Tänk att

det redan är torsdag, nu börjar veckorna verkligen flyga fram, månne om det beror på att jag ska börja jobba på måndag?!
Med träningen går det iallafall bara bra, kändes frestande att strunta i det i morse, men jag tog crosstrainern vid "hornen" och satte igång, det kändes jättebra efteråt.

Har även köpt nya springisar till S, hittade på rea, 137,50, det tycker jag var ett väldigt bra pris, han skulle ha röda!
Vi var även in på leksaksaffären för att inhandla present till en kompis till honom som ska ha 6-års kalas på lördag, hittade en legobil som var häftig, hoppas bara att han inte får fler el redan har, nåja, vi har ju kvittot så han kan byta om han vill.

Nu är det dags att gå och göra lite nytta härhemma, ska plocka ur diskmaskinen och kolla posten.

Ha dé


Vägning

Jaha, så var det måndag igen och vägning, vågen visade 8 hg ner så nu har jag gått ner 2 kg på 2 veckor, jag är så enormt stolt över mig sjävl och vad lätt det gått, än så länge ska väl kanske tilläggas.

Med träningen går det också bra, jag crosstrainar varje morgon samt gör magövningar.

    


Idag har jag verkligen gjort fynd!! Jag var först på EM för att kolla om det fanns några tyger el färdiga gardiner till mitt lilla sovrum (fd förrådet), jodå nog fanns det, men det kostade också, ett par panellängder för 375 kr, NÄ TACK, det betalar inte jag. Kom då på att på Repa har de ju också gardiner, så iväg det bar dit och jodå jag hittade ett par panellängder, vit botten och orange ringar, de var fina, ja tänkte jag 50 spänn, det är ju överkomligt ifall det ser förjävligt ut, jag stegade iväg till kassan för att betala, då säger herrn 12,50! Jag höll på att svimma, det var 75% rea så jag blev väldigt glad, var tvungen att kapa de lite, så det blev även små dukar till nattduksborden, det blev jättefint, fast jag funderar på om jag ska åka tillbaka för att köpa enfärgade oranga också, det skulle nog bli fint, jag får se, det fanns ganska många kvar och jag har nog råd med 12,50 till :)

image152


Idag har jag bakat lite också, det blev drömmar, gaffelkakor och stoooora chokladmuffins (typ amerikanska), har bara smakat av muffinsen och den var jääääättegooood! Jag räknar in den också, jag lovar!

       (inte min hand, jag lovar) 

Ni kanske vill ha en kul bild också?!:

image156


Ha en trevlig kväll!

Lite shopping

har det blivit idag, vi har varit en sväng på IKEA, JYSK, Rusta.
På IKEA hittade vi 2 jättefina kontorsstolar för 395 kr/st, himla billigt, vi tog de 2 sista, sen köpte vi också en spöklampa till S, som han skulle ha som nattlampa brevid sängen, lite tidskriftssamlare och plastburkar.
På JYSK handlade jag 2 bambumattor för 175/st till min mamma, hon ska ha dom på altanen, hon har letat efter såna mattor hela sommaren.
På Rusta blev det lite tvätt-grejor och chips till barnen, jag själv skulle inget ha! G köpte Ferraribilar, en STOOOR påse, som jag naturligtvis varit och nallat ur, men jag har varit duktig och skrivit in det i dagboken på VK, jag lovar, så det blev ungefär 100 kcal för mycket idag, inte så värst mycket, med tanke på att jag fikat lite också.

Regnat har det gjort som attan idag, inte så kul väder, fast då passar det ju bra med en shoppingrunda!

Mer gurkor har jag på gång i plastväxthuset, trots att det inte är så varmt, men det är minigurkorna som växer så det knakar, de är inte lika känsliga mot kyla, jag har ju även slanggurka på gång, 2 st är ganska stora men inte färdig ännu, fast de verkar ha stannat i växten, det verkar inte ha hänt nåt där på veckor.

