söndag och nytt inlägg - det nya! :)

Det verkar som att det bara blir uppdateringar på söndagar, ser att det var söndag sist jag skrev nåt. Sorry folks!

Nå, veckan har varit och farit kan man säga.

Måndag: Jag jobbade 11.30-18, prommade på morgonen, crossade också, fick ihop massor med steg, efter jobbet hanns inte så mycket, var trött, såg TV, gick och la mig.

Tisdag: Jobb 9-15.30, hem efter jobbet, lagade mat, prommade, hem, såg lite TV och så sängen.

Onsdag: Jobbade 9-15.30, samma som tisdag, inget nytt.

Torsdag: Jobb 8.30-15, varvade ner en stund efter jobbet, sen laga middag, ut och promma, se lite TV och så sova.

Fredag: Jobbade 8-13.30, hem, K ringde, hängde med henne och I på prom, blev en kortare variant, sen hem och städa lite i husvagnen, laga middag, se på TV och så sova.

Lördag: Ledig. Hade ställt kl på 8.00 för att hinna sätta tvätt i torktumlaren så att det skulle hinna torka innan S1 och S2 skulle åka iväg till Boden, de skulle åka vid 10-tiden, S1 skjutsade S2 dit för att han ska vara hos mormor och morfar nästa vecka under lovet, mormor och morfar hämtade upp i Boden. När dom for, ca kl 10.00 så prommade jag iväg ner på stan, var in på Intersport, Apoteket, Life och Hemköp. Väl hemma blev det dusch och sen lite vila innan det var dags att börja med middan, det blev palt, mmm himla gott!
Hade med mig The Refreshments i öronen så det gick som en dans.... :) Måååånga steg fick jag ihop på det också, ett jättebra tips, slå på nån bra musik för då kan inte fötterna vara stilla!
Såg Körslaget och CSI Miami, sen sova säng säng säng.

Söndag: Imorse vaknade jag 8.00 (enl vintertid), klev upp och satte nästan genast igång med veckostädningen, redan kl 10.30 var den klar, åt frukost och sen prommade jag iväg, tog stadstur även idag. Gjorde Intersport igen, de hade clubdag, där inhandlade jag ett par svarta Adidasbyxor och en rosa!! tröja som jag ska ha när jag ska gymma (kortet är inhandlat så det är bara att sätta igång).
När jag kom hem hoppade jag in i duschen och sen provade jag kläderna som passade bra, sen såg jag Dansbandskampen som jag missade igårkväll. Efter det så blev det middagslagning, idag blev det köttfärs i ugn med ris till, gott det också! Lätt att göra och fort går det också.

Har även hunnit med lite tvättning av sånt som ska hängas undan, känns skönt när det är gjort.

Nu sitter jag här och mår :) Ska väl kolla lite på andras bloggar och sånt en stund, sen blir det väl TV igen, ska se Fightning Fat på 7:an kl 20.00 och efter det är det väl bara att hoppa i bingen - det är ju måndag igen imorron.

See you!

Söndag

Som vanligt så har det tagit ett tag innan jag skrivit, men nu är jag här igen! :)

Kl 9.22 slog jag upp mina gröna!! WOW, jag har kunnat sova länge!!! Vaknade vid 8 men tvingade mig själv att somna om, tänkte att jag ska minsann ligga en liten stund till - och se vad det blev!!!
Jag är himla stolt över mig själv, klev upp och så bytte jag om till prommarkläder, fick t o m med gubben så 10.15 ungefär var vi klara för avgång, gick strandpromenaden till ICA Hjärtat, upp förbi Gästis och Kalix Glasmästeri, sen raka gångvägen mot Djuptjärn och Stenbäcken, var hemma igen drygt en timma senare, riktigt härligt fast jag hade väldigt ont i höften hela tiden, var skönt med varm dusch efter frukosten, var tvungen att äta före, magen hade skrikit MAT länge.

Efter duschen var det dags att börja ordna inför mina gäster som skulle komma, det var ett glatt gäng som kom, TACK TJEJER!! Ni är himla trevliga allihopa, bara så ni vet :)
Beställningar blev det också, det tackar jag ödmjukast för. Själv köpte jag teljus och 3 st ljus i små glas.

Idag blir det köpespizza till middag men ännu är vi alla mätta efter fikat så vi ska vänta ett tag till innan vi ringer och beställer, S1 ska sen åka och hämta, vad det är skönt med stora grabbar!!! Mamma slipper köra bil, jippie!!!

Nu ska jag surfa vidare på nätet, vi höres!!


Tja

Nu har det gått några dagar på denna vecka, snart är vi mitt i veckan, känns riktigt bra, fast imorgon jobbar jag till kl 19, det känns väl mindre bra men det går väl det med.

