Tårtbotten klar

Imorse när kl inte var mer än 7.00 så började jag göra tårtbotten till succetårtan, nu är den färdig och står på vänt tills i morgon när jag kommer hem från jobbet, då ska den fyllas med grädde och jordgubbar tänkte jag.

Jag har nyss varit och handlat, passade även på att lösa in mynt jag hade, det blev över 1000 kr! Så den här gången fick jag pengar tillbaka när jag handlade, tänk om det kunde vara så varje gång, vilken glädje att handla mat då! :)

Ja, nu har M åkt iväg till London, hoppas dom får bra väder och att hon prommar mycket med sin stegräknare, hon får ju inte låta den damma igen alldeles, hon har ju lovat att stega mycket men även låta den vila på nån pub emellanåt :) Det blir spännande att få höra hur dom haft det sen när dom kommer hem.

Om vädret blir bra i helgen så ska jag nog börja med köksluckorna, måste ju först tvätta med målartvätt och sen slipa litegrann, men efter det, DÅ börjar det roliga - Att MÅLA! Varför jag vill att vädret ska bli bra är för att jag tänkte hålla till på altanen och fixa, det är ju inte så kul om det regnar.

Jag tror jag måste gå och äta lite frukost nu, huvudet börjar protestera lite, jag har nämligen inte ätit ännu, så det är väl hög tid för det!

Ha en bra dag, själv sitter jag på jobbet till kl 18 ikväll, men det går säkert bra, inte så kul förstås...

Frisk??? Kan det vara så???

Jag har iallafall jobbat idag och gossen har varit i skolan, känns faktiskt jätteskönt att allt är som det ska igen. Förutom hans hosta då förstås, men vi kan ju inte vara hemma bara för den, då kanske vi måste vara hemma i flera veckor. Förhoppningsvis går den över på ett par dagar, nu har han ju bara 1,5 dag kvar den här veckan, då får han ju vila några dagar igen sen.
Gubben sa ikväll att han tänkte vara ledig på torsdag så då kan ju S3 gå hem direkt skolan slutar kl 12.00. Storgrabbarna är lediga hela dagen och själv jobbar jag 8-14.30 så det är ju inte så farligt länge. När jag kommer hem sen ska jag göra klar tårta för S1 fyller 18 år den dagen. Jag ska göra tårtbotten imorgonbitti, börjar nämligen kl 11.30 så då hinner jag, det blir succétårta, lätt och enkelt. Har sen bakat några kakor och igårmorse gjorde jag drömtårta och sen får det vara nog med fika.

Nu är det snart dags för S3 att göra sig i ordning för kvällen, sen blir det Äntligen Hemma och efter det är det väl sängen antar jag.

Sov Gott!

Snart sommar! Eller...



Ja, såhär ser det ut på baksidan hos oss idag, sommarn verkar vara en bit bort ännu!
4 av 5 pallkragar är framme, den sista är längst till höger, i den har jag jordgubbar. I de andra har jag potatis (i 3 st) och morötter, sallad. Funderar på att även sätta lök i år, gjorde inte det i fjol. Till hösten ska jag nog testa att sätta vitlök.

Ser ni vattnet??? Det är meningen att växthuset ska stå precis där (framför pallkragarna) men som det ser ut där funderar jag på om det är en så bra idé att ha det där för såhär vattnigt är det varje vår. Jag kanske måste utesluta detta fast jag inte vill, tyvärr ser det nästan likadant ut på den andra sidan av gräsmattan och på framsidan ryms det inte.

Nu ska jag fortsätta vika lite tvätt och sen ska jag kolla febern på gossen, har kollat flera gånger idag och som mest har han varit uppe i 37 grader så det bådar ju gott, verkar vara på väg åt rätt håll, bara det inte blir nåt bakslag senare i eftermiddag, kväll. Om inte så blir det både skola och jobb imorgon!

