Ett tag sen sist

Rosa stövlar Såna här behöver man nu för tiden, jisses så det töar och smälter!! Men roligt är det.

Igår så sådde jag en massa blommor så nu går man "i väntans tider" och det är så spännande!

Har semester denna vecka och det är helt underbart, jag har hunnit med att städa och byta gardiner i vardagsrummet och barnens rum så nu är det vår där. Alltid nåt, fortfarande hänger det julgardiner i tvättstugan men de får hänga en stund till, kanske att jag fixar till det imorron... får väl se.

PåskäggÄNTLIGEN SNART DAGS!! Yngste sonen har väntat på detta sen jul, han önskar sig ett JÄTTESTORT påskägg, har kollat in ett på Coop Forum.


Har varit till Happis förra veckan och köpt lite nya fiskar så nu är det fullt ös i mitt akvarium, jag har numera 2 st slöjstjärtar, 2 st platy, 4 st guppy, 2 st molly och 1 st algätare.
                                                                                    62757-52
 Får se om mina tulipaner kommer upp i år! Det ska bli väldigt spännande. Har i allfall sagt åt min sambo att inte köra över de med snöslungan i år, han gjorde nämligen det ifjol, ändå kom de upp, inte illa!

Ha en riktigt bra dag!

Tjolahopp

BEBIS!!!

Idag har vi fått en liten söt kusin, hon var väldans liten, vägde inte mer än dryga 2 kg och var bara 45 cm lång, men väldans go i allafall.

Annars är allt precis som vanligt så nog är det tur att det händer nåt mellan varven annars skulle man väl bli tokig!

Jag räknar dagar just nu, har semester nästa vecka, nu är det bara 3 arbetsdagar kvar, sen är man lös och ledig i en hel vecka, det ska bli så ljuvligt så!!!

Ha dé alla bloggisar!

Tjoho

Jag vet att det  var ett tag sen, men jag har bara inte orkat...

Det har faktiskt hänt litegrann här, alla barnen har varit borta under sportlovet, de två yngsta har varit hos mormor och morfar och den äldste hos farmor och farfar, kom hem i fredags, snacka om att mamma har längtat efter dom!! Jag trodde inte att det skulle vara så här svårt att vara utan dom, den minste som fyller 6 till sommaren har jag bara varit ifrån 3 nätter sammanlagt sen han föddes, varav en hemma ensam. Det har varit så tyst, nästan så jag blivit tokig på  kuppen, dessutom åkte min sambo iväg på jobb till Polen på onsdagen så då blev det ännu tystare, jag höll nästan på att bli galen, alla på jobbet skrattade åt mig.

Dessutom är det väldigt synd om mig för jag har varit och halkat så jag slagit svanskotan, det gjorde JÄVLIGT ONT!!! kan jag säga och jag har fortfarande ont efter 4 dagar, det var på onsdagmorgon (efter att min sambo åkt) som jag skulle hämta tidningen i brevlådan, gjorde världens vurpa och landade på rumpen, som jag trodde var mjuk och skön, men nä, icke det inte, den var stenhård, åtminstone svanskotan. Jag har jättesvårt för att sitta, måste sitta antingen snett el längst ut på kanten på en vanlig stol, i soffan får jag halvligga på högra sidan, i sängen är det inte skönt att vända på sig, jättesvårt att hitta en skön ställning som gör att man kan slappna av.
Blir det inte bättre så är jag väl tvungen att uppsöka läkaren för så här vill jag då inte ha det hur länge som helst.

Ha dè

RSS 2.0