Jag gjorde det!!

Så himla duktig jag känner mig, jag bytte om och tog mig en dejt med crossen, han var riktigt trevlig idag (nä, nu kanske jag ljuger lite...) men jag orkade dejta hela 15 minuter, det är nog rekord för mig. Var jävligt svettig efteråt så nu har jag duschat och det var skööönt.

Om en stund ska jag gå och slänga upp mina fötter på soffbordet och rumpan i soffan och sen ska jag zappa mellan TV-kanalerna, idag känner jag att jag gjort mig förtjänt av det. Brukar zappa i vanliga fall också men då har jag alltid lite dåligt samvete, det känner jag att jag inte behöver idag. "Han" tittar nog inte snett på mig ikväll utan står nog och ler litegrann medans vi ser på TV.

Ha en bra kväll, Tjingtjong.

Kanske man blir så här på gamla dar:

Klarar du detta?


Jobbat

Ja, då är man tebax på jobbet igen då, känns inte ut som att man varit borta alls men så är det. Har jobbat 7-13.30 idag, jobbigt på morgonen men väldans skönt på eftermiddagen.
Var på stan och köpte tidningen när jag for hem, sen skulle jag plocka upp mellansonen också, men jag fick vänta och vänta, ringde på hans mobil, fick först inget svar, ringde igen efter en stund, jodå, han var på väg, och jag fortsatte vänta, såg när han och hans kompis kom närmare, men inte ska ni tro att de skyndade på stegen inte, nädå, de masade sig fram, jag fick öppna bildörren och ropa var jag var, tänkte att de inte såg mig, men inte gick dom fortare för det inte. Jäkla ungar!!

Sen åkte vi i allafall vidare för att hämta lillebror på skolan, då satt dom och åt mellis så då blev det till att vänta igen och alla som har el haft en 6-åring vet att de inte heller skyndar sig så hemskt mycket, nä, det ska ju surras med kompisarna och då kan man ju inte äta utan måste vänta, sen när han ÄNTLIGEN blev klar så skulle han ju klä på sig, tror ni han skyndade sig, näää, just det, det var snigelfart. Pust och stånk, kl 14.30 satt jag mig i bilen igen för att åka hem, herregud, jag slutade 13.30!!!! Grrrrr, ont i huvudet fick jag dessutom, fick ta tablett när jag kom hem så den är på väg bort nu.

Sitter och funderar på om jag skulle ha en dejt med min lilla maskin idag igen, men jag vet inte, det känns lite motigt just nu, men det brukar ju kännas bra när man väl har gjort det, ska fundera en stund till och sen, ja, sen undrar hur jag gör???...

Kallt har vi också, just nu är det 16 grader, känns inte kul, hade tänkt ta en prommis ikväll men jag struntar nog i den när det var så här kallt ute. Nä, det kanske blir en dejt i allafall...

image264

Ha dé

10 minuter

och jag är helt jävla slut, herregud, ingen kondis har man då!! Måste ha tappat den nånstans, men var???
Jag har alldeles nyss stått på den här lilla krabaten:

image263

men 10 min var allt jag orkade, och då var jag tvungen att vila efter 5, det är ju fanimej inte klokt. Att det är så här illa, nä, usch, inte alls bra.
Måste ta mig i kragen och vara med den här kompisen lite oftare, jag tror att han känt sig ensam där i hörnet.
Nåja, nu är jag nyduschad och fräsch i allafall.

Har kollat temperaturen på gossen också och det är fortfarande ingen feber, det är ju hur härligt som helst. Han ville t o m ha pannkakor idag när jag frågade om han verkligen inte ville äta nåt, klart man ställer upp och gör pankisar åt gossen, han åt 2 st, visserligen var dom ganska små, men herregud, det är ju framsteg, han åt!!! Han tyckte det var väldans gott, han har redan önskat middag för imorgon, Korv Stroganoff och ris, klart som korvspad att ungen ska få det han önskar!!
Idag blir det kyckling och det brukar han gilla, får väl se om han äter då också. Då är han nog redo att gå på skolan, förhoppningsvis redan imorgon.

Nu ska jag gå och slappa en stund innan det är dags att börja med maten.

Ha dé


Tjo

Sonen har ännu inte fått feber, det är ju helt otroligt, nu gäller det bara att få i honom nåt att äta, det har inte gått så bra med det ännu.
Jag har nyss sett på film, såg The Heartbreak Kid, den var jättebra, skrattade många gånger!

Tog lite bilder också, solen lyste så fint på några blommor jag har på ett bord i vardagsrummet, var ju tvungen att visa er:

 Jag hoppas det syns hur fint det är!

Tog även lite bilder på hur det såg ut utomhus när solen sken så fint, jag hoppas att det syns:

                  


Nu ska jag gå och se om jag kan få i gossen nåt, see you!

Håller andan

Jag håller andan idag, sonen har ännu ingen feber, visserligen har han bara varit uppe sen kl 9.00, men ändå! Jag bara håller andan och tummarna för att han inte får feber, att det är slut nu, han är väldans hostig så han behöver nog vila upp sig i morgon också även om febern håller sig borta idag, hoppas bara att han är pigg så han orkar gå till skolan på fredag.

Har nyss sett Koloniområdet Iris som jag spelade in igår, oh, så jag längtar till sommaren! Det ser så mysigt ut med sommar, sol och blommor, snart så....
Vi har 10 grader kallt idag och solen skiner, det är jättefint ute.

Jag har precis plockat bort madrasen från sonens rum, nu tror jag nog att han klarar av att sova själv igen, jag vaknade redan vid 7-tiden idag och hade jätteont i höfterna, inte bra med så hård och platt säng, speciellt inte när man är lite gossig på en del ställen.

Vet inte vad jag ska hitta på idag, ska om en stund plocka ur diskmaskinen som är klar, torktumlaren går för fullt så jag får vika tvätt om en stund också, men sen då??
Får nog gå och kolla om jag hittar nån bra film att se, ska även försöka få i gossen lite att äta, han har inte ätit mat på flera dagar, igår fick jag i honom 1/4 av en nybakt fralla men det var allt. Jag har provat med allt, t om att han ska få glass men inte ens det vill han ha. Man skulle själv behöva vara lite mer så, synd att man är tvärtom.

Nåja, ha en bra onsdag!


På G

Övning ger färdighet sägs det ju så nu har jag fixat in 2 bilder till, det är ju superkul det här!
Skulle bara vilja kunna göra så fint som Anna-Carin gör, det hade inte varit helt fel, du är ju superduperduktig på det här med bilder, jag avundas dig!

