Ny dag

nya ideér??!! Ja, inte vet jag, huvudet är tomt just nu, mer tomt än vanligt :) Det har inte hänt så mycket här så...

Cyklade inte till jobbet idag utan tog bilen, det var 3  minus i morse, hade bara sommardäcken på men som tur var så var vägen torr, gubben for precis iväg för att byta till vinterdäck på den nu, blir bra, jag börjar 7 i morronbitti så risken finns ju att det är halt då för det är fortfarande kallt, jag fick t o m skrapa rutan när jag skulle hem från jobbet, visserligen var det tunt men det for inte iväg när jag körde torkarna och hade blåsen på fullt och varmt.

Var in en sväng på Repa för att köpa tidningen, kollade in nya butiken GK, de hade ganska mycket grejor där, menst var det kläder, mattor och mycket gardintyger, kollade bara som hastigast, får nog åka in en annan gång när man har mer tid.

Med vikten går det inte alls just nu, hade varit så  himla duktig förra veckan att jag gått upp 1 kg, visst är jag duktig??? Jag vet inte var min motivation är, den försvann när jag fick ont i fingret och jag har inte hittat den än, trodde att den skulle komma tillbaka när jag började jobba, men nu har jag snart jobbat en vecka och den är fortfarande försvunnen, är det möjligen nån som hittat den?

Där tog det slut. Ha en fortsatt bra dag!

Gottgottigottgott:

image216     image217     image218     image219     image220


.

Har inte så mycket att delge er idag, har varit på stöldturné och hittade då det här, det tar ju en liten stund att läsa i allafall, så håll till godo:

En himla massa onödigt vetande!
Visste du att en grisorgasm varar i 30 minuter.
Visste du att man tillbringar 6 månader av sitt liv på toaletten.
Visste du att den genomsnittliga 18-åringen sett 26000 mord på TV.
Visste du att det är omöjligt att nysa och titta samtidigt.
Visste du att huden hos en vuxen människa väger 2,7 kg, nästan dubbelt så mycket som hjärnan.
Visste du att en kackerlacka kan leva i nio dagar utan huvud, innan den svälter ihjäl.
Visste du att en loppa kan hoppa 350 gånger så långt som sin kroppslängd, det är som om en människa skulle hoppa lika långt som en fotbollsplan.
Visste du att spetälska är den minst smittsamma sjukdomen av alla smittsamma sjukdomar.
Visste du att de snabbaste impulser som överförs genom nervsystemet hos människan rör sig med en hastighet av 288 km/h.
Visste du att om allt salt i haven skulle utvinnas, så skulle alla kontinenterna täckas av ett 150 m tjockt lager salt.
Visste du att ett hårdkokt strutsägg skall kokas i 45 min.
Visste du att den som dricker kaffe löper 66 % mindre risk att begå självmord.
Visste du att man nyser i en hastighet av 160km/tim.

Kan ju naturligtvis inte undanhålla en härlig bild till er:

image215 Sicken lite sötnos!!!


Regn och rusk

När jag klev ut genom dörren kl 15 idag när jag jobbat klart upptäckte jag att det regnade, jättekul, speciellt när jag cyklar! Jag hade trots allt tur, det regnade bara lite, mest lite skvitter, men glasögonen blev inte roliga att titta ut genom, när jag kom in på 6-års så immade dom dessutom igen så man såg ännu mindre, men vi hittade hem iallafall och det är ju tur det! :)

Det blev bara mos och korv till middag idag, ingen höjdarmidddag precis men ungarna åt ju och tyckte det var gott, mest gott tyckte nog mini-S, det var han som beställt maten så han åt med god aptit.

Jag vet inte vad det är med mig igen, har fått svårt att sova, vaknar stup i kvarten för att kolla på klockan, det är jättestressande, känner mig inte alls utsövd när jag vaknar, snarare mer trött än när jag la mig, vete sjutton vad det beror på för jag vet att jag vaknar när klockan ringer, har aldrig i hela mitt liv försovit mig så det kan inte vara det. Kanske jag har nån inre stress som bara kommer fram när jag sover? Ja, inte vet då jag.

Jag kollade idag om jag kunde vara ledig på fredag och det GICK BRA!! Jag är så glad, då behöver jag inte känna mig stressad när vi ska packa husvagnen inför campinglivet i helgen. Först och främst ska jag sova länge (förhoppningsvis) och sen ska jag packa i lugn och ro. Det ska bli så roligt, jag har ju aldrig varit på husvagnssemster förut, det blir premiär för mig!

Nu ska jag nog ta en liten vilostund men vi höres!
 
En bild också:

image214


Blåsdag

Idag håller vi nästan på att blåsa bort här, jag har försökt haft ytterdörren öppen för att det blev så varmt inne, men se det gick inte, den blåste igen hela tiden, försökte sätta sko ivägen men då blåste allt inne iväg så det var lika bra att stänga igen!
Har städat idag, slängt ut sängkläder och tvättat, tvättat, tvättat, alldeles nyss plockade jag ur sista maskinen, nu är det bara torktumlaren som går för 3:e gången idag.

Till middag blev det klyftpotatis (egna), morötter, paprika i ugn och kotletter, mmm det var ljuvligt gott! Blev över så jag får med mig till lunch imorron.
Har även suttit en stund och försökt göra matlista inför veckan, herregud så svårt det är att hitta på vad man ska äta, vill på att bli precis samma mat vecka ut och vecka in, det är bara veckodag som byts.
Vad brukar ni andra ha för mat i veckorna?

Snart är det Ensam mamma söker på 3:an, det ska jag inte missa.

Maria och Ulle:  Ska ni campa till helgen?
Vi ska nog på Arcus camping och bo där fre-sön när det är Hantverksmässa, det skulle ju vara kul med grannar. :)

Nu ska jag surfa vidare och se vad Magnus Uggla sysslat med idag!

See you!

OK, en bild kan ni väl få också:

image213




Igår

var det Idol och herregud hur folk röstar egentligen!! Det är rent åt helvete, inte var det Evelina som skulle ha åkt, nä, nog var det Sams tur alltid, han förställer ju alltid rösten, låter inte alls bra. Så nästa gång hoppas jag verkligen att det blir Sam som åker, efter Sam Mattias och sen Daniel. Vinnare är lite svårare att säga nåt om, gillar ju Andreas, Amanda och Marie ganska mycket, men om jag måste välja så väljer jag nog Amanda el Marie för de två har nog mest chans att lyckas, Andreas kanske känns lite "gammal" trots allt, men en jäkla bra röst har han.

Dagen idag går i trötthetens tecken,   image211
vaknade kl 8.20, klev upp och läste tidningen men sen var det stopp, känner mig både lat och trött, än så länge har det inte blivit nåt gjort.

