Tänk vad tiden går...

Så har det gått ett tag igen, det blir längre och längre mellan bloggarna för mig, vet inte varför egentligen, Maria: Vill bara säga att du är verkligen superduktig på bloggandet, det är alltid lika kul att gå in på din sida för där vet man att det hänt något. Tack för det och fortsätt!!!

Är ledig fram till kl 16.30 idag så jag har gjort lite nytta på förmiddagen, har tagit fram mina pellisar som stått i källaren för vintervila, har även planterat om några blommor som behövde lite nytt på fötterna. Oh, så jag längtar tills jag får börja med mina fröer, snart, snart så....

Väldig kallt är det idag -25 grader, inte så himla kul, det hade räckt med -15, det är alldeles tillräckligt.

Helgen har varit ganska lugn för min del, förutom igår då jag städade och bytte sängkläder. Det är sååå himla mysigt att gå och lägga sig i rena, vädrade sängkläder, mmmm så gott så. Sov som en liten bebis till kl var 03.00 ca då det kom några små fötter intassande till oss, det blev lite trångt, men jag somnade lyckligtvis om, vaknade 7.30 när han tyckte att jag skulle vakna.

Ha dé

måndag

Så var det måndag igen, fast för mig känns det nästan som fredag, har jobbat hela helgen, är ledig imorgon tisdag, sen blir det arbete 3 dagar och sen har även jag en ledig helg!! Skönt.

Jag var på en riktigt härlig långpromenad med stavarna igårkväll, sen har jag gått en långprommare idag efter jobbet också, riktigt skönt fast det nöp i kinderna.

Idag har vi ätit gröt till middag, ingen av oss var sugen på fiskpinnar som stod på matlistan, nääää, sa vi alla unisont, sen kokade vi mannagrynsgröt istället, mycket, mycket godare!!

Vägde mig igår och baske mig! det har lönat sig att skriva upp vad man ätit, vågen visade på -1,1 kg och jag är supernöjd, får hoppas det går lika bra den här veckan. Mitt första mål jag satt upp är att gå ner 3 kg, så håll tummarna för mig!! Det kan behövas.

Jag och B var på styrketräning i torsdags, det var skönt men jobbigt, nog känns det att man inte varit på ett låååååångt tag alltid, men det blir säkert bättre ju mer gånger vi är, träningsvärken kändes också kan jag säga, värst var på lördagen!!

Snart, snart får jag plocka fram mina blomfröer jag köpte på rea i höstas, oh vad jag längtar!!!

Frösådd


Ha dé

har börjat nu

Nu har jag satt igång att skriva upp allt jag äter, tänk att det hjälper!!! Man vill inte äta så mycket för då måste man ju skriva upp det och då ser man ju precis vad man ätit och det är inte så kul, för oftast äter man helt fel saker, så nog lönar det sig alltid!

Har en ledig dag idag och det känns skönt, fast ändå lite stressigt....

Tänkte koka palt idag så jag har skalat pottar nu på morgonen, har även hunnit med att köra en tvättmaskin och har precis satt igång torktumlaren, har varit ute med lillgossen också, han är fortfarande ute, det var ganska så blött på baksidan så det blev jätteroligt att göra en ränna där vattnet kan åka iväg, får se om jag får in honom till lunchen, han har beställt tomtegröt idag, det ska bli gott det med.

I eftermiddag när jag hämtar mellansonen på skolan (för isigt för att cykla) så blir det handling både på ICA och på apoteket, så blir det till att rulla palt när vi kommer hem, sen mitt i alltihop så ska jag iväg igen och hämta äldste sonen på musikskolan, tur att mellansonen är hemma och kan passa paltkastrullen under tiden. PUH!! Hektiskt värre när man är ledig!! :)

Ha dé

Nya året har börjat!

Så har det nya året börjat, jobbet likaså, viktminskningen då??????
Nja, inte ännu, men till veckan ska jag sätta igång att skriva upp allt jag äter och jag ska på styrketräning på torsdag, ska försöka gå prommisar övriga dagar, håll nu både tår och tummar för att jag klarar det den här gången.
Det är minst 10 kg som ska bort och några som ska omfördelas lite :) hade jag tänkt.

Elefantdans  62757-41 Ungefär så här ser jag väl ut nu, kanske inte lika  glamorös.....

Så här kanske man ser ut när man är färdig:
62757-47 Då menar jag inte att jag ska byta kön utan jag syftar till rutorna på magen, de var väl inte helt fel eller hur???!!!

Ha en härlig natt och en skön söndag!!

stor sheltieEn söt goding heller hur?! Det är en shetland sheepdog (sheltie), ungefär så såg min sheltie ut som jag hade för jättelänge sedan, mmmm världens goigaste!!

Ha dé

Nytt år!!

Raketer

Jaha, så har man ett helt nytt år framför sig, det ska bli väldigt intressant att se vad det för med sig.
Kan man gå ner de där kilona som sitter så dåligt till?
Blir man en riktig sportfantast?
Kommer man att vara världens snällaste mamma?
Byter man jobb?
mm mm mm mm

Ja, det är många frågor,  och egentligen är det väl mig själv det hänger på om frågorna ska få det svaret jag vill....

Nåja, mitt nyårslöfte för detta oskrivna år är i allafall:

* att inte stoppa i mig så mycket socker
* träna åtminstone 1 dag/vecka alternativt promenader
* stressa mindre

Ha dé
Nalle


RSS 2.0