Ha dé

Söndag

Jaha, så var helgen över då!
Jag trodde ju i min enfald att S3 skulle vara frisk nu, men icke sa nicke, igår lördag var han feberfri hela dagen, var ute mycket och var precis som vanligt, i eftermiddag fick han feber igen och var utslagen i soffan ett bra tag, jag gav ingen alvedon, ville se hur högt febern skulle gå, men som tur var gick den inte högre än 38, ikväll när han gick och la sig var han feberfri igen, därför blir vi hemma även måndag och förhoppningsvis är han helt feberfri då. Håll tummar och tår!

Idag har jag varit på smyckesvisning hos B, jättefina smycken, men fattig som jag är så handlade jag inget, var sugen på en ring, armband och en ankellänk. Allt var i silver, egentligen gillar jag ju guld bättre, funderar på om jag skulle gå på Frits Olsson och kolla vad en ankellänk i guld skulle kosta.
Tack för kladdkakan, supergod!
Jag cyklade så jag gjorde väl av med lite kaka i allafall :)

Idag har det inte varit lika varmt och skönt som igår men ändå bra väder, jag har varit ute och sopat lite på uppfarten, det var så mycket grus sen i vintras då det var halt. Var även duktig och for iväg med lite plast, papper, kartong och glas till återvinningsstationen så nu är det bara att börja fylla på igen :)

Strax dags för sängen, ha dé!

Vilken dag!

Vilken härlig dag vi haft idag! Solen har gassat och det har varit riktigt varmt ute.
Själv började jag min morgon/natt kl 4.00 ungefär, då vaknade jag att det vred om i magen så det var bara att kliva upp och sätta sig på toan, kl 5.00 var jag tillbaka till sängen igen, som tur var så kunde jag somna om och sov till kl 9.00.
Kl 7.00 hade gubben redan åkt iväg för helgövning, inte så kul men men....

Varför det blev toabesök har jag ingen aning om, hade ju tid där jag satt för att försöka klura ut om jag ätit nåt med mjölk men vad jag vet så hade jag inte det, vete sjutton var det var för nåt. Nå, nu känns det då bra  iallafall och det är ju tur det för nån magsjuka vill jag inte ha!

Lillgossen verkar ha tillfrisknat nu, han har surrat och gått an hela dagen :) Igår när jag hade skrivit färdigt mitt inlägg så kollade jag hans feber och då var den uppe i 39 igen, han fick då alvedon och sov ett par timmar, jag hann färdigt med hallstädningen och maten var nästan klar när han vaknade, efter det har han inte fått någon alvedon och det verkar som att det håller i sig, nu har han ju varit ute en hel del idag, jag hoppas att det inte är någon nackdel.

Idag när jag vaknade för andra gången så städade jag toaletterna och dammsög lite, åt sen frukost och så gick jag ut och hackade is på vägen vid uppfarten så nu kan sandmaskinen komma och ta bort all sand som ligger där. Jag har även skottat på baksidan, vi har en sjö mitt på gräsmattan så jag har försökt skotta ränna, både med spade och ishackan så att det ska fara iväg åt rätt håll annars är risken stor att allt hamnar i vår potatiskällare, det har hänt en gång och det var inte roligt. Det verkar ha bra skjuts i min ränna så förhoppningsvis far det dit jag vill. :)

Jag har även tvättat och tvättat och tvättat idag, både sängkläder, handdukar och vanliga kläder. Tvättmaskinen går ännu, den har gått i ett sen kl 9.00 imorse.

Jag känner att jag har väldigt ont i mina händer just nu, ska bara skriva klart detta så ska jag vila dom sen, bara det inte blir nåt elände nu, har inte tid med sånt den här årstiden!

Ha dé!

Klar!

Nu är jag färdig med köksgardinsbytet.

Före:        Efter:

Håll med om att efter-gardinerna är mycket snyggare!

Har hållit koll på S3:s feberkurva under tiden jag fixat och donat, den har inte gått ner utan upp en bit, han är hela tiden och nosar kring 38, jag har ändå inte gett honom någon alvedon, vill se så att det inte rusar iväg högre, är det såhär så är det ju på väg åt rätt håll i allafall, onödigt med en massa piller om det inte behövs.