Har prommat ensam både igår och idag, K och I hade inte möjlighet att följa med, igår sov I helt  fel tid så då gick det inte, idag gjorde han om samma sak så dom skulle gå senare än vanligt och då kunde inte jag hänga med.
Igår följde S3 med mig, han cyklade och jag prommade. Idag stannade han hemma alldeles själv, första gången han var helt ensam hemma, det hade gått jättebra, jag skrev upp mitt mobnr ifall han ville nåt men det hade gått jättebra. När jag kom hem från prommen som tog en timme så ställde jag mig på crossen i 20 min, ville för det första bli lite varm, kände mig lite småfrusen när jag kom hem, sen ville jag få ihop minst 10000 steg, det lyckades jag med, har nu nästan 13000 steg.

Jag fick med mig gubben på handling ikväll, det är så bra när jag slipper åka själv, handlar ju alltid så mycket och väskorna blir så tunga att bära, sen är det ju ett plus att jag slipper köra också :)

Imorgon börjar jag ju sent så då tänkte jag ta en timmes prom vid 8-tiden, crossa efter det i ca 20 min. När jag är duschad och klar kanske jag tar och bakar till B, hon har beställt coca-cola-kaka, får väl se vad klockan är om jag har tid, annars får jag ta det en annan dag istället.

Nu är det nog bäst att jag går och kollar S3, måste ju få i ordning honom för sängen, behöver inte, nu kommer han själv hit, så då är det väl bäst att gå och fixa till honom lite.

Ha dé

Shopping idag

Har varit på shopping med mamsen idag, hon var på jakt efter nya kläder men det var jag som handlade, men det är ju så det är, den som har tänkt handla hittar inget medans den som hänger med hittar!

På Berlins blev det en stickad tröja, 20% nedsatt pris på den, sen gick vi över till Hanzens, räknade inte med att hitta nåt där, det brukar inte finnas i min storlek men döm om min förvåning när jag hittade en tunika som var jättefin, tog med mig L och XL i provrummet för att testa, var tvungen att skicka iväg mamma och hämta en M och det var den som passade bäst, M!!! Kan ni tänka er?! Helt otroligt!!

Sen travade vi iväg till Gilda för mamma ville se om hon kunde hitta nåt där, vi gick förbi skoaffärn och jag säger att dit törs vi inte gå för jag har så mycket skor, slänger en blick dit iallafall och vad får jag se?! Jo, ett par skor med högt skaft som jag bara måste prova, JAG KUNDE HA!! Tror ni det går att gå därifrån när man hittar ett par skor med högt skaft som man kan ha????? Har ju sökt överallt men alltid blivit besviken, jag har för tjocka ben.
Klart som korvspad att jag tog skorna!! Väl i kassan så erbjuder mamma sig att betala för dom, jaha, vad gör man??? Tackar naturligtvis inte nej, neg och sa jatack vad snäll du är mamma!

Här kommer bildbeviset:

Den stickade tröjan:     Tunikan:                  De fina skorna:        
               

Vi har hunnit med annat också! Jag har bakat Fridakaka till mammas arbetskollega, han hade gjort bearnaisesås till mig igår, sen har mamma gjort kåldolmar, kålpudding och kålsoppa som jag frusit in, hon har även gjort palt till dagens middag och det var jättegott.

När vi kom hem från stan idag så tog jag fram fika och sen tog jag en långpromenad, då slapp ju jag fika :) Perfekt eller hur?!

Nu ligger modern på soffan och vilar efter dagens slit, då passar jag på att sitta vid datorn och kolla runt lite. Har bl a letat efter glutenfria recept, har bjudit in en glutenallergiker till mitt ljusparty nästa helg och ville även kunna bjuda henne på nåt fika, hittade chokladmuffins, sockerkaka och kladdkaka så nåt el flera av dessa blir det.

Nu ska jag surfa vidare på internetvågorna, sen är det väl dags att vara trevlig med modern och så se lite TV innan det är dags att sova kudden.

Ha dé

Oj, en hel vecka har visst gått..

Nog märks det att veckorna går alldeles för fort, hinner ju ihnte ens blogga!
Nå, det har väl inte hänt så mycket i veckan, har prommat varje dag, den här veckan har jag prommat med en arbetskompis som är hemma och är barnledig med världens sötaste lilla grabb. Det har varit riktigt trevliga promenader och tiden går så fort. Har även prommat med världens bästa E vilket också alltid är trevligt.

Idag har mor och far kommit, de ska stanna till på söndag. Passar bra, jag är nämligen gräsänka, gubben åkte till Stockholm i går torsdag och ska stanna till på söndag. Idag när jag kom hem så säger S1 att han också ska bort i helgen, han skulle till Östanfjärden och lana med 2 kompisar, han åkte vid 17.30 tiden. S2 är iväg med kompisar men kommer hem senare ikväll, S3 har dragit med morfar till sitt rum, inte får han se Idol inte, nä, det ska ju lekas!!