Gubben och yngste sonen ska snart iväg till Luleå för inomhusflygning,  image212  vete sjutton vad jag ska hitta på när dom är borta, funderar på bakning, men nja känner mig som sagt lite lat så jag vet inte. Film kanske? Nja vet inte om jag känner för det heller, en promenad? Nja, det lät för hurtigt. Det slutar väl med att jag blir sittandes här vid datorn, fast det är inget som jag heller egentligen känner för. Så jobbigt allt blev! ;)

Ha dé

Utmaningen

Jag har blivit utmanad och måste väl skriva ner lite, så här kommer det:
Nu har jag inte så många att utmana men jag utmanar de jag kan!

Jag har blivit utmanad av: http://fibromy.blogg.se

Här är reglerna:

1. Länka till den som utmanat dig
2. Berätta 7 sanningar om dig själv.
3. Utmana 7 personer i slutet av ditt inlägg
4. Lämna ett meddelande till dem du utmanat

Här är mina 7 sanningar:

1. Jag älskar godis
2. Jag gillar inte folk som inte passar tider
3. Jag blir lätt stressad
4. Jag vill ha ordning och reda
5. Jag tycker om att se på TV
6. Jag tycker inte om att köra bil, åker hellre
7. Jag gillar hundar

Jag utmanar:

Ulle
Maria
Jezzan
AnnBritt

Sådärja, äntligen var man klar, det tog sin tid att komma på. Herregud, måsta rannsaka sig själv på det där viset, det är ju tungt, man får ju nästan ont i hjärtat :)

Idag har varit en ganska bra dag, har inte suttit i telefonen mer än 30 min, har istället fått syssla med lite annat, sen har jag varit på gruppmöte 1,5 timme och efter mötet var min arbetsdag slut. Har haft ont i huvudet i stort sett hela dagen så det har inte varit så dumt att då få syssla med annat än att svara i telefon hela dagen.
Det var ett jättetrevligt möte - personal och produktionschefen var och berättade vad de egentligen gör på dagarna och det är ju alltid kul att få en inblick i vad andra på jobbet gör!
Vi kom även fram till att vi telefonister ska få "praoa" på de andra avdelningarna, kolla lite vad de gör, det tror jag kommer att bli jättekul, AKTA DIG JEZZAN!!! :)

Nu ska jag surfa vidare en stund innan det är dags för matlagning -blir endast hemmastekta hamburgare med bröd idag, inget som jag egentligen är sugen på men yngste sonen beställde och jag orkade inte med att komma på nåt annant så därför får det bli hans önskning idag.

Ha en bra fredag och glöm för allt i världen inte IDOL ikväll!!

Mina 2 favoriter:

image208

och

image209



Tack för nu!



Som det ska

Jaha, nu är allt som det ska igen! Har jobbat första dagen på en månad och det känns jättebra. Visserligen har jag gjort några tabbar, lagt meddelanden på fel ställe och glömt lite info men annars överlag så har jag skött mig (tror och hoppas jag i allafall).
Känner mig jättetrött, började dessutom första dagen kl 7.00, det känns att man klivit upp tidigt.
Cyklade till och från jobbet så det blev 1 mil cykling idag och det är ju inte helt fel det heller.

Efter jobbet gick jag in på Kakelbolaget för att få en katalog, började prata med killen i butiken om kakel och vad man ska och inte ska ha, han verkar jätteduktig, kom med ideér och förslag, även sånt man inte ens tänkt på, men han har säkert rätt. Vi funderar nämligen på att byta bänkskiva och kakel, ta skåpluckorna senare, min sambo har lite ångest över att byta luckorna som i hans tycke är JÄTTEFINA, vilket då inte jag tycker, men jag tänkte som så att vill han byta bänkskiva och kakel så är det helt OK, han kanske ser då hur fula och nötta luckor vi har så han även vill byta dom, hi hi kvinnlig list tror jag det kallas!

Nu blev hjärnan helt tom, måste nog gå och fylla på med lite mer idéer, vi ses!

Naturligtvis så bjuder jag på en godbit igen:

image206

Hmm

Vad ska jag skriva om idag då??? Hmmm, har ingen aning, men det brukar ju komma ideér efter en stund, det kanske gör det även denna gång.

Har idag varit på möte på jobbet, det var jättekul att få surra lite med alla, liten mjukstart inför imorgon då jag börjar jobba "på riktigt" igen. Det var ganska många frånvarande så mötet blev inte så länge.
Efter mötet har jag kollat på TV som jag spelade in igår, bl a Grannfejden. Tur att man inte har såna grannar som de i programmen verkar ha! Det är ganska lugnt här på våran gata - visserligen finns det ett pensionärspar som ojar och har sig ibland men absolut inget som i Grannfejden.

Nähä, så var alla idéer slut, verkar inte bli så mycket mer än detta, nåja, det kanske blir en hel roman nästa gång istället.

En godisbit kan jag ju bjuda på:

image205

Tidsfördriv

Om man inte har nåt att göra kan man alltid gå in på den här sidan:

http://nico.se/diverse/bubbelplast/

Där kan man fördriva tiden precis hur länge man har lust!

.

Lite bilder tänkte jag bjuda på just nu:

Här är mellansonen redo för en skotertur


Yngste sonen med flygplan i handen (han älskar flygplan)


Yngste sonen igen som provar sin spark han fått i julklapp



Ha en bra tisdag!

Livet är härligt!

Så jag njuter! Livet är såå härligt!

Idag har jag städat i vardagsrummet, bytte även gardiner, det blev jättefint, hoppas bara att det håller sig fint länge nu, tänkte inte byta nåt mer före jul.
Det känns så himla skönt och roligt när man kan börja göra nåt igen. Ringde doktorn imorse och berättade hur bra det var, han tyckte också att det var roligt, han sa att det inte är ofta nån ringer och säger att nåt är bra, oftast ringer man ju bara när det INTE är bra, jag frågade om att börja jobba igen och han trodde att det skulle gå bra men att jag skulle höra av mig direkt om det började kännas dåligt, det lär jag definitivt göra, ska inte vänta som förra gången och tro att det blir bättre, nej du, den här gången ringer jag direkt det börjar kännas det lovar jag, men vi ska ju hoppas och tro att det är bra nu, inget mer spring till doktorn, det är inte kul och inte är det billigt heller.

Vikten förresten, den har jag inte skrivit om på ett tag, det har ju varit annat på tapeten :), hade faktiskt lyckats gå ner 1 hg, det trodde jag inte, trodde att det skulle vara fler kg upp som jag har misskött mig den här tiden när jag gått hemma och inte haft nåt att göra, 1 hg är väl inte det bästa men med tanke på min skötsamhet så...
På onsdagkväll kommer 2 st från Helex för att göra andra BIA-mätningen, det ska bli oerhört spännande och se om det hänt nåt sen den första gjordes innan semestern, jag har ju gått ner några kg sen dess så förhoppningsvis syns det på resultatet också. Hade ju varit roligare att fått göra den för 1 månad sen för då var jag verkligen på topp, både med viktminskning och motionen, men det ska jag försöka ta igen nu när jag börjar må bättre.