Fotade min bil idag, den blev tvättad i söndagskväll och sen dess inte körd med, då set den ut så här:




Förlåt Maria men jag har gjort såna här idag:



Jag hukar mig i stolen, vill inte få en smäll, sorry, sorry.

Det var dom bilderna, ska försöka fota lite mer för det här är ju riktigt kul det :)

Ha dé

Bilder

 Här är mixmaxburkarna som jag köpte från Tupperware

 Space Maker burkarna, innehållet i den översta högra burken följde inte med :)

 Småburkarna

Jag tog även bild på mina superdupergoda frallor




Jag kunde själv!!! Tänk vad en mamma kan egentligen!!

Ingen av sönerna har kommit hem, men jag lyckades ändå, helt otroligt, jag känner mig så stolt så, nu ska det bli fota av här så jag får ladda in lite mer så jag inte glömmer bort hur jag gjorde. Jippie

Nog för nu, bye bye


Ny dag

nya tag!! Har även inatt sovit på golvet i sonens rum, inte sover man särskilt bra inte, dessutom så har han gnällt och smågråtit av och till.
Imorse när vi klev upp hade han 38,7 i feber, den verkar ha fastnat där. Men se, jag tänkte vänta lite innan jag proppar i honom mer alvedon och nyss när jag kollade så hade febern ändrat sig till 37,8 istället, lite bättre i allafall, avvaktar ett tag till med medicin, kanske den går ner lite till av sig själv.
Han ligger och ser på TV just nu, vill forftarande inte äta nåt, men vi får se, jag har nu på morgonen bakat småfrallor, kanske det kan få honom att äta åtminstone lite grann, ska vänta tills dom kallnat lite bara.
Håller också på med semlebullar, degen är just nu på jäsning, är väl ungefär 15 min kvar, sen blir det till att rulla igen.

Igår fick jag leverans av Tupperware och jag fick massor! Det var rena rama julafton, hade bara beställt ett set med burkar,  minimax  det var 3 st avlånga i det här paketet som jag beställt, men som värdinna fick jag 5 andra burkar, också, spacemaker, fick även småburkar för att man var med el beställde.
Hittade inga bilder, ska försöka fota själv och lägga in, men jag är inte så teknisk så jag behöver nån som hjälper mig, får väl vänta till sönerna kommer hem från skolan så att de kan hjälpa mig.

Nu ska jag gå och kolla hur degeriet ser ut, kommer säkert tillbaka lite senare.

Tjingtjong långkalsong!

Tänker

så det knakar gör jag, försöker tänka mig frisk. Jag måste erkänna att det känns inte alls bra, det smådunkar i örat och halva huvudet, men tänk tänk tänk, det är nog bara nåt tillfälligt, om ett tag känns det mycket bättre.

Sonen har fortfarande feber, han har trots det fått duscha av sig lite, han luktade inte så gott sen nattens prövningar, han tyckte själv att det var skönt, men han frös, stackarn! Vilken mamma, tvingas till duschen trots att man fryser och har feber! Nåja, han tyckte ju själv att det var rätt skönt ändå. Nu har han mysat in sig i soffan och kollar på TV.

Själv har jag nyss skalat potatis och vikit tvätt, ska nog gå och sätta mig i soffan en stund jag också, det känns som att jag inte vill göra så mycket idag, har hittat lite rester i frysen som jag tänkte värma till middag, några kotletter och köttfärssås, kokar pottar till, en skvätt sås till kotletterna hittade jag också så det blir det till. Några grönisar vete sjutton om jag ids göra.

Det var jättefint ute idag, solen sken på den vita snön, det såg jättefint ut, om jag hade varit lite smart så hade jag tagit kort, men jag kom på det försent, typiskt, men det är säkert för att mina tankar är på annat håll, försöker ju faktiskt att tänka mig frisk...

Ha dé

Feber

Jaha, så var det måndag och jag är fortfarande hemma med sjukt barn, trodde i fredags att jag skulle ha kunnat börja jobba idag, men så blev det inte, blir inte till att jobba imorgon heller för han har fortfarande feber.
Inatt vid 01.30 kom han in till mig och sa att han hade spytt i sängen så det blev till att kliva upp och fixa i ordning, slänga i tvätten och skura lite, jättekul mitt i natten! Hämtade madrassen och sov igen inne hos honom på golvet, han sov bra resterande tid av natten, vi vaknade vid 8-tiden bägge två, då säger han att han är hungrig och törstig men när han kliver upp är bara törsten kvar, han vill inte prova äta nåt, tur att det finns coca-cola!
38 i feber nu på morgonen, ska se om den går ner utan alvedon el om den stiger, då blir det till att ge honom tablett. Själv känner jag mig lite halvrisig också, har lite ont i ena örat, har huvudvärk och jävligt ont i nacken, det bådar inte gott. Jag får försöka tänka mig frisk.

Jag sitter just nu och funderar på om jag ska gå och se om jag hittar nån bra film att starta dagen med, sjuklingen sitter/ligger själv och ser på barn-TV och tvättmaskinen är ännu inte klar så jag har ju tid, känner inte för att vara duktig idag när jag själv inte är på topp så det blir nog en lathetens måndag idag, vi hade tänkt pyssla lite om sjuklingen orkar, jag köpte Bamses pysseltidning igår när jag var och handlade.

Tjing!

Söndag

var det då idag (igen), det var ju nyss det var söndag, tänk vad tiden går fort.
Jag trodde ju att lillgossen skulle vara frisk till idag, men nejdå, han tog nya tag, dock inte spyandet, tack och lov, nu är det förkylning och feber, misstänker att det var förkylning som började med spy och inte magsjuka, för ingen annan in familjen har mått dåligt.
Han var nästan sitt vanliga jag i går mitt på dagen, munnen började gå på honom i ett och det är ett tecken på att det börjar bli bättre, är han tyst, jag då är något fel. Nå, igårkväll blev han tystare och tystare och frös mer och mer, tillslut när kl var 21 säger han att han är jättetrött och fryser (han är inte den som blir trött i första taget!), kollar febern  och då har han 38,6! Inte konstigt att han är trött och fryser, han får en alvedon och sen omstoppad i sängen. Imorse när jag klev upp vid 8-tiden satt han och såg på TV, han hade nyss klivit upp, kollade febern igen, då var den "bara" 37,4, JAA, tänkte jag, kanske den är på väg ner, närå, vid 12 fick han en alvedon för då var den uppe i 38,4, så det blir nog till att vara hemma även i morgon, vi får hålla tummarna för att han inte har feber imorron så allt är normalt igen på tisdag istället. Hjälp mig att hålla tummarna nu!!

