Snö

har det kommit i massor idag!! Fy f-n inget som jag gillar i allafall, men min son, han är alldeles utom sig av lycka, har precis kommit in från eländet superglad och röd om kinderna.

Annars händer det inte så mycket här, har käkat fiskpinnar till middag, inte så kul, men det var ju mat i allafall.
Nu går torkskåpet för fullt! Hua jag gillar inte alls den här årstiden, blött och sandigt överallt, nä tacka vet jag sommaren, speciellt en sån som vi haft i år, skulle gärna ta en till nu på en gång.

Med träningen går det inte alls just nu, skyller på Boel som vanligt, men till veckan då ska vi sätta igång igen, hoppas att vi håller oss friska nu så vi inte måste ha upphåll igen. Ni får hålla tummarna för oss!

Med vikten går det lika dåligt, den går stadigt uppåt, precis exakt det den inte ska göra!! Jag är supersugen på allt som man kan äta, inte bara godis, har i veckan fått dille på chilinötter, de är säkert supernyttiga.....'
På kvällarna smäller jag i mig te och mackor - endast för att det är gott, inte för att jag behöver det, köpte t o m godis på söndagkväll, då var ju helgen slut, men inte brydde sig godisråttan om det inte, närår hon for iväg på affärn och skulle köpa mjölk, kom hem med både mjölk och godis, så duktig så!!!

Ha de

nu ska jag och handla..........

Här händer det

inte så mycket just nu, därav länge sen uppdatering.
Har nyss gjort kladdkakor som vi ska ha på vår jobbar-gruppfest på fredag, mmmums så himla gott, MEN JAG SKA INTE ÄTA NÅT AV DET, jag lovar..........................

Har det ganska lugnt och skönt just nu, pappa, och de två yngsta barnen har åkt iväg en stund så det är bara jag och äldste sonen hemma och vi för inte så mycket liv varken han el jag. Skönt!

Nån träning har det inte heller blivit på ett tag OCH DET ÄR HELT OCH HÅLLET BOELS FEL!! :) Nädå, jag bara skojar, hon har inte varit kurant nog för att träna och då tar ju latmasken över hos mig när man inte har nån att gå med, helknäpp som man är, nog sjutton skulle man väl kunna fara iväg på träning själv, men närå det gör man inte.

Igår fick vi en ny liten medlem i släkten, en söt liten tjej, himla kul, nu blir det till att gå och kolla på lite tjejgrejor!! Sånt där kul som jag aldrig annars får titta på, det är ingen som är intresserad här, nä, det ska bara vara flygplan, bilar och annat tråkigt, så nu blir det till att shoppa lite, synd bara att de bor i Göteborg, så det lär väl dröja innan man får se underverket "live". Grattis Nina och Micke!!!

Nu är det dags att kolla lite på kladdisarna som är i ugnen.

Ha dé

Ont i nacken

Har varit hemma från jobbet mån och tis, vaknade igår måndag med huvudvärk som fortsatte hela dagen lång, kom från nacken, skulderbladen, ryggen. Guben fick massera mig igårkväll med värksalva, han har även salvat in mig idag så nu känns det mycket bättre. Fy f-n så ont det gör, man kan ju inte röra sig och ändå är det precis det man ska göra, jag tycker jättesynd om de stackarna som jämt har så här ont, jag är ju lyckligt lottad ändå som bara har så nån gång ibland. Sist jag hade såhär var när Sixten var bebis och jag fick inflammation bakom skulderbladet på vänster sida, jag hade burit honom för snett (och kanske lite för mycket också).

Jag är glad att det känns bättre, riktigt bra är det väl inte, får försöka att röra på armarna mycket. Ska iallafall på jobbet imorgon.

Om en stund börjar Min Trädgård på 4+, ska bänka mig framför TV:n och kolla in det, sen blir det Nya Rum med ERNST! Efter det så blir det nog kudden.

Ha dé

Äntligen

Fredag igen!!!
Som jag har längtat efter den här dagen och nu äntligen är den här. Hela helgen ligger orörd framför en, det känns underbart.
Hoppas vädret blir bättre, tänkte leka lite i mina rabatter.... göra lite vinterfint.

Annars har veckan varit precis som alla andra veckor, jobb, träna, hem, sova inte så mycket mer.  Man hinner inte så mycket under veckorna, tyvärr, är så himla trött när man kommer hem att man inte gör så mycket mer än just det man måste. Sen är det slötittande på TV som gäller tills man går och lägger sig, ganska sorgligt egentligen - att man inte kan hitta på nåt annat istället.


Ha dé

Söndag

Jaha så var den här dagen också snart till ända, tiden hemma går alldeles för fort, man hinner inte mer än landa på fredag så är det måndag igen, inte roligt.

Har idag hunnit med en hel del, började imorse med att steka på fläskfilé som vi skulle ha till middag, sen fortsatte jag med att städa, började med det roligaste.... toaletterna, fortsatte sen med dammsugaren överallt, putsade de tre sista fönstren som jag hade kvar, wow, man kunde ju se ut genom dom, det var inte dimma ute!

Sen efter middan så har jag haft lite toa-sittning, jääääättekuuuuul. Grnft puh, pust och stånk, jag är helt slut. Efter dagens pärs så har jag insett att jag inte kan äta smör, tog en pyttebit med kryddsmör på köttet idag och det slutade alltså på detta vis. Nu blir det bort, bort, bort med smör och fram med mjölkfritt margarin istället, till allt!! Jävlar skit :). Jag är så spyless på min mage nu så det är hemskt, vet snart inte vad jag kan äta, lika bra att bara dricka vatten hädanefter, jaja, man går väl ner i vikt då. Det är ju himla dåligt att man inte rasar i vikt när man får ur sig så mycket.

Vilket härligt regnväder vi haft idag, riktigt mysigt faktiskt! Och mina blommor dom är så himla fina ännu, vill inte alls göra vinter, men ev nästa helg måste man väl börja plocka bort lite, men inte dom som fortfarande är fina, de skräpiga kan man ta bort, det gör inte så mycket.

Nu ska jag gå och kolla lite på filmen G! Det ska bli kul.

Ha dé


RSS 2.0