Här kommer lite härliga sommarblommor att titta på medans dimman tätnar därute:

       


Ha en fortsatt trevlig dag alla!


Det håller i sig

Tackar så mycket för att ni alla har hållit tummarna för mig, det verkar fungera för det är likasamma som igår.
Kunde naturligtvis inte hålla mig utan jag började dagen med att baka bullar OH SÅ KULIGT DET VAR!!!
Sen fortsatte jag av bara farten med att städa toaletterna och dammsuga, har även satt på lite fläskfile på spisen, känns helt underbart.
Mina livsandar har börjat vakna - till gubbens förtret!! Han håller mest för öronen just nu, för jag har börjat pladddra på om att vi skulle kanske börja tapetsera i rummen som vi redan har köpt tapeter till, kanske också sätta igång att fixa till köket - har kolla på kakel idag, oh, så jag skulle kunna fixa just nu!! Men gubben vill inte lika mycket som jag, konstigt eller hur?! Han tycker mest att jag är jobbig, tyckte nog att det var ganska så skönt tidigare när jag inte orkade/kunde göra så mycket. Men men, oj jag har ju så mycket att ta igen nu!

Måste nog ringa doktorn till veckan ändå för att rådfråga om det är så bra att börja jobba fast det inte är riktigt bra, jag vill ju jättegärna men är lite orolig att det ska bli värre, det vill man ju inte.

Jag har äntligen också fått in lite bilder från kameran, gubben var tvungen att hjälpa mig, är urdålig på sånt, sen visade det sig att vi inte fick plats med alla bilder, han måste rensa upp lite men det ville han inte göra idag, taskig gubbe man har!

Här kommer iallfall några av bilderna som jag fotat:

En fin liten sommarblomma:       Här en till: 

Så här fin är våran husvagn inuti:

                    







Ha en skön söndag!

JIPPIE

Idag mår jag jättebra, fingret är mycket bättre, jag hoppas verkligen att det håller i sig så att det inte bara är bra idag och sen blir dåligt igen.
Har inatt sovit med min skena och det har varit jätteskönt, hade inte ont när jag vaknade och fingret var ganska rakt, fortfarande kan jag räta ut det ganska mycket, inte riktigt ända upp men närapå, det är UNDERBART. Jag kan inte böja ihop det som jag vill man ganska långt ner ändå, det tar stopp för att det fortfarande är svullet, men det är inte lika svullet som tidigare och fingret har tappat sin blåa nyans.
Tänk om det skulle vara så lyckligt att jag kan börja jobba på torsdag - WOW, jag brukar inte längta till jobbet, det vet alla som känner mig, men just nu gör jag verkligen det, det skulle var underbart att få komma tillbaka och börja leva normalt igen. HÅLL TUMMARNA FÖR ATT DET HÄR UNDERBARA FORTSÄTTER!

Annars då, jodå, livet går och lördagen likaså, har inte gjort mycket nytta idag, jag har skalat potatis och slängt in färdiga (mammas) kåldolmar i ugnen på uppvärmning. Har sett lite TV på förmiddan och ätit lite skumtomtar som inköptes i Happis i förrgår, mmm det måste nästan vara mina favoritgodisar, de är såå himla underbart goda att man blir svag i knäna när man äter dom :)

Hade stor lust att baka bullar idag, men det kanske inte är så bra idé att börja med sånt just nu, fingret kanske behöver ett par dagar på sig för att bli riktigt bra. Det är konstigt vad mycket livslust man får bara det blir en liten förändring i det onda - helt otroligt, börjar t o m (nästan) längta till julen.

Nu ska jag låta fingret vila, men ha en riktigt underbar lördag alla.

Jo, förresten det har kommit snö idag, men det försvann lika fort som det nuddade marken, men ändå!! BRRR


3:e gången

Idag är det 3:e gången jag fick kortisonspruta, hoppas det är 3:e gången gillt så det blir bra nu då!
Jag har även varit till arbetsterapeuten och fått en skena för att avlasta fingret, den är jätteskön att ha.
Han sjukskrev mig bara till den 24:e så han måste ju verkligen tro att det ska blir rätt den här gången, vi får hoppas att han får rätt.

Annars har det inte hänt så mycket här, jag har kollat på lite film, plockat ur tvätt och diskmaskinerna. Det är i stort sett allt som hänt förutom doktorbesöket då.

Har nyss hämtat hem lillkillen från 6-års också så nu börjar det vara lite liv och rörelse härhemma, storgrabbarna har också kommit hem.

Jag är jättetrött idag, var ju som sagt till Happis igår, herregud vad roligt vi hade! Jag njöt verkligen, men som sagt trött har jag varit, är ju inte van vid sånt ös, har ju haft det lugnt och tyst i flera veckor.
Vi bara måste göra om det igen! Tack tjejer!

Nu orkar jag inte skriva mer, måste vila fingret, jag försöker visserligen använda det så lite som möjligt, men ni vet....

Ha en bra fredageftermiddag/kväll alla

Happis

Idag ska jag, U och B en tur till Happis, vi ska på image186 och så ska vi på en nyöppnad jättestor
image187godisbutik. Mmmm så gott med godis, näe, egentligen så är det ju inte det.
M: Jag lovar att bara köpa liiiite!

Har idag pratat med doktorn och han skulle försöka ordna så att jag, kanske redan i morgon får komma till image184 Sunderbyn och reumatologen, han skulle höra av sig till mig under dagen.

Har nyss sett på image185 som jag spelade in igår. Jag skulle också vilja ha besök av dom där gossarna! Inte bara för att de är fina att se på utan för att de gör så himla fint där dom drar fram. Hela huset skulle behöva fixas till här. Fast köket är nog det jag allra helst skulle vilja få gjort!

Nu ska jag surfa vidare, ha en bra dag alla!

Det här fick jag idag

Fick nyhetsbrev från Team Sportia idag, detta roliga följde då med. Herregud så en del hittar på!! Ganska kul att läsa faktiskt.

Dopad? Inte jag!
Det finns ingenting som gör idrottare så uppfinningsrika som ett positivt test. Här är världens värsta bortförklaringar
.