Jag har iallafall hunnit en del idag, gubben har varit på nåt HV-möte, han har nyss kommit hem, jag började vid 9 att städa toaletterna, sen dammsög jag och skurade av lite i hall, kök och tvättstuga, duschade och for iväg på Coop Forum för att handla, skulle bl a ha en sån här stril man sätter på kranen, för den jag har i köket har gått sönder, det sprutar vatten lite överallt när man ska vrida på den, sökte och sökte och sökte på Coop men hittade ingen, kom på när jag var på väg hem att Repa kanske har och jodå, visst hittade jag såna där, köpte 2 st för säkerhets skull, har nu bytt och satt den andra i skåpet.

Kallt har vi även idag, när jag klev upp var det -18 grader, nu tror jag att det är -15 ungefär, det var riktigt friskt ute.
Jag vet inte om jag också håller på att bli förkyld för jag fick jätteont i huvudet när jag kom hem, måste nog gå och ta mig en tablett el två för att det inte ska bli värre, igårkväll när jag la mig hade jag också huvudvärk, det känns som att det kanske kommer från nacken, kanske inte så konstigt egentligen...

Nåja, nu ska jag gå och läsa Hänt Extra som jag köpte på Coop, lite skvaller är ju aldrig fel!

Ha en härlig söndag och glöm inte att hålla tummarna!
image251

Slappt

Har idag mest slappat, vaknade 7.45 och var helt stel i kroppen, det var inte skönt att sova på golvet! Jag klev upp kl 8.00, hämtade in tidningen och läste den, sonen (den sjuke) sov till kl 9.00 utan att ha spytt på hela natten, har även gått bra hela dagen idag, han har ätit litegrann, mest saltgurka :) och coca-cola, men han har beställt godis till ikväll, han ville ha såna där godis som ser ut som spagetti - alltså skosnören, gubben ska åka och handla det åt honom sen för han ska ändå iväg och tvätta min bil, vi får hoppas att magen klarar det.
Han verkar vara på väg åt rätt håll i allafall för nu på eftermiddagen har han börjat prata igen!

Just nu väntar jag bara på att maten ska bli klar, det blir fläskfile, potatis och morotsklyffor med pepparsås, sonen med tandställningen får (som vanligt) potatismos och biffar gjort på älgfärs, så lite lyx får han också trots mosen.

Vi har ganska kallt här idag, det var -13 när jag klev upp men sen mitt på dagen var det ungefär -10 men nu såg jag att det är -15 grader, brr, fast vi ska nog vara nöjda, vi hade lika gärna kunnat haft -30 grader. I fjol den här tiden hade vi nämligen det, jag började i fjol att skriva dagbok, mest väder i en 5-årsdagbok, det är därför jag har lite koll, annars hade jag inte alls vetat.

Nu tror jag att maten snart är klar, ska gå och skära upp filen och duka på bordet.

Trevlig lördag!
 


Golvsovning

Jag har nu fixat till min säng för natten, det blir på en madrass i lillgossens rum, vi får väl se hur bra sömn jag får, tror inte att den blir så bra, lär nog vakna varje gång han rör sig el hostar till, han ligger just nu på soffan i vardagsrummet och sover och varje gång han rört sig el hostar lite så tror jag att han ska till att spy, men vi får hoppas att det blir lugnt inatt, han har iallfall inte spytt nåt sen i eftermiddags, han har ätit ett smörgåsrån och druckit lite coca-cola och blåbärssoppa, stackarn! Han ser inte alltför pigg ut kan jag lova, säger inte så mycket heller, annars brukar munnen gå i ett på honom.

Har sett Let´s Dance ikväll och jag blev lite förvånad att det var Tilde som fick gå, trodde nästan på Matte, men det är klart, tjejerna röstar kanske på honom för att han ser bra ut, men nån bra dansare är han inte, han är ju så himla hjulbent och stel så man skrattar hela tiden han dansar. Nä, bäst är nog Linda, herregud vad hon lär sig fort! Jag röstade i allafall på Tina, tyckte att hon behövde det.

Undrar om man ska ta och gå och lägga sig i sin fina säng eller om man ska vara uppe en stund till, jag får nog fundera på det en stund. Funderar även på vad vi ska ha till middag imorron, måste väl ta fram nåt från frysen så det hinner tina, fläskfile kanske, men vad ska jag ge till tandställningspojken då??? Hmm, nåt med potatismos, herregud stackarn, han kommer snart att se ut som potatismos, jag tror att han börjar bli lite less på  mos...
Nä, det blir nog till att gå till frysen och gräva lite, ses imorrn hörrni, sov så gott!


Sjuklingen

är det inget vidare med, vid lunchtid satte han igång med spyandet igen, han är jättetrött stackarn. Jag hoppas verkligen att det inte blir långvarigt utan att han blir frisk i helgen och jag hoppas definitivt på att vi andra klarar oss för det värsta som finns är nog magsjuka så det vill jag då INTE ha.

Bakade ju kladdkakan som jag la ut recept på tidigare och den blev jättegod, fast jag tror att jag kan minska tiden i ugnen, det stod nämligen ingen tid så jag chansade på 20  min, den blev bra, men jag tror nästan att man kan ta 15 min istället så blir den lite mer kladdig. Mmm god var den iallafall, mums filibabba.

Fast egentligen ska ju inte jag äta sånt överhuvudtaget, måste ju gå ner i vikt, fast iof vem säger att jag måste, egentligen mår jag ganska bra som jag är nu, det är bara det att jag tycker inte att jag hittar kläder som passar och nog skulle man nog vara lite finare att se på om man var smalare, inte att förneka.
Ibland känner man sig som en elefant och blir bara deprimerad och då äter man ännu mer och ibland så känner man sig riktigt smärt, ja, nu tog jag väl i lite väl mycket men ni vet vad jag menar, alltså inte att man känner sig fet utan bara lite mullig sådär.

Tjohej för nu, kanske jag återkommer senare, kanske inte, vi får väl an se!

image249 En söt rosa dahlia. mmm snart sommar, snart så....

