My English course

har idag haft min sista dag på engelskakursen. Snacka om att vi haft kul!
Vi har pratat engelska, svenska och svengelska i veckan, har lärt oss många nya ord som är bra att ha, inte bara på jobbet utan även om man skulle stöta på en engelsman annars också.

Vi har bl a lärt oss:

Om en engelsman säger: How do you do? My name is ....
Då ska man svara: How do you do? My name is ...

Venue: konferensrum, plats att vara på
Arctic Raspberry: Åkerbär

Vi har även fått lära oss att i England skriver do ofta gravad lax så här: Gravidlax Salmon

Nog om det, kul hade vi iallafall. Om ni någon gång får chansen att vara med på en engelskakurs som hålls av Chris Tanner, tveka inte en sekund, ansök genast om att få vara med på den!!!

Imorse hade vi -30 gr och snö!! Det är ju inte riktigt klokt, så kallt och det dalar ner snöflingor från himlen, just nu är det ca -17 gr och dalar fortfarande ner snö från himlen.

Ha en riktigt bra helg allihop!

Plötsligt

händer det, en uppdatering!!!!
Bättre sent än aldrig.

Går engelskakurs via jobbet den här veckan, vi har superkul, killen som håller i kursen är själv engelsman så vi är tvungna att prata engelska, vi måste även prata engelska mellan varann (vilket är lite svårare, han hmm:ar ofta), det är nästan så att man tänker på engelska och ändå har vi bara hållit på i 2 dagar.

Med vikten går det ÅT HELVETE!! Som vanligt, äter och äter och äter allt man inte ska och lite till.
Ingen semla idag dock, det bjöds på det på jobbet, men eftersom jag inte tål mjölk fick jag ingen, fick istället en potatisbakelse som inte är vidare god, tog bara en liten bit, den är gluten och laktosfri, vilket i det här fallet innebär att själva kakan är torr och sen är det en jävla massa mjölkfritt smör el margarin som gör att det blir geggigt på baksidan av tänderna och ovanpå det mandelmassa.


Ha dé

Lördag

Så var det lördag igen då och man är ledig, det är superskönt. Har fått nytt uppdrag på jobbet så jag slipper jobba helg, åtminstone fram till sista april och det känns underbart, har aldrig gillat det här med helgjobbandet, är inte riktigt min grej, jag kommer att få gå dagtid och det känns jättebra, hoppas bara man klarar av det nya uppdraget, det är ju en hel del att hålla reda på, men det blir säkert bra bara man blir varm i kläderna.

Idag är det jättefint väder ute, solen skiner och det är minus 10 grader, precis lagom, men inte är jag ute för det, gubben for iväg med skidorna nyss, men det där med skidor, det gillar jag inte så det får han göra alldeles själv, jag är nog mer för promenader isåfall (om man nu måste röra på sig), TV-soffan är ju annars väldans skön....

Har ett tips på en ganska kul internetsida, det är en sida med mat/godis/bakverk som är gjorda i superstorlek, ganska kul att se på faktiskt, sidan heter www.pimpthatsnack.com, kolla den nån gång!

62757-32

Ha en trevlig helg alla bloggare!

Fredag

Gelehjärtan Såna här har jag ätit i vekan FY PÅ MIG!!! Jag vet att jag inte ska och magen mår inte heller bra, men jävlar så gott det var.
Har ju varit hemma hela veckan med en sjuk unge, han har hostat och haft ont i örat, feber ibland och feberfri ibland, det har varit ett jäkla hoppandet med febern!
Var till doktorn i onsdags som kollade både hals och öron, han hade som tur var varken halsfluss el öroninflammation, däremot sa hon att det var en typisk virusinfektion (pga att han hade utslag på kroppen) och att den skulle gå över av sig själv inom ett par dagar, så nu väntar vi....

Jag längtar till sommaren nu!! OOH SÅ JAG LÄNGTAR.
Tänk vad härligt det skulle ha varit om jag haft en växthus, mmm det skulle vara så himla gött!

Ha en bra dag och en riktigt skön helg!!

RSS 2.0