Just nu sitter jag och funderar på om jag skulle ta en svängom med dammtrasan i hallen när jag ändå är i farten, visserligen värker högerarmen för tillfället men ska jag gå efter den får jag ju inte göra nåt, den gör ju ont av minsta lilla, nä jag tror faktiskt jag drar till hallen nu!

See you!    

Ny dag - nya möjligheter!

Gårdagen förflöt i lugnets tecken - nåja mellan varven i allafall, for några svängar på stan också. När S1 kom hem från skolan åkte jag iväg på apoteket för att inhandla nässpray och mer alvedon till S3, passade även på att gå in på ICA för att handla lite mjölk och annat som var behövligt.
Sen ringde gubben och sa att jag skulle skjutsa S1 till körskolan så skulle han hämta honom sen så att han kunde ta fram moppen som stått i gubbens garage på jobbet. Då hade S2 kommit hem också så han var hemma med S3 medans jag for iväg, var en snabbis på Granngården på väg hem, skulle kolla om de hunnit plocka fram vår-sommargrejor, behöver nya kanter till tulpanrabatten, tyvärr hade dom inte hunnit få fram allt så jag får åka dit igen om ett par dagar istället.

Nu på morgonen är det hopp om tillfrisknande och det är ju bra, kollade febern när vi klev upp och då var det 37,7, gav ingen alvedon utan avvaktade för att se om febern skulle gå upp el gå ner, har nyss kollat och den hade gått ner!!! Nu var det 36,9 så förhoppningsvis blir det bättre och bättre under dagen så han är frisk och kry på måndag igen.
Jag har absolut inte råd att vara hemma nåt mer nu!! Fick lönebeskedet igår och det var ingen rolig läsning, var ju ledig (FP) en vecka i mars och så hann ju S3 vara sjuk både i början och slutet så det blev 4 dagar totalt, så sammanlagt 9 dagar borta från lönen, INTE KUL!! Tyvärr blir det samma dåliga lön nästa månad eftersom jag redan haft 5 dagar + igår och idag VAB och så FP 4 dagar i påsk.
Det blir till att vända på kronorna!

Nu ska jag faktiskt gå och plocka ner mina fula köksgardiner, tänkte passa på att byta till några finare nu när jag har chansen, S3 ligger i soffan och kollar på TV, jag servar med dricka, mat vill han inte ha, än så länge i allafall, han kanske blir hungrig lite senare.

Hade tänkt lägga in en bild på mina gardiner men tyvärr hittar jag dom inte i mitt bildarkiv (lite för mycket bilder och lite för stökigt tror jag...)
Tar en ny bild när jag är klar så får ni se vilka jag menar! :)

Ni får en sån här så länge:

Visst längtar man till sommaren när man ser denna?!

Tjing!

VAB - IGEN!

Det här är verkligen inte roligt. S3 är sjuk igen! Igårkväll när jag kom hem från jobbet låg han i soffan och såg hängig ut, jag frågade vad det var, då sa han att han hade jätteont i huvudet, jag kollade febern eftersom han hade feberrosor på kinderna, jodå, 38 grader visade termometern, han fick en alvedon och sen la han sig direkt.
Inatt vid 4-tiden kom han in till oss, varm som en kamin, då vi kollade hade han 40 grader, jag trodde jag såg fel, var tvungen att ta tempen en gång till men den visade ändå på 40, då fick han en alvedon till och vi la oss.
Nu på morgonen hade han 38, så det var bara att ringa skola och jobb och tala om att vi blir hemma igen.
Känns inte alls kul för jag har ju precis kommit igång ordentligt, jobbet kändes OK, det fungerade som det skulle och jag hade kommit igång med prommisar, nu blev det platt fall.

Tänkte försöka köra lite cross senare, det kan jag ju göra fast han är sjuk, crossen står ju i samma rum som TV:n och han ligger ju ändå i soffan och ser på den så.
Lite synd att jag inte kan gå ut för vädret verkar vara helt underbart, solen gassar och det blir varmare på termometern men sånt är väl livet, lite guppigt och gungigt. :)

Jag tror jag också får ta en tablett för jag har huvudvärk, var upp vid 3 imorse och tog en tablett för att huvudet värkte, vet inte om det beror på nacken el om jag också håller på att bli sjuk, det lär väl visa sig antar jag.