Bak

Har nyss tagit ut en kaka från ugnen, nåt måste jag ju hitta på när jag är hemma! Hittade recept på kladdkakor på Aftonbladet som jag tänkte testa, har gjort kladdkaka med havregryn i långpanna, här kommer receptet:

Kladdkaka med havregryn

Blir en långpanna full - skär i lämpligt rutor



Du behöver:

300 g smör

5 dl socker (råsocker går bra)

2 dl havregryn

4 ägg

3 dl vetemjöl

1,5 dl kakao

1 msk vaniljsocker

Gör så här:

1. Smält smöret i en stor gryta. Rör ner socker, havregryn och ägg. Sikta ner mjöl, kakao och vaniljsocker och rör om.

2. Häll smeten i en långpanna klädd med bakplåtspapper, grädda i 175 grader (passa noga - den ska ha stelnat, men får inte bli torr förstås) och skär i rutor när den har svalnat.


VAB

Idag är jag hemma med yngste sonen som är sjuk. Alltså den ungen han kan han!!!
Imorse väckte jag honom precis som vanligt kl 6.30, han var trött stackarn, men jag försökte med att det är ju fredag idag osv, han berättade att raketen som han har upphängd i taket hade sett lite konstig ut när han var upp på toan inatt men han blev inte rädd (han är annars lite mörkrädd). Jag sa att jag tyckte att han var duktig som gick och la sig i sin säng när han varit upp, slippa trängas med mamma och pappa, han höll med. Han klädde på sig och satt sig vid köksbordet för att äta frukost, jag gossade lite på honom för han såg lite hängig ut, jag frågade om han var jättetrött idag, annars brukar han piggna till rätt fort men inte idag, då börjar han vrida sig ur mitt kramgrepp och bege sig på toan för att spy!! VA??? tänkte jag, vad blev det nu, jo DÅ berättade han att han varit upp i natt och spytt och jag som trodde att han bara varit upp och kissat. Jag sa att då skulle han ju ha kommit till mig inatt och berättat, ja han är för go den ungen!! Just nu ligger han på soffan i vardagsrummet med en hink på golvet och ser på barn-TV, han har inte behövt spy nåt mer sen kl 7 i morse så jag tror nog att det blir kortvarigt, hoppas det i allafall, han har ju helgen på sig att friskna till, det är ju bra.

Så idag har jag ingen aning om vad jag ska göra, jag kan/vill ju inte sitta och se på barn-TV hela dagen. Det finns ju lite snö kvar att skotta förstås, men näää, det känns inte så kul, vill ha lite koll på gossen också ifall han börjar spy igen.
Nu vill han iallafall prova att äta lite så det är väl bäst att gå, kommer ev tillbaka senare idag.

Ha en bra fredag!


Tjohejsan

Idag är det onsdag, den här veckan verkar gå hur fort som helst. Har jobbat 7-13.30 idag, det var tröttsamt imorse när kl ringde 05.20, men det var bara att masa sig upp och göra sig i ordning. Väl på jobbet så gick det ju bra, trött men inte så farligt, jag orkade trycka på ta-emot-samtal-knappen och jag orkade konversera med de som ringde, det är ju inte så dåligt. Jag kunde t om koppla om de ville det!!! Inte illa eller hur?! :)

Efter jobbet blev det en sväng på stan, var in på apoteket för att inhandla lite panodil och annat bra-att-ha i skåpet-tabletter, panodilen var jag tvungen att öppna direkt jag kom hem, huvudvärken kom direkt jag klev in genom dörren men jag tror nog att jag lyckades skrämma den när jag tog mina panodil för nu är värken borta och det känns jätteskönt.

Tänkte att ni skulle få se min nya hatt och halsduk som inköptes i höstas på mässan i Luleå, den här bilden har jag tagit med hjälp av mobilkameran i husvagnen. Ingen fotomodell precis men men, livet är hårt!

image248

Nå, nu har ni tittat klart, dax att gå vidare.

Ikväll blir det lugnt (som vanligt här), ska kolla på Det okända på 4+ kl 20.00, det är väl det som är inplanerat, sen blir det väl sängen som hägrar, känner mig ganska trött just nu, förhoppningsvis blir jag lite piggare innan programmet börjar, vill ju inte somna då.

Nu ska jag surfa vidare en stund sen så ska jag sätta mig och kolla i Panduro-katalogen som jag fick med posten idag, finns säkert jättemycket fina saker där. Jag själv är ingen pysselmänniska men yngste sonen är, det är han som vill kolla om det är nåt han vill ha, han har redan hittat en klistermärkesmaskin som han vill ha, han har gjort ett hundöra på den sidan så att jag inte ska missa...

Ha en skön kväll och sköt om er!

Tänkt

Har tänkt även idag på det här med killarna på den öde ön, men jag har inte kommit på några fler, men jag får väl fortsätta tänka, tids nog kanske...

Ulle undrade vem John Cusack är, han är en urgullig skådis, blev "kär!" första gången jag såg honom i en film, han är såå söt, dessutom har han bara spelat snälla, varma killar (åtminstone i dom filmer som jag sett med honom), I och för sig så gillar jag ju mest gulliga filmer :) Är inte så mycket för action, mord och sånt.

Om en stund måste jag iväg och handla, inget jag egentligen vill men vad göra när mjölken håller på att ta slut? Hade tänkt få göra det imorron när jag slutar tidigt men nä, klart att mjölken ska ta slut idag, det är så typiskt. Nåja, jag har tjudrat bilen vid värmarn så den är väl snart någorlunda varm.
Det har varit jättefint väder här idag, solen sken så vackert på en snöhög utanför fönstret på jobbet, jag försökt ta kort med min mobil men det syntes inte bra men såhär blev det:

image247

Den här vyn sitter jag och ser på varje dag när jag jobbar, såvida jag inte ser på dataskärmen då förstås!!

Nu måste jag iväg på mjölkshopping, bye bye

Funderar

Jag sitter här och funderar så det knakar i huvudet. Var nämligen in på Anna-Carins blogg och hon hade skrivit upp vilka killar hon skulle kunna tänka sig att ha med på en öde ö, jag lovade fundera på vilka jag skulle vilja ha med, man vill ju naturligtvis ha med nån som är skön att titta på... 2 namn dök upp relativt snabbt men sen är det stopp, gubben vill man ju inte välja, det är ju lite fusk, fast han blir säkert överförtjust om jag skriver att jag bara vill ha med honom och ingen annan! :)

Nåja, dom 2 namnen jag kom på är:
John Cusack
Markus Fagervall
Lovar att fundera lite till, kanske jag kommer på fler redan innan jag stänger ner här för kvällen el så får jag försöka tänka även imorgon vilket kan vara svårt, herregud tänka 2 dagar i rad, puh!