Jag köpte mig en crosstrainer på JULA i torsdags, premiärkörde den igår och jag trodde jag skulle dö! Herregud så jobbigt det var, har även kört idag, men det är många vilopauser under 10 min kan jag lova, imorse körde jag 5 min cross och sen en massa olika magövningar och sen 5 min cross till, svetten lackade!! Men skönt kändes det efteråt och just nu har jag träningsvärk i magen, så lite muskler där har jag allt hittat, de finns där under fläsket i allafall!! :)
Tänkte försöka köra crossen varje morgon nu veckan som kommer, eftersom jag ännu är ledig så passar det ju så bra att få det gjort innan man klär på sig, sen när jag börjar jobba blir det ju till att köra efter jobbet, men jag ska verkligen försöka den här gången, inte ge upp!! Ni får lova att stötta, peppa och pusha mig under tidens gång!

Och här kommer en (kanske passande på en lördag) bild:

image148

Inte mycket

Nä, idag har jag inte så mycket att skriva om egenligen, men det kanske kommer allteftersom jag börjar skriva, jag gör ett försök :)

Igår var jag och B och tränade på gymmet, jag körde crosstrainern, först 5 min, var helt slutkörd, sen körde vi lite ben, armar, mage och så det sista jag gjorde var att köra crosstrainern igen i 5 min, TOTALT SLUT, herregud så jobbig den maskinen är, men det känns jävligt bra efteråt, var genomsvettig. Jag cyklade dit och hem och benen var ganska trötta när jag skulle cykla hem, det kändes nästan som att det var flera miiiil att cykla, fast det bara tar ca 10 min, JAG VILL HA EN CROSSTRAINER, vi får väl se hur det blir, ska till Luleå nån dag den här veckan, ska ju lämna tillbaka skorna som mina fötter inte gillade, då ska jag in på Jula och se om deras för 995 är nåt att ha.

Jag gjorde även ett besök på ICA igår och det gick också väldigt bra, sprang fort förbi alla godsaker (det är ju bra med motion), tog massor med frukt + att jag bara handlade efter lappen, inget mellan raderna. Duktigt va?!

Tänk att jag har klarat det här i en hel vecka nu, det är ju helt otroligt, och inte känns det svårt heller, jag äter ju precis samma mat som tidigare, har bara lagt till mer grönsaker och har inte behövt nåt att knapra på på kvällen, jo förresten, igår hade jag ganska många kcal kvar så jag åt några finn crisp, de knastrar så gott och sen smakar de ju bra dessutom, när jag var och skrev in dessa i VK så hade jag ändå massa kcal att äta så jag tog 3 digestivekex, då fick jag ihop mina kcal, ifall ni vill veta så (enl VK) innehåller 1 st digestivekex (Göteborgs Oliv) 72 kcal!! FÖR ETT ENDA JÄVLA KEX!

Se, jag har ju fått ihop lite i allafall, inte illa för en som har skrivartorka.

Tvättmaskinen har jag kört igång idag, sen har jag 2 par byxor som ev måste läggas upp, skulle behöva få det gjort nån gång, de har legat på soffan i köket i 2-3 veckor nu, men när man är ledig är det ju så lätt att säga: - Jag gör det sen istället. Jojo, det där sen brukar alltid komma dan innan man behöver det/dom.

Det verkar ju bli fint väder idag, kanske man tar sig en prommis lite senare, just nu känner jag mig lite trött.

Och här kommer en uppiggande bild till er alla:

image147

GO & GLA

men ingen kexchoklad!!

Oj, så bra det här går, det är nästan så man blir mörkrädd.

Var på promenad igår och har varit på promenad idag, fast det här j-a skoskavet tar snart död på mig, vete gudarna vad jag ska hitta på, nån som har nåt tips???

Imorgon är det tänkt att jag och B ska iväg på gymmet för första gången på hela sommaren, får väl se hur det går.

Idag ska jag och C iväg till S, det ska bli jättekul, vi har inte setts på jag vet inte när!!

De har även ringt från 6-års idag och det blir ingen start den 27:e, tyvärr!!! De har skjutit fram till den 3:e istället pga att renoveringen som påbörjades i våras inte är klar ännu, det var ju inte riktigt vad jag hade planerat, jag börjar ju jobba den 3:e, hade velat vara med på sonens första dag samt vara hemma hela veckan så han kunde sluta tidigt, men nu blir det tyvärr inte så, ska försöka få ta ut ledigt några timmar den 3:e, får väl se hur det går, brukar inte vara så lätt på mitt jobb så håll tummarna!

OCH SÅ EN BILD TILL ALLA FLICKORNA!:

image145


Ha en riktigt trevlig och  tisdag på er alla!