"Det måste komma från mina olika gener. Kanske från min mor eller 
från ett tvillingfoster"

1. Tyler Hamilton
Åkte fast för: Bloddopning.
Bortförklaring: Rester av en tvillingbror.
Kommentar: Ibland är bortförklaringarna så kreativa att idrottsmannen nästan förtjänar att gå fri. Den amerikanske cyklisten Hamilton toppar ligan. Då OS-guldmedaljören Hamilton anklagades för bloddopning med EPO trädde först hustrun Haven in. Hon förfäktade tårögt att det inte fanns en möjlighet att stackars Tyler var skyldig. Han som sett sin hund Tugboat lida och dö efter en blodtransfusion? När denna retorik inte övertygade juryn mindes Tyler sin födelse. Eller rent av FÖRE denna. Han kom ihåg den tvillingbror som avlidit före förlossningen. Det måste ha varit rester från denne som i provtagningen uppfattats som EPO.


2. Javier Sotomayor
Åkte fast för: Kokain.
Bortförklaring: Maffiakonspiration.
Kommentar: Höjdhoppargiganten från Kuba hamnade flera gånger under sin karriär på pottkanten. Varje gång var förklaringarna episka. Var det inte CIA som stod bakom upptäckterna av marijuana, kokain eller Nandrolon så var det korrumperade internationella krafter. När det 1999 upptäckts att Sotomayor använt kokain trädde självaste president Fidel Castro in till Sotomayors försvar. I direktsänd kubansk tv menade Fidel att det givetvis var maffian i Miami som placerat kokainspåren i unge Javiers blod.


3. Dieter Baumann
Åkte fast för: Nandrolon.
Bortförklaring: Någon hade mixtrat med tandkrämen.
Kommentar: OS-guldmedaljören från 1992 fastnade 1999 i ett test som visade på höga värden av Nandrolon. Baumann använde först standardsvaret: "Men oj, någon måste ha tagit fel på proverna." Sedan kom klassikern. Baumann började bedyra att någon placerat Nandrolon i hans tandkräm. Om detta i stället hade hänt i dag hade Dieter troligen efter sitt genidrag skålat med sig själv i flytande Listerine.


4. Ross Rebagliati
Åkte fast för: Marijuana.
Bortförklaring: Passiv rökning.
Kommentar: Komikern Bob Hope sa en gång: "Golf är den enda sporten där man inte blir straffad för att man går på gräs." Den amerikanske snowboardåkaren Ross Rebagliati menade 1998 att det var ännu värre i hans sport. Där kunde man inte ens, bedyrade Ross, gå på ett olympiskt förpartaj utan att genom passiv inhalering få i sig förbjudna mängder marijuana. Det var åtminstone den ursäkt han tog till då han strax före OS åkte dit i en kontroll.


5. Petr Korda
Åkte fast för: Nandrolon.
Bortförklaring: Fanns i köttet han åt.
Kommentar: Tennisstjärnan åkte dit i ett test vid Wimbledonturneringen. I London erbjuds stekar som styckats ur Nandrolon-stinna kor. Menade Korda. Problemet: för att komma upp i den mängd Nandrolon som han hade i sig krävs att han inte äter något annat än dessa stekar i 20 år.


Känner mig gladare nu, jag ringde till VC ändå och de ringde upp, sköterskan jag pratade med skulle lägga in en lapp till doktorn om att jag sökt honom, om han inte har tid att ringa idag så ska jag försöka igen i morronbitti så jag håller tummarna för att han har tid och möjlighet att ringa idag.

Fick även blankett från Försäkringskassan igår som jag ska fylla i, herregud, det är ju en hel vetenskap, fattar inte ett jota, dit måste jag ringa också för att få lite hjälp. Det finns ingenstans att fylla i om jag fortfarande är sjuk, jo på ett ställe men då står det också: Jag kommer att ha svårt att åter arbeta i framtiden på grund av: Sen skulle man fylla i vilka rehabiliteringsåtgärder som skulle kunna hjälpa mig att börja arbeta igen  ?????
 Vaddå framtiden, jag vet väl för f-n inte det, jag har ju besvärligt just nu.

Har faktisk bakat idag igen, fast det var inte kul när det knappt gick att vispa med elvispen, hade oerhört svårt att hålla i den, fick använda vänsterhanden och den är ju inte riktigt van vid att göra sånt så det gick sådär. Det blev en långpannechokladkaka med glasyr på, inget märkvärdigt.

Ett tips: Magnus Ugglas blogg är jättekul att läsa, han uppdaterar ofta och har många roliga kommentarer, kolla gärna in den när ni har tid. Adressen är enkel: www.magnusuggla.nu.

Ha en bra dag!

Jaja, klart ni ska få en bild också:

image182 LÄNGTAR...


Irriterad

Satan i gatan vad jag blev irriterad nu på morgonen!

Ringde till vårdcentralen för att få prata med "min" doktor, ringde precis kl 8.00 då hans teltid startar, det var redan då UPPTAGET, när i h-e ska man ringa för att komma fram egentligen?
Nåja, jag blev satt på vänt och jag väntade och väntade och väntade... efter ett långt tag utan att nån vxl-telefonist kommit tillbaka och frågat om jag vill fortsätta vänta då började det tuta upptaget och sen blev det knäpptyst, hördes inte ens kopplingarna som man annars brukar höra, satt läääänge, vågade inte lägga på, men inget hände, då la jag på och ringde igen, det var fortfarande upptaget och jag blev satt på vänt igen, den här gången var det "normalt", men då blev kl 8.30 och teltiden var slut, en automatisk röst kom in som sa att personen inte är anträffbar - försök igen senare, inte att man kom tillbka till vxl heller, jag la på och ringde igen, sa att jag stått i kö osv, undrar om jag kan få lämna medd till doktorn att han ringer upp
- Nej, det går inte, säger surkärringen (det är sant - hon var sur) att vi gör då inte det utan då får du prata med sköterskorna på VC, ja, ok då säger jag, koppla dit, jamen när jag kommer fram dit så är det ju den där jävla telsvararen som säger att de ska ringa åter en viss tid, nä, kände att det orkar jag inte med idag, så jag får väl göra ett nytt försök i morgon istället.
Nä, lassa i Kalix skulle behöva få lite trevliga telefonister istället - kanske Tele24 skulle ta över!!!!! Inte helt fel!

Nog om det, fan, alltså, hoppas att dagen inte är försörd nu.

Nu piper torktumlaren också, dags att plocka ur kläderna, sen blir det TV och frukost en stund, förhoppningsvis blir jag gladare efter det.

Ha dé

Skitväder

har vi idag, men det gör inte så mycket, liknar min sinnesstämning ganska så mycket.
Har iallfall bakat lite idag, det har blivit 2 st långpannebröd, gjorde lite ont i fingret att få ut degen ur bunken, annars gick det ganska bra, det är ju bara att platta till i långpannan, sen är det svåraste gjort!