Nu ska jag kolla i Jula, Biltema och Clas Ohlson om jag hittar nån bra duschstång, de har säkert nån som inte kostar skjortan, den duger säkerligen.

Ha det och jag håller tummarna för att ni alla som läser detta håller er friska, så även era barn:)

Gåing

har det blitt idag. Jag har nu på morgonen prommat ner på stan, på ICA Hjärtat för att handla lite middag till pojkarna som får klara sig själv till efter 19.00 ikväll då jag kommer hem från jobbet. Det blev 30 min dit och 30 min hem, varmt som attan, jätteskönt ute, jag var ganska så svettig så det var skönt att hoppa i duschen när jag kom hem. Väl i duschen så fick jag duschstången i huvudet, inte allt för skönt, den har lossnat från fästet som sitter i väggen, blir nog till att investera en ny, den har ju några år på nacken så det är inte så konstigt att den vill pensionera sig nu :)

Idag ska jag premiärcykla till jobbet, då får jag ytterligare motion, inte helt fel!! Det är 5 km dit och såklart lika långt hem.
Känner att jag börjar få tillbaka min inspiration och energi gällande viktminskning, hoppas den håller i sig lite längre den här gången!! Fan, det är ju inte så länge kvar till badsäsongen.... vill väl inte se ut som en knubbsäl då, Nä, nu är det till att börja sköta sig här.
Gårdagen gick bra i allafall, åt vanlig middag, makaroner och korv, sen blev det honungsmelon på kvällen så jag tycker att jag skötte mig riktigt bra. Middan kanske inte var nån höjdare men det bryr jag mig inte om, ska nu fokusera på att inte äta onyttigt mellan målen istället, sen när jag kommit över den tröskeln kan jag ta itu med middagskalorierna. Försöker ju ändå redan nu att få in grönsaker, åtminstone några gånger i veckan, det är inte så lätt att bryta gamla vanor, fast det vet ni väl alla som försökt eller hur?!

Strax ska jag äta lunch, funderar på havregrynsgröt, jo, jag tror baske mig jag ska göra det idag, det är längesen jag åt det.

Snart.....

    

Min härliga cykel:                  Min nya sadel (fr Biltema)
    

Ha en bra dag!

Dessa jädrans ungar!

Jag ska ta allt från the beginning!
Jag kom hem från jobbet 13.40, skyndade mig att slänga in tvätten som var klar i torktumlaren, sprang på toan och sen ila, ila in i garaget och hämta cykeln och iväg på Djuptjärnsskolan för att ha utvecklingssamtal med S3 och hans fröken, var färdiga kl 14.30, cyklade hem och bytte till bil och så iväg på ICA, kom hem igen strax efter kl 15.00, kollade igenom posten och sen tog jag det lugnt, tänkte att det var ju ändå inget speciellt idag så jag behöver inte stressa med maten.
Kl 16.50 var maten klar och vi sätter oss vid bordet, då slår det mig plötsligt, är det nåt som S1 ska på ikväll? Var som att något var det men kunde inte komma på vad. Jag undrade om han hade körning,
-Nä, säger han då, men jag har klarinettspelning om 10 min. 
Och så fortsätter ungen att äta i godan ro medans jag flyger upp ur stolen och börjar stressa runt.
- Herregud, du måste ju komma nu, det tar ju minst 10 min att köra dit, äta får du väl isåfall göra när du kommer hem!!!!
- Nä, jag är så hungrig, jag måste äta nu.
Och så fortsätter ungen att tugga medans klockan går. Jag ut i bilen och slår igång och väntar, när kl är 16.57 kommer han så äntligen och jag får köra rally (tur att ingen polis var just på den vägen jag körde, var nog uppe i 100 på 70-väg) så när kl var 17.02 var vi framme, pust och stånk, äntligen!
Till saken hör att när jag åkte hem från jobbet såg jag polisen stå vid kyrkogården och kolla bilar som kom från Djuptjärn och skulle in mot stan så lite nervös var jag att de skulle ha flyttat sig, men som tur var såg jag ingen efter vägen. Puh.