Jag har dessutom blivit utmanad av Mimmimaria att skriva ner 7 sanningar om mig själv, måste väl försöka komma på några sanningar också, (som man vill dela med sig)
Jag skriver som Maria, det är inte i nån speciell ordning utan bara hur jag kommer på dom.

1. Jag är jävligt ENVIS, är ju en oxe, om jag vet att jag har rätt så ger jag mig inte, däremot så kan jag erkänna om jag skulle råka ha fel (händer ju inte så ofta:)).

2. Gillar inte mörker, men är inte mörkrädd som jag var när jag var liten, men det är ändå lite creepy.

3. Jag älskar att knappra på tangentbordet, egentligen passar mitt jobb mig ganska bra, synd bara att man måste svara i telefonen också.

4. Älskar glass, godis och fika vilket syns!

5. Gillar inte när folk kommer försent, om det alltid är så, är det nån gång så är det OK, men inte om det är en och samma person som alltid, alltid är sen då blir jag inte glad.

6. Tycker om att se på TV, gärna med nåt att äta till.... se punkt 4.

7. Den sista då, vilken sanning ska man ta??? Hmm funderar.... det var svårt det här, vete sjutton vad jag ska ta för nån sanning, jo, jag gillar såna här hempartyn, går på alla jag kan och tycker att det är roligt att själv ha (om det kommer nån förstås).

Har ingen att utmana så jag låter bli.

Ha en bra dag/kväll.

Plast

Har idag haft plastparty här hos mig, det är jättelänge sen jag hade det sist. Vill passa på att tacka tjejerna som kom, jag hade trevligt och hoppas att även ni hade det.
Handlade gjorde jag naturligtvis, det blev burkar som går att vika ihop, bra att ha i husvagnen, sen fick jag 4 st stapelbara burkar för att jag var värdinna samt alla som beställde el var här fick 2 st små bra-att-ha burkar.
I februari blir det nytt party hos en av tjejerna, det ser jag fram emot - speciellt fikat, undrar vad hon bjuder på????

Gubben och yngste sonen passade på att åka iväg till Luleå för lite inomhusflygning, de var inte så noga om nåt party, kan inte förstå varför?! :)

Har precis skalat lite pottar, idag blir det nåt slags köttfärs-potatislåda till middag, det blir säkert bra.

Snöat har det gjort även idag men inte fullt lika mycket som igår, skickade ut gubben att skotta innan damerna skulle komma, han hann inte mer än komma in så kom plogbilen så det var bara för honom att klä på sig och gå ut igen, blött och tungt hade det visst varit - skönt att man sagt upp sig!

Ha en fortsatt trevlig söndag!

image246

SNÖ

Jaha, då kom snön då, först en hel vecka med varmgrader och halka, så imorse när man klev upp så var det hur mycket snö som helst istället och 0-gradigt.

 Såna här kan man göra idag:

Idag har jag städat lite härhemma, lite dammsugning  och torkning på toaletterna, jag har själv sagt upp mig från snöskottningen  så det har dom andra i hushållet fått sköta om.


Till middag idag blev det älgstek, potatis, sås och kokta morötter, mmmmums det var supergott!     

Tjoho!

.

Så var det då fredag, arbetsveckan slut för denna gång. Det känns skönt. Nu ska jag strax gå och fixa lite mat, idag blir det bara stekta hamburgare, sonen med tandställningen får köttbullar från igår och potatismos.

Halkan är fortfarande kvar, blev lite glad idag när jag såg att det snöade, men det gick tyvärr snabbt över till regn, inte alls kul, så det är lika halkigt som det var igår.

Jobbet har gått bra, jag har klarat inloggen med bravur, meddprocenten vet jag inte, har inte haft så stor koll på den, just nu är jag inne i en period då jag håller mer koll på inloggen, tänkte få ihop bonus så att jag får en ledig dag, det är ju inte helt fel. För er som inte jobbar på Tele24 kan jag meddela att för att få en dag ledigt så ska man i snitt på en månad ha minst 85% inlogg och minst 45% meddprocent, det brukar gå att få faktiskt, men ibland är det svårare, ibland lättare, den här månaden verkar bli av det lättare slaget, men det är klart det är ju faktiskt 3 veckor kvar så jag får bara hoppas att jag fortsätter att vara så här på hugget.

Ha nu en trevlig fredagkväll med Lets Dance så höres vi senare, bye bye

Här en låt med Idol-Jens! (lite kuriosa: Hans farfar har byggt och bott huset som jag bor i, hans pappa bodde här när han växte upp). Nog med skryt, här kommer gossen:



Halketi halk

Ja, halkan fortsätter även idag, det är rent ut sagt fördjävligt!

Idag har jag varit på studiebesök på Teknik, det var roligt, man fick veta lite grann om hur allt det tekniska fungerar, nu är jag ju inte så intresserad av teknik som så men det var ändå intressant, tyvärr har man väl glömt allt som Karin berättade, men man vet ju på ett ungefär i allafall.
På eftermiddan har vi haft gruppmöte som alltid är lika roligt, man tar upp både viktiga och "oviktiga" ämnen, om det nu finns oviktiga ämnen, men men.

Åkte efter jobbet raka spåret och hämtade lillgossen på skolan och sen hem, hade tänkt åka in till Apoteket och ICA innan jag for hem, men det är ju så jävla halkigt, nä, jag ides inte, ringde gubben och sa att han får komma hem i någorlunda tid idag så vi bägge kan fara, jag kanske behöver lite hjälp så man inte halkar och slår sig. Ska handla en hel del, känns inte kul, skulle vara mycket trevligt om man slapp handla, åtminstone den här vardagshandlingen skulle vara skönt att slippa, om vi kunde handla via internet här i Kalix så skulle jag mer än gärna göra det och få en kartong hemsänt, det skulle vara jättebra.

Idag blir det köttbullar till middag, det blir kokt potatis och sås till, har precis stått och rivit morötter, det är inte något roligt jobb, nä usch, men det är ju gott så...


Nu är nog potatisen klar!