Här är receptet för er som känner för att baka:

1 liter mjölk
100 g margarin
2 pkt jäst
1 tsk salt
1,5 dl socker (el lika mycket vi sirap som jag använder)
ca 2 liter mjöl
man kan även tillsätta brödkryddor el solrosfrön i degen

Gör degen och låt den jäsa ca 30 min.
Dela i 2 delar och platta ut i 2 st smörade långpannor
Låt jäsa ca 30 min
Pensla med lite mjölk
Grädda i 200 grader ca 20-25 min (i varmluft 175 grader, samma tid)
Skär sedan i rutor.

Nu ska jag gå och skära mina i rutor men ha en trevlig dag

Här kommer en bild på en egenodlad solros från i somras, håll till godo och dröm tillbaka till sommaren:

image181


Till råga på allt

så har jag fått en jävla rethosta, tänk att man då är mottaglig för allt just nu!!  Livet suger verkligen just nu, finns nästan inget positivt att skriva om, allt är bara elände.

Nåja, mamma och pappa har ju varit här i helgen och det är ju alltid trevligt.

Har fortfarande ont i mitt finger, det verkar inte ha blivit bättre av den här sprutan heller, när ska det bli normalt igen?

Imorse for min älskade gubbe iväg på jobb till Umeå, han åkte hemifrån kl 04.15 imorse, jag såg till att han bytte till vinterdäck igår ifall att det skulle vara halka idag, men här verkar det iallfall inte vara så, men man vet ju aldrig hur det är efter vägen.

Har satt igång lite tvätt nu på morgonen, hör att maskinen snart är klar, tur man har torktumlare så man slipper hänga tvätten, sen när den är torr så brukar jag låta dom stora pojkarna vika, de har blivit riktigt duktiga på det!

Ha en bra måndag!

Sommarbild på Kyrkan i Kalix:

       image179    Sommaren! Nåt att längta till...

Samma lika

Jaha, imorse när jag vaknade hade jag jävligt ont i fingret, det är ingen skillnad på det idag, börjar nästan misströsta, men jag får väl lyssna på vad doktorn sa om att jag bör vänta minst 3 dagar. Igår kändes det nästan som att jag var på rätt väg, men så känns det inte just nu. Jag tror nästan att det känns bättre bara för att jag fick starkare tabletter, inte för sprutan. Nåja, jag får väl vänta ett tag till innan jag tar ut nåt.

För en stund sen for mamma och pappa hem igen, de skulle förbi Luleå en sväng också, har plockat bort lite sen dom for, bäddat och donat. S har fått hit en kompis så då slipper man höra att han inte har nåt att göra nu när morfar åkt hem, det var bra tajming av M som kom.

Jag har haft dejt inatt också!!! Men ingen rolig sådan - jag vaknade kl 03.00 och kände mig konstig, mådde lite illa, tänkte att NEJ JAG VILL INTE FÅ MAGSJUKA, drog med mig en hink och gick och satte mig på toan, jag mådde väldigt dåligt, var säkert hur blek som helst, jag kallsvettades också, till slut så började "eländet", det kom endast ut bakvägen så hinken behövdes aldrig - jag satt där i min ensamhet och tänkte och tänkte på vad det kan ha varit som jag ätit, hade ju ätit både det ena och det andra så det var inte lätt, nåja kl 04.00 fick jag gå och lägga mig igen, vaknade kl 05.00 av att S stod bredvid sängen - han hade drömt mardrömmar så han ville komma och sova, han hoppade i och sen somnade han så gott så, det gjorde inte jag, fick ligga längst ut på sängkanten och balansera - känner mig lite trött idag.
Har funderat även nu på morgonen vad det kan ha varit - kom då på att jag tog en noskapintablett igårkväll för att jag hade sån rethosta, kollade aldrig innehållet - DÄR HADE VI BOVEN!! Den innehöll ju naturligtvis laktos. Fan, jag som brukar vara så himla noga med att kolla innehåll, vet inte varför jag missade det igår. Skönt ändå att veta att det inte är nån magsjuka på gång i allafall.

Ha en trevlig söndag!

Här kommer en fin höstbild:


image177

Jag undrar

om doktorn har gjort rätt den här gången?!
Fingret känns bättre idag, inte helt bra,  men det gör inte lika ont och svullnaden har gått ner lite, har fortfarande kvar bananböjen, men det känns ändå annorlunda på nåt sätt, vet inte om det har med sprutan att göra eller om det beror på att jag fick starkare medicin, tiden får väl utvisa.

Idag har vi, jag mina föräldrar och minstingen varit och gjort "stan", vi började på Intersport, där hittade jag ett pannband, har ju blivit av med mitt andra som jag köpte i våras, vet inte om det är nån som stulit det ur min jackficka el om jag ha råkat haft den öppen och den har ramlat ur, lär väl aldrig få veta det, men nu har jag ju ett nytt och fint, det går i rött och svart. Sen blev det en Coop Forum-tur, herregud så dom gjort om där, man hittar ju knappt ut till kassorna, nåja, vi handlade litegrann där och sen for vi vidare mot EM för att kolla lite där, handlade inget men det är ju alltid trevligt att gå där och kolla, känna lite på alla fina saker, efter det så åkte vi in till Granngården, mamma handlade lite till fåglarna, jag köpte inget.

När vi kom hem så satte vi bort utemöblerna och donade lite med maten, mamma fixade älgkött som hon haft med sig, till det blev det kokt potatis, sås och sallad, det var jättegott, man är ju inte bortskämd med älgkött!

Nu väntar vi bara på att TV:n ska börja, mamma och pappa ska se på Postkodmiljonären och jag väntar på Sing-a-long som börjar 21.30, det är jättebra och kul program, se det om ni kan!!

Ha en fortsatt trevlig lördagkväll!

Och så en liten bild:

image176  Kan väl drömma om det som komma skall (snart så...)

Ha dé

Doktorbesök

Idag har jag varit på besök hos doktorn igen, den här gången fick jag kortisonspruta i senfästet istället, hoppas nu på att det blir OK den här gången. Blev sjukskriven en vecka till, så det är väl bara att knipa tår och hålla tummar för att det blir bra. Det kändes iallafall när han sprutade idag, det gjorde det inte sist, fast sen har jag inte haft ont alls, så jag är lite skeptisk ändå, men han sa att jag skulle vänta minst 3 dagar innan jag börjar ta tu nåt, är det inte bättre till i mitten på nästa vecka så skulle jag höra av mig - klart som korvspad att jag hör av mig, jag kommer att trakassera honom tills fingret är bra och så är det med det!!

Solen skiner på oss även idag, fast det är kallt, brr, man vill på att frysa litegrann, men det är väl som det ska då, hösten ska väl vara så här.