Jag har varit lite nervös över det här med poliserna av annan anledning också, hittade nämligen mitt skattemärke igårkväll, det låg på en av bänkarna i köket, där man i stort sett aldrig kollar, så det var rena turen att jag hittade det, det hade visst kommit i början på mars, hrm, inte bra, var otroligt nervös att polisen skulle stoppa mig och kolla.
Nu är gubben ute och försöker sätta fast märket så jag ska slippa vara så nervös, tur det.
Tänkte köra bil till jobbet imorgon men sen ons-tor-fre då jag börjar senare ska jag nog cykla, om det nu inte blåser som det gjort i helgen förstås för då blir det bilåkning minsann!

Tack och hej leverpastej!


Blåsten fortsätter

Jisses så det stormar ute just nu, visserligen skiner solen men inte är det varmt inte. S3 och en kompis är ute och cyklar, det var meningen att jag skulle följa med S3 men så kom ju en kompis och då var inte mamma lika rolig längre, jag tror jag måste tacka R som kom hit så jag slapp.
Äsch nu kom han hem, hoppas han har ångrat sig så jag slipper.

Jag har skrivit önskelista till min man (jag fyller ju år snart), det är 2 grejor jag önskar och det är dessa saker:
Har jag tur så får jag i allafall en av dom.


 



   
Idag har jag städat lite och så har jag gjort chokladbollar, till middag idag blev det lax och potatis, mmm det var ljuvligt gott, är jättelänge sen vi ätit lax. Det blev dessvärre inget kvar till min lunch imorgon så i lådan får jag sätta köttfärsbiff och potatis istället, kanske inte lika gott men det är ju mat i allafall.

Nu for gossen igen! Det märks att det är lättare att färdas nu när cykeln är framme, då är det ett rännande utan dess like! Men det är ju bra, då får han ju röra på sig lite.

Nu ska jag kolla om jag vunnit några pengar på keno, jag hade 6 rätt av 10, borde bli 20 kr. Ska kolla på Svenska Spel.

Det blev lite väl fet och stor stil men det beror på bilderna, nåväl skit i det, det går väl att läsa det också.

Tjing!


På G idag!

Idag började min dag redan kl 6.30 då jag vaknade, fast då var jag bara upp på toan och sen gick jag och la mig igen men inte kunde jag somna om inte, nä, solen sken alldeles för mycket, låg och funderade på allt jag skulle vilja göra så när kl var 7.30 då stegade jag upp, var ut och hämtade NSD och läste den.
Energin var verkligen på topp så när jag läst färdigt så började jag rumstera i köket, började med att göra marinad till kotletterna vi ska äta idag, sen fortsatte jag med lite bakande, det blev:



Klockan  var bara

när jag var klar.

Efter det så har jag varit i förrådet och städat till lite, oh, vad det finns grejor som skulle kunna kastas, får nog ta ett snack med gubben om att rensa, det är mest hans grejor som ligger där och skräpar.
Har även satt igång tvättning av vinterkläder som inte används längre, en maskin är klar och satt i torktumlaren och maskin nr 2 är på gång just nu.
Passade även på att plocka ihop lite på skrivbordet där datorn är och dammtorkade där jag kom åt (även här gubbens alla grejor utspridda).

Nu tänkte jag sitta här och filura en stund, hade tänkt ut och cykla men det blåser ju så in i helsike kallt att jag nog låter det vara, får se om det är bättre med blåsandet imorgon istället.

Ha nu en bra lördag!

Förlåt

Har inte haft tid att blogga men nu är jag här igen!
Sen sist har det kanske inte hänt så mycket egentligen, jodå, lite händer det väl alltid men kanske inte så mycket att det är värt att skriva om det... :)
Jag var i allafall iväg på spinningen i onsdags och det gick riktigt bra, det var himla svettigt, skällde på mig själv för att jag glömt ta med svett-handduk men det var bara att köra på utan, fick torka med papper efteråt istället.
Hade ingen träningsvärk efter förutom i rumpan då förstås, herregud så små sadlar de har!! Kan de inte förstå att det finns såna med stora bakdelar också?!
Kan faktiskt tänka mig att göra om det, det trodde jag faktiskt inte att jag skulle tycka, tur att man kan ändra sig.