Måndag

och vägning idag, det gick suveränt, över förväntan! Hur mycket??? Jag har sedan torsdag då jag börja  de med Viktklubb tappat 1,2 kg!! JIPPIE!! Jag är jättenöjd och glad, håll tummarna och tårna nu för att det fortsätter att gå lika bra.                                        
                                     image143                            image144

Var igår på en promenad, vilket kändes jättebra, hann även se en film på kvällen. Idag har jag städat och sen har jag varit på promenad igen, S följde med på sin cykel så jag tog en lite kortare variant, men jag gick ganska snabbt så jag var svettig i allafall, skoskav fick jag också, det var mindre kul, ändå hade jag plåstrat om, förbannande fötter!! Får försöka plåstra bättre nästa gång.

Har även börjat fundera på att köpa mig en alldeles egen crosstrainer, såg i reklamen idag att Jula hade en för 995 kr,          image140  SPRING NU INTE IVÄG OCH KÖP DEN SÅ DEN HINNER TA SLUT INNAN JAG BESTÄMT MIG!!!

Vi måste ändå till Luleå en sväng, är tvungen att lämna tillbaka skorna jag köpte, det bara går inte att få fötterna att gilla dom, det gick ju så bra på affärn, men inte hemma, det klämmer och skaver så jag kan inte gå, så det blir till att lämna igen dom, tyvärr för dom var verkligen söta, ser ut ungefär som på bilden fast utan slejfen.image141

Solen skiner idag och det är ju också underbart, sen ska jag iväg med 2 kompisar till en partyliteträff i Luleå ikväll och det ska också bli himla kul, lär väl vara vimmelkantig när vi åker hem av alla goda dofter som kommer att finnas.      

image142

Ha dé

Tjosan Hejsan

Som jag tidigare skrivit så har jag börjat med Viktklubben och än så länge går det bara bra, har hållit mig inom ramen för vad jag får äta så det känns jättebra, känner mig riktigt laddad, får väl se på måndag hur det gått, det är nämligen vägning varje måndag, jag lovar att berätta hur det gått. Mitt mål just nu är att försöka ta 10 kg före jul, håll tummarna för att jag klarar det, skriv gärna lite uppmuntrande ord eller pepp i mina kommentarer, det skulle jag uppskatta!!

Idag har det varit ett riktigt häftigt åskväder här!! Regnet stod verkligen som spön i backen, fast det tog slut lika fort som det började, skönt att det inte varade så länge.

Till middag blev det fläskkotletter med potatis, morötter, röd lök, paprika, vitlök i ugn som smakade underbart, det var jättegott, jag gjorde även bearnaisesås till, men den kan inte jag äta för det är skummjölkspulver i den, kanske lika bra för det är nog inte så bra när man försöker gå ner i vikt, jag tog lite aioli-dressing istället, inte så mycket, pytte-pyttelite jag lovar!! Drack vatten till.
Ikväll har det blivit några bitar av Marabous mörka choklad, mmmm det var ljuvligt, till det drack jag smaksatt bubbelvatten - päron och citronmeliss som är jättegod, fräsch och uppfriskande.

Imorgon ska vi göra nötstek med potatis, får väl se om det smakar lika bra, blir väl nån sallad till el kokta grönsaker, får se vad jag är sugen på...
Gubben är sugen på köpespizza......... vilket jag (som tur är) inte kan äta.

Ha en bra (och sund) helg alla!!


 

Neråt!

Ja, nu ska det barka iväg neråt är det tänkt!!

Mot ett lättare liv - har blivit medlem i Viktklubb.se nu och tänkte att nu jäklar ska här gås ner i vikt!!
Som sagt - idag är första dagen på resten av mitt liv och jag hoppas att jag klarar det den här gången, vi ska ju även ha viktgrupp på jobbet så jag får ju dubbel dos, då borde det ju gå bra eller hur?!
Har till nu gjort av med i stort sett alla kalorier som jag får äta på en dag, det är ju lite synd, men jag har kvar så att jag kan ta ett päron till i kväll men sen är det stopp, SKA INTE ÄTA NÅT MER EFTER DET.

Min 6-åring har haft feber idag, vet inte vad det beror på för det har inte blivit nåt mer än det, får väl se i morron om det har brutit ut nån förkylning eller om febern är borta och inget hänt.