Idag kommer min mamma och pappa på besök, de ska stanna till på söndag, tänkte passa på att få lite hjälp med att sätta bort sommarmöblerna, jag är ju inte så bra bärhjälp just nu. Dom skulle mer än gärna fått stanna lite längre, synd att mamma jobbar, annars hade hon fått baka lite åt mig, har slut det mesta och själv ska jag ju (tyvärr) inte hålla på så mycket med det, men nån sockerkaka el liknande ska jag nog kunna fixa i allafall.

Nu ska jag strax iväg och hämta S från 6-års, sen lär man väl få höra: - kommer aldrig mormor och morfar nån gång? När kommer dom? Vilken tid ska dom vara här? osv osv. Jag hoppas dom kommer ganska snart när vi kommit hem från skolan annars får man väl sår i öronen. :)

Ha en underbar helg alla!!

En fredagsbild:

image175


Prommat

Idag har jag gjort det!!
Prommat till jobbet, tog exakt 55 min och det var jätteskönt väder, solen lyste och det naggade lite i kinderna, var sådär lagomt höstkallt, tillbaka så liftade jag med B - Tack för skjutsen, hade inte velat ta 1 tim prom till!

Har precis varit och hämtat yngste sonen på 6-års, han rusade in på toan och jag blev sittandes här, skulle bara just.... jo, just det, jag har nog varit hemma 20 min snart och har inte kommit längre in i huset än till datorn, vilken mamma man är! Nåja, han är lycklig i allafall, det låg en alldeles ny och färsk Kalle Anka på köksbordet, själva tidningen är han inte så intresserad av men det som följer med!!! Den alltid lika hållbara (not) leksaken, vilken lycka!!! Men för hur länge??? Jo, en del grejer kan hålla i flera dagar medans andra håller några minuter, vilket jävla slöseri egentligen, att skicka med sånt, det gör dom ju bara för att få sälja mera, klart som korvspad att ungarna vill ha just den tidningen, med just den grejen! Nu har vi ju prenumererat på Kalle sen långt före presentens tid, det är ju inte därför vi har den, man kan faktiskt avsäga sig leksaken om man går in på deras hemsida, men det får man ju inte, då blir ju 6-åringen alldeles förtvivlad - får väl stå ut ett tag till, snart är han ju ändå så pass stor att han inte vill ha den utan tidningen istället.

Tack Eija! Du är då för snäll du. Förlåt att jag inte tittade förbi när jag var in på jobbet, men du vet ju hur det är när man kommer dit och inte har varit där på ett tag?! Surr, surr, surr med alla, kan avslöja att jag har mer ont i halsen nu än jag hade i morse :)

Och så en bild naturligtvis:

image174 Snart kommer tomten! Jiha!

Halvtid

Jaha, så var det redan onsdag, snart är den här veckan också till ända.

Idag har jag haft sån himla lust att baka, tänkte baka bullar, men känner att det inte är nån bra idé alls, fingret vill nog inte tror jag så jag avstår.

Har nyss sett Grannfejden som jag spelat in igår, herregud så en del bråkar och håller på!

Idag hade jag tänkt promenera till jobbet (5 km) och sen åka hem med B men jag håller mig hemma, har fortfarande ont i halsen och kommer jag till  jobbet så vet jag ju att det blir till att prata och prata och prata med alla, kanske jag går i morgon istället, får väl se hur jag har det i halsen (och med latmasken).

Apropå jobbet, fick nyss mail som sa att mitt lag i tävlingen vi har just nu (som jag inte hunnit vara med på alls) ligger 2:a, första pris är en resa för hela laget till Prag, oj, oj, tänk om mitt lag går och vinner... Undrar om jag får följa med då? - jag har ju inte varit med och gjort nåt.

Det här har jag fått av en kollega på jobbet, stämmer ganska bra eller hur?!  Tack Kristina!

Till alla barn som överlevde 30, 40, 50, 60 och 70 talet
 
 
Först  så överlevde vi att födas av Mammor som rökte och drack under graviditeten. Dom tog magnecyl och alla  möjliga läkemedel, åt blue cheese dressing samt  åt tonfisk direkt ur burken men blev aldrig testade för diabetes.
 
Efter detta trauma blev vi lagd på mage för att sova i en spjälsäng målad i en rosa eller babyblå färg med hög blyhalt.
 
Vi hade ingen barnsäkerhet på medicinburkar, dörrar eller fönster. Och när vi cyklade hade vi ingen hjälm!!  För att inte tala om vilken risk vi tog när vi liftade.
 
Som spädbarn och barn åkte man bil utan barnstol , bil kudde , säkerhetsbälte eller airbag.
 
Vi drack vatten direkt ur trädgårdsslangen och INTE ur glas eller flaska.
 
Vi delade läsk med flera kompisar och drack direkt ur flaskan och INGEN dog av detta.
 
Vi åt muffins, Mammas bullar, vitt bröd, riktigt smör och för mycket socker på cornflakes och i långfilen, Inte blev vi överviktiga för det!!
 
För att
 
VI VAR ALLTID UTE OCH LEKTE!!!
 
Vi kunde gå hemifrån på morgonen leka hela dan och kom hem när gatlyktorna var tända.
 
Ingen kunde nå oss på hela dan OCH VI VAR OKEJ!!
 
I timmar kunde vi bygga lådbilar av skräp för att sedan åka ned för någon backe och då upptäcka att vi glömt bromsarna.
 
Efter att vi åkt in i träd och buskar ett par gånger lärde vi oss att lösa problemet.
 
Vi hade inga Playstation, nindendos, X-box, ingen video eller DVD, inga 150 kanaler På TV,n  inget surroundljud, CDspelare inga MOBILTELEFONER, DATORER inget Internet eller MSN. Vi hade VÄNNER och dom fann vi UTOMHUS!!
 
Vi föll  från träd och tak, skar oss, Bröt armar och ben, slog ut tänder!! Och inte blev någon stämd eller anmäld för det.
 
Vi åt maskar och  kakor gjorda av sand eller jord
Och inte fortsatte maskarna att leva i magen!!
 
Vi fick luftgevär vid 10års ålder, vi hittade på spel och lekar med hjälp av en pinne och en tennisboll, och fast man sa att det kunde  hända, så var det inte så många som fick sina ögon utpetade av pinnar.
 
Vi cyklade eller gick till kompisar, ringde eller knackade på och ibland steg vi bara in och pratade med dem.
 
Fotbollslaget hade uttagningar och alla blev inte uttagna, dom som inte blev det, fick lära sig att handskas med besvikelsen . OTROLIGT ELLER HUR!!??
 
Tanken på att våra föräldrar skulle stå på vår sida om vi bröt mot lagen fanns inte. Dom var faktiskt lagens högra arm!!
 
Denna generation har faktisk fostrat dom största risktagarna, problemlösarna och investerarna någonsin.
 
