Så var julen över för denna gång

Det gick snabbt! Så var julen redan över. Känns ganska skönt ändå, har sån tur att jag är ledig mellandagarna också, börjar inte jobba förrän den 11 januari.

Imorgon måndag ska jag, B och U en sväng på mellandagsrea till Happis, vet inte att jag ska ha nåt så det blir spännande att se vad jag kommer hem med.

Gubben var och flög i Luleå idag, passade då på att gå in på Elgiganten en sväng, hittade en liten köks-TV för 1800 kr men dum som han var så köpte han den inte, ville kolla med mig först, herregud, det är väl bara att köpa!!! Ska köpa den nån av dagarna, han ska ev till Luleå igen så...

Idag har jag bakat farinlimpor, de blev jättebra, har även bytt sängkläder, städat och tvättat. Var på eftermiddan på min sedvanliga promenad också, den får man ju inte missa!! :)

Har nyss sett reprisen av Sjön Suger, S3 sitter och ser på film som han fick i julklapp. Få se om han tänker bli sjuk, han är lite snorig och har haft lite huvudvärk i eftermiddag, han fick en alvedon efter middan, förhoppningsvis så skrämdes förkylningen bort, inte vill vi vara sjuka nu när vi är lediga.

På tisdag blir det träning med M, jag tänkte (om nu vädret tillåter) promma ner dit och sen promma hem igen, blir perfekt!

På nyårsafton så åker vi till Vuollerim, jag, S2 och S3 blir kvar en vecka, då skjutsar mamma och pappa hem oss igen, tänkte hinna städa bort julen innan jag börjar jobba igen så jag vill inte vara borta ända till söndan. G och S1 åker hem redan på nyårsdagen, G har lite svårt att vara där, är allergisk och brukar bli dålig så jag förstår om han inte vill vara så länge.

Jag har sån lust att köpa lite nytt till huset, bl a nya fönsterlampor och gardiner! Kanske man hittar nåt på rean? Fast vad ska jag göra med lamporna jag redan har då?? Nån som vill ha?
Jag skulle vilja ha 4 hänglampor i vardagsrummet, nu har jag bara 2 lampor på fot i mittenfönstren, i köket skulle jag också vilja ha en som hänger, även där har jag lampa på fot.

Fan så fikasugen jag blev... inte bra, tyvärr så finns ju fika inte så långt borta! Ska försöka låta bli men det blir inte lätt, fan att det ska vara så svårt att låta bli när man fått smak på det igen. Tur ändå att jag hållit mig till mitt motionerande, annars hade det inte alls varit bra!!!

Nu ska jag kolla på facebook en stund, see you!

GOD JUL!



Ville bara önska alla en riktigt God Jul!!


Snart är julen här!

Som vanligt så har tiden bara sprungit iväg.
Snart är julen här igen!
Nå, jag har då iallafall äntligen gjort klart inhandling av både mat och klappar.
Igår tog vi fram julgranen och la klappar under den, det blev riktigt fint.
Jag var inte så pigg på att ha gran i år men S3 övertalade mig och vilken tur, för det blev mer julstämning nu.

Ikväll har jag bakat en kladdkaka som heter Chokladälskarens Dröm, har fått receptet av en kollega på jobbet, den ska avnjutas senare ikväll tillsammans med en klick grädde.

Med vikten har det gått jättebra, sen jag startade har jag hittills gått ner nästan 12 kg, imorgon är det veckovägning igen så det kanske är på 12 redan?! Får väl se imorgonbitti.

Jag och M har varit duktiga med gymmet den här veckan också, 2 ggr har vi varit och då har vi verkligen kört på ordentligt. Förra veckan var vi bara en dag och det var väl ingen höjdardag precis, det var så länge sen vi varit då så motivationen var inte på topp då. :)

Jag har försökt köra crossen mellan promenaderna, har gått jättebra, har kört 45 min till en timme varje gång.
Ikväll tog jag dock lite semester, kände att jag behövde lite slappartag ikväll :)
Men imorgonbitti är det dags för en dejt igen!

Om en stund är det sista avsnittet av Bonde Söker Fru som jag ska se, kanske jag kikar in till Ernst efter det också...

Nu ska jag bläddra vidare på både TV och internet.


See you!


och tiden den går och går...

Så var även en till arbetsvecka slut, jag hinner inte med!!
Vad har då hänt här: Oj, allt och inget :)

Jag var ju förra fredan och tog det omtalade vaccinet, hade ont i armen ända till i onsdags då det släppte, tack och lov, kunde ju inte sova på den armen och det är ju min sovsida..

Igår tog jag ut lite ledighet och slutade redan kl 13.00 - for först på ICA för att handla lite, sen hem och baka, det blev biskvier, tänkte ge mamma i julklapp, bakade lite extra så jag själv också har i jul, när man ändå gör kan man lika gärna göra många på en gång.

Funderar på att baka lussebullar imorgon, får se vilket bakhumör jag är på :)

Hade lite funderingar på att baka nåt tills ikväll också men jag tror att latmasken tog över, det känns så just nu, kanske den har försvunnit efter middan, vem vet?!

Tänk, det är bara 2,5 vecka kvar till jul, tjohej så tiden går, jag både vill att den ska gå fort men samtidigt inte.....

Nu ska jag surfa vidare en stund, när S1 kommer från skolan om en stund så ska jag laga mat, är lat idag, blir bara hemstekta hamburgare.

Ha dé

RSS 2.0