Ny härlig vecka igen!!

Ja, då var det måndag igen, har inte skrivit på ett tag, har inte haft nåt att skriva...

Igår var jag med min sambo till Happis - IKEA naturligtvis!! WOW vad stort det var, det var nog ganska mycket folk, ändå behövde man inte trängas. Vi kollade mest, är på jakt efter skåp/hyllor till Simons rum.

Vi var sen iväg till Fabriksbutiken, hittade glas på fot, köpte 12 st att ha som "vardags"glas, jättefina!

Sen, äntligen för Sixten!! gick vi in på Djuraffären för att kolla lite, jag köpte en syrepump till vår lilla akvariebubbla, bägge våra fiskar dog så nu har vi kollat ut nya fiskar, måste bara sätta igång akvariet igen, tänkte försöka göra det i veckan, ska försöka lura med mig mamma och pappa dit på lördag, de kommer hit fredagkväll, vi får väl se hur det går med det!! Jag ska locka med att jag hittat en fin gardinstång billigt på IKEA, hon behöver nämligen en till sitt sovrum....

Vi var även på restaurang i lördags, jättespännande för Sixten som aldrig varit förut. Han gnällde lite för han tyckte att det tog alldeles för lång tid innan han fick sin hamburgare han beställde, sen när han ätit klart skulle han ha efterrätt på en gång, då tog ju det också alldeles för lång tid. Sen när servitrisen skulle plocka bort tallrikarna, tog hon alla på en gång, snacka om en som blev impad!!
När hon gått tyckte han - Pappa, en sån där flicka måste vi ha hemma, såg du vad hon kunde!! :) Pappa höll ju naturligtvis med, hon var ju både duktig, ung och söt...
Problemet var ju bara var hon skulle bo för vi har ju så trångt, men det var inga problem enl Sixten, vi kunde  ju bygga om huset igen...

Nu ska jag strax iväg på jobbet, börjar 12.30 idag, sen ska jag bara jobba till 17, ska ha möte mellan 17-19 och sen får jag åka hem, ska förbi ICA först för att han handla det vanliga - mjölk!!!

Hejsvejs, vi ses!

Lördag

Jaha, så var det lördag, en tråkig sådan för jag jobbar, dessutom jobbar jag 12-19 så det blir hela dagen i stort sett. Skall skynda mig hem och se på Canal+ kl 20, då är det nr 2 av filmen Secret Agent, den är säkert jättebra, gillar Sandra Bullock.

Har haft huvudvärk hela den här veckan, därav ingen uppdatering, har inte orkat helt enkelt. Har INTE ont i dag och det känns ju helt underbart.

Igår fredag var jag ledig så då passade jag på att städa vardagsrummet och byta gardiner, jag är så supernöjd!! Satte upp mina vinröda gardiner som jag brukar ha till jul så  nu får de allt hänga till efter jul, skönt att slippa byta igen.

Ha dé

RSS 2.0