Sen var vi på långprommis igår torsdag med hälsogruppen på jobbet, det blev 5,4 km och tog ungefär 1 timme, vi började vid campingen och följde strandpromenaden hela vägen till Näsby-bron, gick sedan vidare genom stan och ner vid ICA-gångtunneln och tillbaka till campingen, där satt vi och vilade, solade en stund innan vi begav oss tillbaka till jobbet igen. Skönt!

Idag har jag jobbat ett guldpass 7-13.30, jättehärligt när man får gå hem tidigt, speciellt nu när det är ljust så länge, då känns det som att man varit ledig nästan hela dagen. Skönt, jobbar samma härliga pass på måndag, tyvärr så slutar veckan sämre, on och to till 19 och fre till 16.30, men det får väl gå det med.

Nyss kom gubben hem, var tvungen att kolla klockan, är det sant??? Jodå, hör och häpna, t om före S1, han har inte slutat skolan ännu så nog är det rekord alltid.

Nu ska jag gå och börja med maten, idag blir det kycling (förhoppningsvi utan glasbitar), vet inte vad jag ska ha till, antingen ris, pasta el potatisklyftor, jag är ju väldigt förtjust i klyftorna, kanske det blir dom.

Ha en bra fredag och helg så "ses" vi

Tjing!

Tjoflöjt, jag gjorde det!

Jag har alldeles nyss crossat i 30 min, herregud så kondisen har blivit dålig, efter 2 min började jag svettas, efter 8 tänkte jag att det här tar aldrig slut! efter 12 min trodde jag att jag skulle svimma, men så efter det så började det gå lättare och vips så hade jag klarat av 30 min, fast de 6 sista var jobbiga. Men pust och stånk nu är det i allafall gjort och det känns såååå underbart bra!

Har även anmält mig till låg-spinning imorgonkväll, uj,uj, undrar hur det går? Lär väl ha darriga ben när jag går därifrån.

Har ju jobbat första dan på 2 veckor och det känns i huvudet minsann, har haft huvudvärk av och till hela eftermiddan, just nu känner jag dunkandet igen, det har varit bra en stund, tror det är en kombination av surr och trötthet, förhoppningsvis så är det bra imorgon.

Jag har tagit fram cykeln idag, har bytt sadel och provcyklat lite, oh, så jag längtar, men snart ska jag börja cykla till jobbet, inte den här veckan för det är ganska halkigt på morgonen och ganska så kallt, imorse hade vi -1,5 när jag åkte till jobbet och +4 när jag åkte hem.

Men så det har tinat här! Igår var det jättesoligt och vi hade världens sjö härutanför på vägen, jag hackade och hackade för att komma åt vägbrunnen och tillslut efter mycket om och men så lyckades jag och det bara rusade iväg vatten, har även hittat brunnen som är på den här sidan och det är bra för det brukar annars samlas jättemycket vatten precis utanför trottoarkanten på uppfarten.
Fortsätter det såhär så är det bara att börja cykla, jippie!

Nu ska jag gå och bänka mig framför TV:n, det blir nog Sjukhuset och Äntligen Hemma.

Tjing!

At home again!

Nu har jag kommit hem! Ledigheten har bara varit bra, tyvärr lite väl mycket fika och god mat hos modern men men...
S2 har kört skoter vareviga dag, han har även varit med morfar på fisketurer, 4 rödingar allt som allt fick dom, inte mycket att skryta med efter alla turer. Dom har även varit på pimpeltävlingar, då var även S3 med, alla som var med fick pris och det var ju bra, uppskattat av barnen! S2 valde godis på ena tävlingen och några pennor på den andra, S3 valde påskägg på den ena och en chokladask på den andra, han var jättelycklig, speciellt över chokladasken!

Vädret är väl inget att skryta med, det var jättesoligt och fint lördan när vi kom dit och så idag när vi skulle åka hem, typiskt!