Ha dé

Tjosan Tjosan

Så var onsdagen snart avklarad.
Här finns det snart ingen snö kvar, allt, precis allt som kom i helgen är helt väck! Det enda som finns kvar är is, is, is och is, överallt is, det går knappt att ta sig fram, man halkar runt som jag vet inte vad. Nä, jag är väl ingen älskare av snö precis men nog f-n är det då bättre än det här i allafall.

Slutade jobbet kl 14 idag, åkte i stort sett direkt hem, hämtade lillgossen på skolan först men sen raka spåret hem, hade väldiga problem att ta mig till ytterdörren, jag halkade och  halkade, tyvärr har vi lutning på vår uppfart så det går jättebra att halka ner till vägen när man försöker gå uppåt, det hände mig, jag var tvungen att försöka hålla mig utefter bilen för att kunna ta mig fram, sandade i morse men allt verkar ha sjunkit till botten, sanden är i stort sett slut så det blir till att fortsätta halka, måste nog be gubben att åka och hämta.

Till middag idag blev det makaroner, korv och broccoli,det var faktiskt riktigt gott, kände mig sugen på det idag. Stekte ägg till och det var inte så tokigt faktiskt, har aldrig ätit det till, men nån gång ska väl vara den första.

Tjingtjong!

sitter man här igen, vet inte riktigt vad jag ska skriva. Har inte hänt så mycket under dagen.
Jag har jobbat 7-13.30 idag, började dagen med huvudvärk, det var inte skönt, tog första tabletten 5.30, 6.30 när jag for på jobbet hade jag även huvudvärken med mig, skit! kl 9.00 tog jag nästa tablett för huvudvärken hade fortfarande inte velat släppa taget, kl 13.30 när jag slutade hade jag äntligen tappat min huvudvärk, åkte på Repa, handlade lite smått men inget gott, var sååå duktig. Sen hem och kolla posten, det var mycket att läsa, hade fått både Vi i Villa, ToppHälsa, Allas och Buffé, pust, det tog sin lilla tid att kolla igenom allt.
Kl 15.00 tog jag på mig ytterkläder och sparkade iväg för att hämta lillgossen på skolan, var hemma igen kl 15.20, det går fort, är inte så långt samt att det var väldans bra sparkföre idag.
Satte mig vid datorn för att surfa runt lite, har skrivit in vad jag ätit på Viktklubb, känner mig så duktig så!

Ska strax börja med maten, det blir köttsoppa med klimp idag, fast klimp fanns inte att hitta i viktklubbs matregister, är det nåt typiskt norrländskt eller??? Till det blir det hårdmacka.

Tyvärr så har min huvudvärk börjat hitta tillbaka igen, får nog gå och ta en till tablett innan det bryter ut!

Nu är sonen här och surrar, han håller visst på att tillverka en bil som han måste berätta om, konstigt det är inte flygplan den här gången, wow, han kan göra annat, det trodde jag inte! :-)

Igår var jag duktig förresten, åt inget onyttigt, bara vanlig mat och senare på kvällen tog jag ett päron, ska försöka vara lika duktig idag.

Ha en fortsatt bra dag!

image245 JAG LÄNGTAR......

Så här är det...

Tänkte börja mitt nya liv igen!! Jag vet inte för vilken gång i ordningen, men funderar starkt på att använda den här strategin den här gången, den är nog mycket lättare att använda sig av. :)

Dietlagen

  1. Om du äter något, och ingen ser dig så innehåller det inga kalorier.
  2. Då du äter en godisbit samtidigt som du dricker en sockerfri läsk, så slår den sockerfria läsken ut godisets kalorier.
  3. Då du äter tillsammans med en vän räknas inte din mats kalorier, så länge du inte äter mer än din kompis.
  4. Mat som används för medicinska ändamål räknas aldrig, t.ex. varm choklad, konjak, rostat bröd, ostkaka.
  5. Om du skaffar dig feta vänner så ser du smalare ut.
  6. Mat och godis som intages på bio innehåller inga kalorier eftersom de är en del utav underhållningspaketet.
  7. Delar av kakor innehåller inga kalorier, ty då man delar kakan rinner kalorierna ut.
  8. Nattamat innehåller inga kalorier. Kylskåpets lampa är inte stark nog att visa kalorierna vägen till vad man plockat ut ut kylen.
  9. Matrester som finns på skedar och knivar vid förberedandet av matlagning och bakning innehåller inga kalorier.
  10. Mat med samma färg har samma antal kalorier i sig. Exempel på detta är spenat och päronglass samt champinjoner och vit choklad. Choklad är en universell färg och går att byta mot vilken som helst.

Nu är det slut

på helgen, igen! Fan att helgerna alltid ska gå så himla fort.
Igår åkte min man och yngste sonen till Luleå för inomhusflygning, innan de åker säger min gubbe så här till mig:
-Passa nu på att njut medans vi är borta!
-Jotack säger jag, ska försöka.
Hann jag njuta???
NÄÄ.
När dom åkt for jag iväg till en kompis med lite Alpnaeringsgrejor hon beställt, blev där en liten stund, max 30 min, åkte raka vägen till affärn och handlade, sen hem, packa in allt i frys och kyl, min mamma hade ringt medans jag var ute, ringde upp henne för att kolla vad hon ville, hon ville att jag skulle kolla på några gardintyger i Jotex som hon hade hittat, blääää, inte riktigt vad jag ville just då, men vad gör man inte för mamma?!
Nåja, jag satt mig och kollade lite, var tvungen att gå in på internet för att kolla om tyget fanns kvar, det var ju naturligtvis i rean hon hade hittat nåt, jag slog in artnr och kollade, nä, de var slutsålda, då började hon surra om att hon skulle kolla på nåt annat tyg och jag kände bara Åh, nej inte nu, jag orkar inte, jag tror hon hörde vad jag tänkte för hon sa att det kan vi ju kolla senare istället, vi surrade en liten stund till och sen la vi på, då gick jag raka spåret in till köket och satte igång med att göra pirogdeg (jäsdeg), medans den jäste så gjorde jag i ordning fyllningen, köttfärs med en massa lök och tomatpure, gjorde färdigt pirogerna och lät dom jäsa en stund till, under tiden fixade jag salladen och dukade på bordet, strax innan de skulle in i ugnen ringde gubben för att tala om att nu är dom snart hemma, har ungefär 15 min kvar.
Jahaja, det var den njutningen!!!  Nåja, maten var suveränt god i allafall, så jag njöt ändå, trots att alla i huset var hemma :)

Idag har jag städat lite, de andra skickade jag ut för att skotta gården, just nu är gubben i Överkalix för att hjälpa sin faster och hennes gubbe med deras nyinköpta TV med inbyggd boxer, tyvärr kom ju plogbilen när han hade åkt så jag gick ut för att ta bort plogkarmen, tänkte att det såg ju inte så mycket ut, det går säkert fort, men inte var det så lätt inte, det var packat som bara den, fick kämpa på ganska rejält för att få bort kanten, men nu är det gjort i allafall!