Dom senaste 50 åren har varit en explosion av uppfinningar och nya ideèr. Vi hade frihet, misslyckanden, framgång och ansvar och vi lärde oss att ta allt detta!!
 
Om du är en av dem så
GRATTIS
 
Du kanske vill dela med dig av detta till andra som som har haft turen att få växa upp som barn den tiden innan ADVOKATER och MYNDIGHETER reglerade ditt liv för "DITT EGET BÄSTA"??
 
Och när  du ända håller på!!
Berätta för dina barn hur modiga och (lyckliga) deras föräldrar var


Jaha

vad ska vi orda om idag då???
Jag har nyss sett filmen Little Miss Sunshine och den var superbra!! Se den om ni inte redan gjort det.
Ringde även doktorn på morgonen och sa att jag inte var bra i fingret ännu, fick en tid på fredag för ny injektion kortison, får bara hoppas att det tar där det ska den här gången.

Idag skiner solen på oss, fast det blåser en hel del. Hade tänkt ta mig en promenad men latheten tog över.
Vänta lite, det ringer....

Det var guben som ringde, han och mellansonen är på väg hem från Luleå nu, de har varit till tandregleringen och dragit åt tråden lite, hade gått bra, tandläkaren hade bytt till en grövre sträng, oh, vad han ska bli vacker i munnen!!

Har ont i halsen idag, bara jag inte blir förkyld till råga på allt, men det skulle då verkligen inte förvåna mig det minsta, med den otur jag verkar ha just nu...
Äldste sonen är hemma från skolan idag, han hade också ont i halsen på morgonen och 38,5 i feber, just nu tror jag han mår ganska bra, febern har iallafall gått ner så han kan kanske gå på skolan i morgon, det är ju inte så bra att missa för mycket när man går gymnasiet, det är ju lite snabbare tempo där.

Ha en bra dag!!

Ohhh så kallt....

image173

Not much

har inte så mycket att orda om idag, ordade ju så mycket i helgen... :)

Vägde mig imorse, gör ju alltid det på måndagar, och det var NERÅT!!!  WOW vilken känsla, hade gått ner 6 hg, trots dåliga vanor i helgen, nåja, jag är supernöjd bara det är neråt, nu är jag exakt 1 hg ifrån att få byta tiotal och det gör mig så lycklig, ska verkligen gå in för att få ner det där hektot nu i veckan.

Fingret är det ingen skillnad med så det ids jag inte orda nåt om idag, det är som det är.

Idag blir det lite rester till middag, har kvar både kotletter och köttfärsbiffar som jag värmer upp, gör även potatismos till och kokar broccoli, blomkål och morötter till, det blir säkert jättebra!

Har sett 2 filmer idag, den första var Evan den Allsmäktige, den var bra, fast jag tyckte 1:an var bättre, sen har jag sett Dreamgirls med Beyonce och Eddie Murphy, den var sådär, ingen action precis, men ändå ganska lagom en dag som denna....

Nu är det dags att vispa ihop pottarna till mos, vi höres!!

En liten bild hinner jag med också:

image172Två små sötnosar eller hur?!

Skit

ja så känns det just nu, ni förstår säkert varför!
Det här jävla fingret tar snart kål på mig. Det gör så innerligt ont att jag snart inte vet vad jag gör, inget kan man göra heller, ALLT gör ont, det här att skriva också, använder vänster hand och höger pekfinger, går inte så jättebra och lite ont i pekfingret gör det när jag slår på tangenterna. SKIT OCH HELVETE!
Idag känner jag för att bara skriva svärord, men jag lovar, jag ska inte göra det, ska skona er lite.

Har iallafall slagit på dansbandsdax så jag får höra lite trevlig musik medans jag sitter här.

Idag ska min man och yngste son åka en sväng till Luleå, mannen är sugen på att kolla in de nya husvagnarna, de har visning i helgen, inte för att vi ska köpa nån, vi har ju nyss investerat i en, men det är ju ändå kul att kolla. Kan vara kul att göra nåt annat än att sitta framför datorn eller TV:n, annars är ju det i stort sett det enda jag gör numera. Allt annat gör ju så ont. SKIT OCH HELVETE!

Nä, nu ska ni slippa läsa mina svärord, kommer tillbaka, förhoppningsvis lite gladare då.

Lite roligt kan jag väl bjuda på, det här har jag fått av min goa kompis B:


Om du är som de flesta människor, tänker du kanske inte så mycket på vanliga, triviala ting.
MEN vad du kanske inte vet är att många av dessa saker har ett kön.

Till exempel: 
 
1. Fryspåsar - Manliga eftersom de håller inne med allting men går att se rakt igenom.  

2. Kopieringsmaskiner - Kvinnliga, eftersom de, när de väl stängts av, tar en stund att värma upp igen. De är effektiva reproduktionsapparater om man trycker på rätt knappar, om man inte gör det kan helvetet braka lös...  

3. Däck - Manliga eftersom de ofta tappar greppet när de blir gamla och ofta är för uppblåsta.
  
4. Luftballonger - Manliga eftersom du måste sätta en blåslampa under den för att det ska bli nån fart på den, sen är det förstås det där med varmluft... 
 
5. Tvättsvampar - Kvinnliga eftersom de är mjuka och kramvänliga och lätt binder en massa vatten...
 
6. Webbsidor - Kvinnliga eftersom de får så många träffar... 
 
7. Tunnelbanan - Manlig eftersom den använder samma gamla ställen att plocka upp folk på...  

8. Timglas - Kvinnliga eftersom vikten med tiden hamnar i nedre delen...  

9. Hammare -Manlig eftersom den inte har utvecklats mycket de senaste 5000 åren, men den är händig att ha hemma.  

10. Fjärrkontroll - Kvinnlig .....HA ! ! ! Du trodde säkert att den skulle vara manlig, MEN tänk på att den skänker mannen glädje, han skulle vara helt 'lost' utan den och, trots att han inte alltid vet vilka knappar han ska trycka på, så fortsätter han försöka!  



Express yourself instantly with MSN Messenger! MSN Messenger

Har varit på stöldturné

och hittat det här kuliga:


1. Vad är du tacksam för idag? Att jag har min härliga familj och mina vänner

2. Person jag beundrar? Min mormor

3. Vilken egenskap tycker du om hos dig? Att jag oftast är ordentlig 

4. Vilken låt får dig alltid att bli lite gråtmild? I wanna know what love is

5. Stjärntecken? Oxen

6. Vad köpte du senast till dig själv? Godis (tyvärr)

7. Hit vill jag gärna åka på semester? Till nåt lugnt och härligt ställe, gärna i Sverige

8. Beskriv dina familjemedlemmar med ett ord (tex Putte-äventyrslysten) Gubben - arbetsnarkoman, äldste sonen - lik sin far, mellansonen - är alla till lags, yngste sonen - fantasifull

9. Egenskap du beundrar hos din man/sambo/partner/hustru/särbo? Att han älskar mig! Han är att lita på.

Trodde inte att det skulle vara så här svårt att fylla i, men nu är det gjort, ni får gärna stjäla!