C har varit och hälsat på idag, det är alltid lika roligt när vi träffas, vi har så mycket att prata om att tiden går så fort, snart ses vi ju igen, när vi ska till S och hälsa på, äntligen, jag vet inte hur länge vi sagt att vi ska ta en tur till henne, men nu jäklar ska det ske!

Regnet står just nu som spön i backen, inte vidare kul. Förhoppningsvis blir helgens väder lite bättre, det får gärna vara som igår, sol hela dagen lång.

Ha dé                                    Rosa stövlar


Luleå

Ja, igår var vi till Luleå, sonens tandläkarbesök tog högst 15 min och sen var det mammas tur på stan!!! Vi började på Elenora Laura som underklädesbutiken hette, där hittade jag TVÅ BH:ar som passade alldeles utmärkt, jag blev salig, duktig personal också, tjejen hjälpte mig verkligen, hon kunde hitta precis det som passade och sa till om det inte passade, sånt gillar jag, inga mesar som håller med om allt bara för att få sälja. Jag köpte alltså 2 st!!! En vit och en svart i samma modell.

Fortsatte sedan vidare mot klädaffärerna, hittade en klänning, jodå ni läste rätt, en till klänning, hittade ju en förra gången jag var till Luleå också, den här var lite längre och jättefin, har faktiskt på mig den just nu (med ena BH:n under), köpte även några leggings, svarta och bruna och 2 toppar, en grå och en med brun/orange toner, klänningfen gick också i brun/röda toner.
En slit och släng jacka på Stadium och ett par svarta lackpumps på Nilson, med liten klack, jag har ju så himla svårt att gå i högklackat men vill ju ändå kunna gå i fina skor ibland, jag sitter just nu med dom på fötterna för att gå in dom, klämmer lite på vänsterfoten, men det går säkert till sig, tjejen i butiken sa att de skulle göra det, forma sig efter foten eftersom det är skinn så jag hoppas att hon har rätt.

Vi var även och tittade på husvagnar, gubben vill ju som bekant ha en, vi kollade på Polar, Adria och Kabe, han blev mest förtjust i Polarvagnen, så vi får väl se hur det går, jag är ju inte lika pigg på det som gubben, men de såg ju fina ut det kan jag ju inte förneka.
Maria: Hur stor vagn har ni och hur gammal är den? Berätta lite, övertyga mig!!! :)

Bye for now!

Idag

är det måndag (ifall ni missat detta!!) och jag har städat lite härhemma, det känns i tummen just nu, men men sånt är livet. Efter städningen så har jag sett på film, såg en svensk film som hette Darling - lite konstig men den gick att se, sen såg jag en film som hette The last kiss, den var bättre.
Just nu sitter jag och funderar på om jag skulle se en film till el om jag ska kolla vad som är på TV:n, vädret är ju inte det bästa, ganska passande för en TV-dag/kväll.

Imorgon ska vi till Luleå på tandregleringen med mellanpojken, han ska få sin tandställning justerad, sen blir det koll på stan, kanske vi gör några fynd, tänkte se om det finns nån kofta/jacka och ev nån tunika, jag har blivit helt såld på tunikor, herregud, de är ju superbra, täcker det mesta av det gosiga som finns, ni vet det som dallrar i mittpartiet :) . Jag ska även kolla BH:ar, tänk att det ska vara så jävla svårt att hitta en BH som passar, BH-tillverkarna tycks tro att ju större storlek man drar runt om ju större bröst har man därav jättekupor, men det finns faktiskt kvinnor som är tjocka utan bröst - jag är ett sånt exempel. Nu sätter jag min tilltro till en butik i Luleå som jag hittat i en annons, kommer dessvärre inte ihåg vad den hette, men dit ska jag i allafall så håll tummarna för mig! 

Tjoho!!



Torsdag

är det redan, har i allfall börjat dagen med att ringa till Vårdcentralen, ska få komma till läkaren i morgon för mina onda fingrar. Har ju tidigare berättat om min nye vän som är helt otrolig, tyvärr får/ska man ju inte äta dom hur som helst och hur länge som helst utan kontakta läkare, får se i morgon om han ger mig samma el om han kan hitta på nåt annat bra istället. Jag tog sista tabletten igårmorse och det känns, jag har mest ont i tummen.

Trots det så har jag målat på morgonen, vi satte in bergvärme ifjol och då var vi tvungna att ta bort det gamla sopskåpet och där det stod har vi bytt ut och satt till brädor som jag nu har målat, jag gjorde första varvet igår och nu på morgonen gjorde jag det andra och förhoppningsvis sista varvet.