 Så här smal skulle jag vilja vara!    Så här fet är jag!

bäst

att sköta sig så man inte får nåt hugg!! :)

Idag är det fredag ifall ni inte har registrerat det ännu!! Min arbetsdag är slut för dagen och för veckan, det känns skönt, min inlogg är inte alls bra den här veckan, får väl sparken snart.....

Idag har det inte hänt så mycket mer än det brukar på jobbet, har suttit i växeln hela dagen och svarat och pratat och kopplat och lämnat meddelanden som vanligt, inte ens en speciellt samtal att minnas heller, alla har varit ungefär som de brukar.

Just nu har jag iallafall bra musik på så jag sitter här och gungar i takt med musiken, har ingen aning om vad det är men det är bra iallfall, lite rockigt så där, gammaldags rockigt! Man kan säkert dansa Linedance till det här, det känns nästan som att fötterna vill på att göra det, synd att man i stort sett glömt bort alla danssteg, men det var roligt när jag gick och dansade just Linedance, nu skulle man nog få börja om från start eftersom man glömt bort så mycket.

Det snöar som f-n här just nu och blött var det också! Blä, inte precis det väder som jag gillar. Jag ska då INTE gå ut och skotta iallafall, nä det får nån annan göra, vem det blir det struntar jag i, vet bara att det i allafall inte blir jag.

Ha nu en riktigt skön och härligt avkopplande fredag och helg!!

En härlig låt, varsågod!



Tors

Har fått bassning av E på jobbet att jag inte uppdaterar min blogg så ofta som hon tycker, det är väl bäst att göra som hon säger, ni som vet vem det är förstår nog när jag skriver så, en ettrig liten finska törs man ju inte bli ovän med :) 
Ungefär så här ser hon ut  (hi hi hi):




Men vad fan ska jag skriva om? Hm, funderar och funderar så det knakar uppe i hjärnan. Nä, det är alldeles tomt, inte i hjärnan men på idéer ha ha ha, ja hjärnan kanske också är tom.

Jag kan ju skriva lite om min dag på jobbet. Jag har knappt suttit i växeln idag, har fått gjort en massa annat roligt istället. Började dagen hos E:s kollega på hennes avd, väldans intressant, tiden bara flög iväg, det är alltid kul när man får kolla på vad kollegorna på andra avdelningar sysslar med, nåja, efter det besöket ilade jag vidare till en annan kollega på en annan avd, det var lika intressant det och tiden gick lika fort, sen hade jag rast en kvart och sen svarade jag i växeln till kl 12.30 då jag gick på lunch, direkt efter lunchen var det en annan kollega jag skulle hälsa på fram till kl var 14, sen var det växeln igen till kl 15.30 då jag fick gå hem.

Efter jobbet åkte jag direkt på ICA för att hämta paket, jag har beställt 2 st blommor från Artflowers.se som var superfina, de åkte direkt upp på fönsterhyllan i lilla köksfönstret, blommorna var 2 st små olivträd. Gå gärna in på deras hemsida och kolla, blommorna är hur fina som helst, de ser precis ut som levande växter. Där ska jag beställa fler blommor det kan jag garantera men jag kan inte göra det nu utan jag får ta det i omgångar.

Nu blev det skrivartorka men jag hoppas att frun (ni vet den ettriga lilla finskan) är nöjd och belåten. Förresten du den ettriga: Det skulle vara kul om du kunde göra ett litet avtryck nån gång också! Inte bara tjuvläsa hela tiden.

Ha dé


Grrr

Igår hade jag skrivit ganska mycket här på bloggen, men  när jag klickade på spara och publicera så kom det bara upp sidan kan inte visa, tror ni att jag var glad??? Nej, just det, jag blev supersur!
Jag var redan irriterad när jag skrev för jag hade precis varit in på Viktklubb för att skriva in vad jag ätit och det segade sig så fruktansvärt att jag bara skrev frukost sen gav jag upp, tänkte då skriva av mig ilskan och så hände det där, jag slog av alltihop och gick och satte mig vid TV:n istället.
Nåja, gör ett nytt försök idag, åtminstone med bloggen, viktklubben orkar jag inte ens försöka med, de har tydligen haft problem ett tag så jag struntar i den just nu.

Nå, vad har hänt sen sist?? Nja, inte mycket faktiskt, började ju jobba i måndags och började dagen med huvudvärk, jättehärligt, nä, fy fan så jobbigt det är med huvudvärk, hade ont i huvudet hela dagen trots tabletter och en stunds vila efter jobbet, först när jag skulle gå och lägga mig kände jag att det var bättre, men det var ju så dags då! Igår tisdag började dagen väldigt bra, huvudvärken höll sig borta, men på eftermiddagen strax innan jobbet var över så slog den till igen, men den här gången blev den inte så långvarig tack och lov, jag tog en tablett när jag kom hem och la mig och vilade i 20 min, när jag sen klev upp så var den borta, pust så skönt det var!!

Idag har jag inte haft huvudvärk på hela dagen men den har legat och lurpassat.

Nu sitter jag och väntar på att Det okända på 4 + ska börja, jag gillar det programmet, speciellt när den engelsktalande mannen är med (jag och namn!!!) jo, vänta Terry Evans tror jag att han heter!!! HA, jag tror att jag kunde, får väl se senare för jag tror att det är han som är med i kvällens program.

Nu är det bara 5 min kvar så det är väl bäst att man börjar dra sig mot soffhörnet.

Ha dé

.

Söndagkväll och inget att se på TV, har nyss lagt ner lillgossen, fast det lär väl dröja innan han somnar ikväll, det brukar ju vara svårt att somna tidigt när man varit van att vara uppe sent och sova länge, men från imorgon är det slut med det, då börjar allvaret igen! Tyvärr! Inte precis nåt jag längtar efter, men det är bara att finna sig i att lovet är slut nu.

Idag har jag städat bort julen, hade tänkt vänta till nästa helg men det blev idag i allafall, började lite
smått med julgranen och snart var jag överallt och plockade, i nästa andetag åkte kökgardinerna ner och sen så var julen över för denna gång!