Naturligtvis måste ni ju få en bild också:

image171En söt bukett med katter eller hur?!

 

Helg

Jaha, så var det helg igen då! Inte helt fel, men den här dagen är ungefär lika som alla andra sjukskrivna dagar... Har iallafall tagit upp mina potatisar som var kvar, det gick bra, blev 1 hel 10-liters hink, det var inte skönt för fingret men vad gör man inte, vill ju inte lämna pottarna i jorden.  Gubben är inte hemma, är på jobbet och fixar lite med ett rum som ska göras i ordning.
Det blir klyftpotatis (färska naturligtvis) och kotletter till middag idag.

Förresten, gillar ni dansmusik? Jag har hittat en underbar sida: www.dansbandsdax.se, där kan man lyssna hela dagen lång på härlig musik om man vill, kan även bli medlem och ha en egen sida där man kan skriva dagbok, ladda upp bilder mm.

Ha en underbar dag alla!

Det här är ett av mina favoritdansband:

image169                   Här ett annat: image170

var det fredag igen! Alltid nåt att se fram emot. Behöver inte vara gräsänka i helgen heller, det känns ganska bra, har ju varit det dom två senaste helgerna.

Fingret är som vanligt, inget nytt att skriva om det, tyvärr, det hade varit trevligt att få skriva att jag är helt återställd, men men den dagen kanske kommer snart, vem vet?!

Yngste sonen har iallafall ångat på härhemma idag, han har gjort en jättestor nyckelknippa, vet inte hur många nycklar han lyckats samla i en och samma knippe, men många är det, sen har han gjort en postlåda av en liten kartong, har ritat på papper som han tejpat fast på den, den blev så fin så. han har även sett lite film och spelat rockmusik på ganska hög volym.

Själv har jag inte gjort så mycket (som vanligt nuförtiden), har precis sett Doktorn kan komma och det var ju en stunds avkoppling, nu vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på, försöker komma på vad jag ska göra för middag idag, har tagit fram köttfärs men vet inte riktigt vad det ska bli. Jag vet att det INTE ska bli köttfärssås el köttfärslimpa för det har vi nyss ätit.


image168 En sån här skulle var såååååå underbar!!

Trevlig helg!


Hopp

Idag är det hopp om livet igen, pratade ju med doktorn igår som sa att jag skulle fortsätta äta mina Voltaren och visst blir det mycket bättre av det, det onda gör inte lika ont, men ont gör det iallafall, men livet blir lite drägligare att leva. Fingret är fortfarande mycket svullet, kan inte heller räta ut det så jag skulle gissa på att det kommer att bli en ny spruta nästa vecka, men blir det det så hoppas jag att den tar där den ska så att jag blir bra nån gång.

Har iallfall gjort lite nytta nu på morgonen, har satt igång en tvättmaskin och har vikit ihop lite rena sängkläder som hängt på tork i bastun, ont gjorde det men jag bet ihop, ville ju få bort eländet, det har hängt där snart en vecka nu.
Men nu är det slut på nyttigheter, ska sätta mig i TV-soffan och kolla på Roomservice som jag spelade in igår, lite frukost ska det också bli och efter det blir det duschning, sen vete sjutton vad vi ska hitta på. Min 6-åring är också hemma idag, han hade feber igår när han kom från skolan, har nog fått förkylning för han är lite snorig med.

Ha dé

En historia som egentligen passar bäst på en fredag men skitsamma, här kommer den:

Ett förälskat par var ute och gjorde stan.
När det är hennes tur att beställa så berättar hon för sin käraste att hon har hört talas om en nyfantastisk drink som han bara måste prova!

Sagt och gjort, han går givetvis med på detta nyfiken som han är. Och hon återvänder snart till bordet med en öl till sig själv och två små glas till honom.
I det ena glaset är det Bailey´s och i det andra en skvätt limejuice.
Med glasen följer följande instruktion:
Tag en munfull av Bailey´s och låt den rulla runt i munnen en stund, innan du sköljer ned denna med limejuicen!
Han tycker inte att detta låter något vidare, men hans flickvän är väldigt övertygande och hävdar att detta måste testas...

Nåväl...Han tar en slurk Bailey´s. Den känns varm och len mot gommen.
Sedan tar han limejuicen och då sker följande:
Efter 0,1 sekund: Det gräddiga i Bailey´sen börjar att skära sig.
Efter 0,3 sekund: Han blir lika grön i ansiktet som limejuicen.
Efter 0,6 sekund: Med stor möda tvingar han sig till att svälja sörjan!!!

Försiktigt viskar hon i hans öra: 'Den kallas Blowjob revenge'


Fortfarande ont

Närå, det blev inte bättre av sprutan, har ringt doktorn idag, han sjukskrev mig en vecka, till att börja med, han sa att det inte är så bra att ta en ny spruta för tidigt, helst ska det gå 14 dagar, så om det håller i sig så ska jag nog få en spruta till i slutet av nästa vecka och då ev förlängd sjukskrivning.
Han skulle även ordna med en röntgen. Proverna jag tog visade inget, allt såg bra ut, tur att nåt är bra iallafall.

Just nu mår jag jävligt dåligt, det finns inget positivt i mitt liv, gråten ligger och lurpassar hela tiden och mellan varven så forsar bara tårarna, kan inte riktigt kontrollera det, jävligt jobbigt!

Nu är det TV: som gäller, hoppas ni andra har det bra!

En bild måste jag iallafall få muntra upp med:

image167

Som vanligt

Var till läkarn igår, fick då en cortisonspruta i pekfingret i knogleden, men inte fan hjälpte det inte!!! Har lika ont som tidigare och fingret är lika svullet. Måste nog ringa honom imorgon så jag får höra vad som ska göras, kan ju inte gå tillbaka och jobba ännu iallfall, han måste nog ändå sjukskriva mig, tyvärr, trodde ju att jag skulle bli bra nu, FAN!!

Har sett film både igår och idag, det känns som att man lever i en annan värld - gör inget förutom ser film, går på toa, äter och sen sover.
Huvudvärk har jag också idag, har även ont i hälsenan, vetefan vad som hänt!! Foten börjar i allfall kännas bättre men inte fingret el huvudet.

Så skönt att få ur sig lite, det är alltid skönt.

Nä, det är väl dags att gå till TV:n igen och kolla vilken film jag ska se härnäst!

Håll tummarna för att jag blir bättre, snääällla!

En bild också så klart, en semesterbild... :)

image166

RSS 2.0