Imorgon blir det stan med mamma, sen ska hon göra kåldolmar och palt, palten ska vi äta till middag imorgon och kåldolmarna blir infrysta för middag senare, mm så bra när mamma kommer och fixar lite mat. Dessutom var det hon som betalade allt ikväll när vi var på Coop och handlade, hon tyckte jag skulle passa på att handla sånt som vi behöver, inte bara till kåldolmarna, klart man vill vara snäll och låta henne betala :)

Nu blev det reklampaus, herregud, det har ju inte ens börjat ännu!

Ha dé

Måndag igen

Så var då helgen avklarad, och som vanligt så gick den alldeles för fort!
Vad har då hänt här? Igår städade jag på förmiddan, gick sedan en lång prommis, tog 1 tim och 10 min, gubben hade åkt iväg tidigt på morgonen, var hemma när jag kom från prommen, jag duschade och sen gick vi ut och tog bort utemöblerna och lite annat, plockade fram spadar och vintergrejor, fast jag ville egentligen inte, vill inte alls att det ska bli vinter.
Men, vinter blir det och på G är det redan. Imorse när jag kollade ut genom fönstret var det vitt på gräset och på bilarna, blä.

När alla hade farit iväg på skola och jobb så klädde jag på mig och gick på en prommare, tog inte lika lång som igår, det var rätt så halkigt plus att det blåste på rejält, prommen tog 1 timme. När jag kom hem så kände jag mig igång så då bytte jag om och ställde mig på crossen istället, där blev det 20 min, svettigt värre men jävligt skönt när det var över, tänkte få ihop 10000 steg innan jobbet och det lyckades jag med. Jag jobbar till 19.00 ikväll och vet att det inte blir nån prom då, blir nog bara att åka hem och så få S3 i säng och sen slöa framför TV:n och så själv gå och sova.

Det blir ingen cykling idag, gubben skulle skjutsa och hämta mig istället. Det är nog bara att inse att jag kan glömma detta med cykling nu, får nog lov att ta bilen. S1 får ta och byta till vinterdäck på cykeln nu för när jag tar bilen får han ta cykeln :) Rättvist och bra eller hur?!

Om en stund ska jag gå och göra mig lite frunch, har nämligen inte ätit frukost ännu, tänkte göra mig lite havregrynsgröt, det står jag mig länge på, blir inte mat förrän vid 16.45 på jobbet, ska INTE äta fil idag utan har gjort i ordning matlåda från middan igår, kasslergryta och ris.

Tjing!

Det här skulle inte sitta helt fel:


Lördag idag

Idag var det då lördag igen, vad har jag gjort?
Jag vaknade redan vid 8.00 idag, klev upp och läste tidningen, väckte sen gubben och så gjorde vi i ordning frukost, han åkte iväg och skulle fixa med bilen, bl a vinterdäcken. Det är väl dags för det nu?! Blä, vill inte alls ha vinter, vill att det alltid ska vara sommar och sol!!!

När jag hade hängt upp tvätt som varit i tvättmaskinen klädde jag på mig och prommade ner till Gallerian, var in på apoteket och köpte Anti, har fått munblåsa och mitt medel var slut.
Gick sen in på TeamSportia och köpte mig långkallingar och en undertröja som jag kan ha när jag är på mina prommisar, det blir säkert bra.
Prommade Strandpromenaden hem, duschade, fixade i ordning köttet och bakade rutor till E, skalade potatis och gjorde potatisgratäng, medans allt var i ugnen så passade jag på att ta in sängkläder som varit ute på vädring och bäddade ihop sängar.

När sängarna var klara så var även maten klar, åt, diskade, skar rutor och packade och så nu sitter jag här och tar det lugnt. Hade funderingar på om jag skulle promma till återvinningsstationen med mjölkkartonger men jag kände att jag inte orkade ikväll, hade även funderingar på att ta en dejt med Mr Cross men jag tror inte jag orkar det heller, blir nog sittande i soffan istället.

Vägde mig också imorse, något jag sett fram emot men BLÄ, det var inte alls kul, hade bara gått ner 1 ynka hekto den här veckan. Klart jag ville mer, men det är väl så att det står still ibland, har försökt intala mig att det gör inget, jag har säkert gått ner ändå, fast det inte syns på vågen, syns säkert på mig istället. Men roligt var det inte.

Imorgon måste jag nog ta bort min solros också, den har blommat sent men nu är den färdigblommad, såhär såg den iallafall ut när den var i blom:
    

Jag gillar verkligen solrosor, vet inte varför men jag tycker dom är så fantastiskt fina! Se och njut!

Over and out!


RSS 2.0