Här kommer den nu!

Nu har jag lite fri tid som jag bara njuter av. Har även idag målat fönster, nu har jag bara 4 st kvar, tack och lov, sen blir det några dörrar som ska oljas in också.

Var och tränade med Boel på morgonen och det gick som en dans, helt otroligt, jag kände mig som en superhurtbulle, allt gick så himla bra. Jag har fått order från läkaren att börja äta järntabletter och snacka om att de har börjat göra susen nu, har inte känt mig så här pigg på säkert ett halvår, det känns helt underbart!!
Hade även gått ner ca 1,5 kg när jag vägde mig så just nu lever livet  (trots arbetslägret). På måndag ska jag börja räkna points igen tänkte jag, då har jag tre veckor kvar tills jag ska börja jobba, då borde man ha hunnit komma igång med pointsrutinen igen. Vad tror ni om det AB och M?

Nu jävlar ska jag börja sköta mig, känner mig rejält på hugget, känns bara kul att börja! Jag och Boel ska även fortsätta med vår styrketräning 2 ggr i veckan. Tänkte försöka mig på att ta upp det här med stavgången igen när jag jobbat klart härhemma. Min gubbe har t o m bekostat träningskläder åt mig så jag är riktigt snygg på gymmet :) (eller hur Boel?!).

Nu ska jag gå och slappa lite innan jag ska se på Miss Marple på TV ikväll, det ska bli så skönt med lite slappande. Gubben och minstingen är borta så det är sååå lugnt och skönt.

Ha dé

Det kommer snart

en uppdatering. Har inte riktigt tid ännu.

Blogga på så "ses" vi snart.

Nu har vi satt igång

med allt jobb här hemma. Vi började igår med att olja in våra utemöbler, de blev jättefina! Sen igårkväll fortsatte vi med att tvätta och skrapa lite på friggebodan, vi fortsatte med skrapandet i morse och nu äntligen har jag målat den klart, ska på ett varv till på två väggar och sen det vita kring dörr och fönster, det känns att man arbetat och använt muskler man inte visste att man hade :)

Imorgon ska vi fortsätta med friggisen och sen blir det till att börja med det roligste.... Alla fönster!! blä, det ser jag inte fram emot särskilt mycket, tyvärr så är det välbehövligt och det blir säkert fint när det är klart.

Annars har vi det ganska lugnt :) här, de två stora pojkarna är hos farmor och farfar, vet inte när de kommer hem, minstingen är hemma, men han stör verkligen inte, han grejar på med sitt, han målar med vattenfärg och sågar lite, sen ser han på DVD ibland. Han sköter sig!!

Ha det bra nu alla bloggare,  nu ska jag gå och få i mig lite mat.

Uppdatering

Här kommer en liten uppdatering. Dessvärre har det väl inte hänt så mycket, har mest bara latat mig den här veckan.
Jag och Boel har i allafall tränat, så lite duktig har jag allt varit ändå. Igår fick jag lov att trotsa det vackra vädret och stanna inne och städa, det var välbehövligt och faktiskt ganska skönt att få vara lite inne en dag, ganska hemskt egentligen, men man blir ganska trött när det är så varmt så länge. Idag har jag hållit på med tvätten, har bytt de svettiga sängkläderna mot rena och fräscha, ska blir ljuvligt att krypa ner i sängen ikväll, nyduschad, mmm.

Håller nu på att göra pizza, barnen har länge tjatat om det, men jag har inte haft lust eftersom värmen tär lite på en, men idag kändes det rätt OK att fixa det, går ju ändå ganska fort bara degen är klar. Det blir med köttfärs och svamp på (jag äter min utan svamp och utan ost).

Min gurkplanta har en hel drös med små, små gurkor, får bara hoppas att de klarar sig, själva plantan är väldigt lång och gänglig. Mina andra blomster mår himla bra, det är alltid lika kul att se sina frön blomma och må bra, det blir nästan som bebisar. Min hängampel med egenodlade hänglobelia börjar ta sig nu, snart är det nog en hel kaskad med blommor på den, himla kul, ska ta kort på alla mina fina blommor när de är så vackrast så ska ni få se.

Ha det så gott alla semesterfirare, ja även ni stackare som måste jobba!


RSS 2.0