Solen verkar inte riktigt vilja komma fram idag, den verkar lite blyg, funderar faktiskt på om jag skulle gå och sätta mig och se en film, har fått några nya som jag skulle vilja se, men man vill ju inte sitta inne om solen är framme, men som det verkar nu så vill inte solen riktigt, enl SMHI så ska det regna nu och hela dagen, fast regnet har jag inte sett röken av, men det gör absolut ingenting om de har fel en sån här gång, det är värre om de säger att det är soligt och regnet sen står som spön i backen.

Blev hastigt gräsänka igår, guben var tvungen att åka till Arvidsjaur och jobba, dessa jävla datorer som ska krångla jämt, nåja, förhoppningsvis får han det att fungera så  han kommer hem imorgon.

Nu är det länge sen jag skrev nåt om vikten - det beror nog mest på att det går käpprätt åt skogen med den, raka spåret upp i luften, inte kul alls, det ska verkligen inte bli kul att göra om testen vi gjorde på jobbet före semestern, den visar ju tyvärr precis hur man skött sig, eller rättare sagt hur man INTE skött sig i sommar.
Jag vet inte när jag ska komma igång, det känns som att jag är på G men ändå inte, jag var duktig i tisdags och gympade med en gympavideo jag har, hade tänkt gympa även idag, men det känns så jobbigt när fingrarna värker så det blir inget gympande idag, tyvärr.            
Elefantdans
Nu ska jag gå och slänga mig i TV-soffan för att kolla nån film

Ha dé

Jag har en ny vän

som heter Voltaren, wow vilken vän alltså!! Jag fick denna vän i onsdags och mina fingrar mår alldeles utmärkt, t o m på morgonen då det brukar vara som värst, jag är käääär!!!

Ha ha ha Sabina, vad jag skrattade!!

Jag hade tänkt ha med lite nya bilder här, men tyvärr var det nåt vajsing med inmatningen från kameran till datorn, och jag är ju så teknisk... ha ha ha ha så det får väl bli en annan gång istället.

Ni får hålla till godo med lite gamla bilder istället:

Från 2006:                        

En bild på mitt akvarium ("möblemanget" ser inte likadant ut nu), en del av fiskarna finns inte längre kvar och bebisarna som är längst ner till vänster i skålen har jag släppt ut, endast en är kvar men den växer och frodas.

image138


   Här är en bild på mina fingerborgsblommor 2005, har även i år satt frön, men än har den inte börjat blomma. 

Ha dé

Var på Bingo igår

och för mig gick det åt skogen, men farsgubben tog hem 20.000 kr!!! Inte illa, jag hade ju själv siktat in mig på dom pengarna, jag hade 2 nr kvar när utroparen säger 74, då sitter jag bara med 66 kvar och då tutar pappa, då fick han bingo på 74. Det var givetvis jättekul, men lite synd att det inte var jag som vann. Han vann även 170 kr på en rad som han fick dela med 2 andra, mamma vann 500 kr men jag fick sitta där utan. Och jäklar så det regnade och åskade, vi var tvungna att ha paus några gånger för att regnet stod som spön i backen, ingen hörde vad utroparen sa.

Om jag fick del av vinsten? Jodå, nog fick jag en slant, de är givmilda mina föräldrar, jag ska nog köpa mig nåt i klädväg till ett kalas vi ska på i september.

Träffade min vän S idag, JÄTTEKUL ATT SE DIG, det var alltför länge sen, men jag lovar, efter V 33 då baske mig ska jag ta mig i kragen och åka ut en sväng till dig (med porslinet), kanske får jag med mig C också, det skulle vara så kul att träffas alla 3!

Mamma och Pappa har alldeles nyss åkt hem igen, det är lite tråkigt att de alltid har så bråttom hem när dom kommer, men den här gången beror det på att de ska iväg till en annan släkting på fredag. Nåja, de är ju bara 2 timmar bort, så vi kan ju ändå träffas relativt ofta, brorsan har det värre, han bor 150 mil bort så han får vi bara träffa under sommarsemestern.

Idag blir det baconinlindad köttfärslimpa till middag, ska börja förbereda den nu så ha en fortsatt trevlig dag alla!

RSS 2.0