Mellansonen var till tandläkarn i Luleå i fredags för att justera tandställningen,
då fick han även tandställning på dom nedre tänderna och nån grej på baksidan av de övre så att han inte kan stänga munnen ordentligt, väldigt svårt att tugga, måste ha lätt mat som glider ner i matstrupen utan att fastna, herregud, det är ju nog svårt att hitta på vanlig mat!! Nåja, filurade lite så igår fick han kåldolmar utan kål och gratinerad mos, vi andra åt fläskfile till istället, idag blev det potatismoussaka och imorgon blir det köttfärsbiffar, ni ser, det lär bli mycket köttfärsrätter framöver :) Har ni förslag på mat som inte behöver tuggas så är jag tacksam för alla tips jag kan få. Tyvärr är han inte så mycket för soppa el fisk, annars är ju det jättebra mat.

Ha en trevlig söndagkväll och glöm inte bort att gå och sova!     

Snart slut

på det roliga, på måndag är det dags att börja jobba igen efter 2 härliga lediga veckor, men sånt är väl livet, man kan inte vara ledig jämt, synd, jag hade gärnat varit ledig varje dag.

Dagen idag har gått i städandets tecken, fast jag började morgonen med att åka och handla, kl 9.20 var jag på ICA Näsbyn, kl 10.00 var jag hemma igen, storhandlade!!! Jag visste ju att det skulle bli storhandling, därför var jag smart och for iväg tidigt på morgonen, sen när jag kom  hem och hade lastat in allt jag handlat och sedan ätit frukost satte jag igång ordentligt med städningen, kuddar och täcken var redan uthängda och en omgång sänkläder i tvättmaskinen.

Efter allt städande och vikande av tvätt så rensade jag bland vinterkatalogerna och gjorde i ordning allt plast, papper, kartong och metall och for iväg och slängde det, det känns alltid lika skönt när man varit iväg med sånt.

Nu har jag precis gått från TV:n, har sett AFV på femman, nu är det att vänta till kl 20 då På spåret börjar.

Trevlig fredag!

Vad tror ni om det här??? Tror ni killarna gillar att pissa? Garanterat att inget kommer utanför...

image244

Trött

Jag är fortfarande trött på morgnarna och har jättesvårt att att komma i säng på kvällarna, hur sjutton ska man komma i balans igen????
Yngste sonen har det lika svårt, han sover och sover och sover på morgnarna, har fått väcka honom både igår och idag då han inte vaknat och klockan varit 9.30.

Vi (yngste sonen) och jag tog oss en promenad/sparktur igår, vi gick till Repa och inhandlade lite grejor som behövdes till chili con carne som vi lagade till middag, men det visade sig att det var inte alls ett bra matval så här efter all jul och nyårsmat, vi fes som galningar här och hade ont i magen  HA HA HA HA, tur att vi var ensamma härhemma och tur att ingen kom och hälsade på, det var nog gaser i huset som skulle räckt till att spränga halva Kalix....

Idag ska jag till frissan och färga ögonfransarna, ska även då promenera, nån nytta måste man ju göra, har inte rört på fläsket sen långt före jul så det börjar nog vara dags nu, igår efter prommen kändes det jättebra, det var riktigt skönt ute och friskluften behövdes! Måste ta mig i kragen och gå ut på en promm, helst varje dag, men åtminstone nån gång i veckan, även om man inte har nåt ärende.
Vägde mig imorse och jag hade lust att gråta, har gått upp 1,5 kg, två kompisar har gått ner i vikt i jul, undrar hur dom gjort egentligen???? Jag tror att jag fått deras kilon, de är så himla taskiga! :)

Nu ska jag nog gå och kolla på en film så ha det så bra alla där ute i cyberrymden!


Nytt blankt år!

image243

Jaha, så har då nyårsaftonen varit och farit, ett helt blankt år framför sig, det låter ju väldigt lovande, får väl bara hoppas att allt man önskar/önskat sig går i uppfyllelse det här året, det gjorde det ju inte 2007! :)

Jag brukar inte ge nyårslöften så gärna, har så svårt att hålla dom. Men man kan ju alltid önska och hoppas på en del saker i allafall.

Mina önskningar och förhoppningar för detta år blir:

* Att äntligen lyckas gå ner 10 kg i vikt

  

* Att komma iväg på gymmet med Boel

  

* Att ta mig några promenader varje vecka

  

* Att äta mer grönsaker

  

* Att inte fastna i alla serier på TV

  

* Att bli bättre på att inte stressa

  

* Att inte hetsa/stressa upp mig på jobbet

  

* Att tänka på mig själv lite mer

  

* Att njuta av livet


Det var några önskningar, har säkert fler men det var dessa som ploppade upp i min hjärna just nu, den sista punkten tror jag är den allra viktigaste eller vad tror ni?!

Är idag jättetrött, har knappt sovit nåt inatt, vi firade nyårshelgen hos mina föräldrar i Vuollerim tillsammans med min storebror och hans familj, var uppe hur länge som helst varje kväll sen vi kom dit, inatt har vi dessutom knökat ihop oss hela familjen på 5 personer i 3 sängar, men det gick det också, men som sagt bra har jag inte sovit.
Vi delade upp oss så att den äldste sonen (16) sov ihop med yngste sonen (6), mellansonen (14) sov i egen säng som stod tätt inpå sängen där jag och min gubbe sov så vi har verkligen fått mysa ihop alla inatt. Den yngste sa på morgonen att det hade gått jättebra att sova med storebror, han hade inte snarkat ett dugg men dom som låg på andra sidan av rummet (vi andra) hade minsann snarkat högt och ljudligt, men inte du mamma!! Han är för go den ungen :)
Vi kom hem vid 19-tiden, åkte raka spåret till ICA för att köpa mjölk, sen blev det hem och kasta in kläder i tvättmaskinen och packa upp väskorna, vi har även hunnit att basta, det var jätteskönt men inte blev man piggare av det inte!! Nu väntar jag bara på att torktumlaren ska bli klar så att jag kan få gå och sussa, det känns som att jag kommer att somna innan huvudet landat på kudden, VÄRLDENS GOSIGASTE OCH BÄSTASTE KUDDE!! Tänk att man kan sakna sin kudde så enormt, men det har jag gjort, funderar på att ta med den nästa gång.

Ha dé


RSS 2.0