Brorsan med familj från Mölndal har också varit uppe, dom har åkt bil, dom kom i söndags och åkte vid 9-tiden imorse, dom skulle stanna i Sundsvall över natten och fortsätter hemåt imorgonbitti.
Min moster och hennes gubbe åkte iväg med flyget i eftermiddag så dom är framme i Göteborg nu, är väl på väg hem till Varberg.
Mamma och Pappa får det tomt nu, men det varar bara en vecka ungefär för sen kommer pappas syster, bror och systerns son med fru dit och ska vara en vecka ungefär.

Nu ska jag surfa vidare här, syns!

Vi lever och mår!

Har inte uppdaterat sen 1 april, vet inte varför, det har bara inte blivit.
Men vi lever och mår bra nu iallafall. S3 verkar vara frisk nu, bara vi kommer ihåg att ta medicinen förstås! Det var nära att vi glömde bort det igårkväll, tur att han har minnet med sig när morsan inte har det! :)

Vad hände här igår då? Ja, inte mycket, S3 gjorde lite matteläxa, det var väl i stort sett allt han gjorde, sen låg han el satt han mest i soffan och kollade på TV el spelade X-box.
Jag var en sväng till jobbet, hämtade salamikorven jag beställt och så hämtade jag min present alla anställda fick för att vi vunnit pris i Sveriges friskaste företag. Det var en liten väska med småplock, en chokladenergybar - som jag inte kan äta för att det är mjölk i den, en annan "godis" - som jag inte heller kan äta pga mjölken, fick även små skönhetskrämer - som jag inte heller kan använda pga allergi i familjen. Så den presenten hade jag klarat mig utan, jo vänta, fiskoljekapslarna går bra!!! Jippie, alltid nåt.

Jag har även hållit på att packa, hoppas bara man kommer ihåg allt som måste med, måste ju ha med både för varmt som för kallt väder - det är en jobbig årstid att åka bort just nu. Blir nästan dubbelt av allt, skor, mössor, vantar, varma kläder, kläder för varmare väder....

Sitter just nu och funderar på om jag skulle kolla med gubben om vi ska beställa pizza till middag, hade egentligen tänkt göra pannkakor, men hur roligt är det??? Dessutom på en fredag, nä, ska nog höra lite, det brukar ju falla alla i smaken det här med pizza. T om jag kan äta köpespizza om jag tar mina lactrase-tabletter och det är ju super.

Ha nu en bra fredag, vecka och påsk! (uppdaterar om jag kommer i närheten av internet, annars så "syns" vi efter påskahlegen)

                                  

Hopp igen!

Idag är det hopp om livet igen, gossen mår riktigt hyfsat, han har inte haft feber och t o m orkat se på TV! Han har även gjort både läs och matteläxa. Skönt att han mår bättre, tänker inte släppa iväg honom till skolan fast han mår bättre, det är lika bra att han håller sig inomhus och stilla resten av veckan, man ska inte leka med ont i öronen. Eftersom han haft problem både med och efter öroninflammationer tidigare så vill jag inte äventyra nåt.

Idag har jag bakat också, det blev frallor, 45 st allt som allt. Nu luktar det gott i hela huset, mmums! De är nog lite varma ännu så vi har inte kunnat smaka, får nog spara det till ikväll.
Idag blir det stekt palt till middag, det ska också bli gott, alla har längtat sen i söndags då vi hade det till middag, men jag har hållit på dom tills idag :)

Imorgon ska jag en sväng på jobbet för att hämta en salamikorv jag beställt av Elpa, ska ta med mig till mor och far på lördag, kan ju vara gott att ha på påskbordet.
Det blir nog riktigt trevligt i Vuollerim för min moster och hennes man från Varberg kommer dit på fredag och på söndag kommer min bror med familj upp från Mölndal, på lördag anländer jag, S2 och S3, min pappa och mosterns gubbe ska komma och hämta oss, min egen gubbe är inte hemma på hela helgen. S1 ska till farmor och farfar i Storön.

Ha dé

RSS 2.0