Ont, det gör ont...

Har ont i halsen idag, det började redan idag, men det blir bara värre och värre, jag hoppas verkligen att det inte blir halsfluss av detta, brukar ha otur att få det tyvärr. Det har gjort värre ont på eftermiddan på jobbet, inte så kul när det är rösten som är arbetsredskapet.

Känner mig låg även på viktminskningsplanet, jag menar nu inte låg på vikten, det hade ju i och för sig varit helt OK, nä, det här med pointsen svävar verkligen, jag tillåter mig mer och mer för varje dag och det är inte bra för då är jag snart i början igen och det vill jag inte, det gick ju så bra, jag var ju på G och så ska man få ont i halsen och allt blir åt h-e!!

Jag ska verkligen försöka vara duktig i helgen, MÅSTE vara duktig, vill inte komma till AnnBritt på måndag med ett +tecken igen, det skulle inte kännas bra. Har t o m bytt pass så att jag ska kunna komma, skulle ha jobbat till 18 annars.

Ha det bra alla!

Lycka till på lördag AnnBritt, det går säkert jättebra. Ska spana efter dig på TV:n ikväll.

Ändrat lite

Har ändrat utseende på min sida, den andra var ganska ful. Jag gillar ju rosa och hjärtan så den här passar nog mig bättre.

Är så sugen idag så jag håller på att gå sönder.                      Sugen på nåt sött alltså.....

Har ätit upp alla mina points+bonuspointsen och det är bara på mat, inte på nåt sött, jag blir galen!! Har
t o m varit i Sixtens chokladgodis och nallat (fast jag inte tål det, får väl sitta på toan ikväll om jag har otur).

Jag tänkte att om jag sitter läääänge här vid datorn så äter jag inget, det är så svårt att hålla på att äta när man ska skriva på tangenterna. Får väl skriva en roman :)

Har iallafall prommat 45 min idag också, det är jag himla stolt över, gör också situps varje kväll, så nåt bra gör man ju iallafall, suget på sött kanske går över på en stund, har ju precis ätit, kanske det är därför man är så sugen.
Det blev ingen styrketräning ikväll, man har ju så klena kompisar :), ensam vill jag inte gå, inte ännu iallafall, känner mig inte mogen för det. Jaja, vi ska sikta in oss på söndag istället.



Nu har vi börjat

Ja, så har vi haft vårt första möte med viktisgruppen med jobbarkompisarna. Det gick jättebra, förutom att Maria har inhandlat en ack så dålig våg!!! Den vägde 1kg mer än AnnBritts, jag hejar på AnnBritt, vet inte om jag gillar Maria längre.... :)

Närå, Maria, du fattar väl att jag skojar?!

Nu finns det alltså definitivt ingen återvändo, nu har jag både AnnBritt och jobbarkompisarna som håller koll på mig, det känns tryggt.

Innan jag åkte iväg på vårt möte ikväll så hade jag en dust med min son Sixten som är snart 5 år, det var nästan som att se på alla Nannyprogram på TV:n, snacka om att en 5-åring kan skrika för ingenting. Det började med att han fusktvättade sig efter maten, vi hade bl a ätit rödbetor, det kladdiga vill jag inte ha runt om i huset, han vägrade tvätta sig igen så jag fick ta i med hårdhandskarna och tvätta honom, han skrek som en stucken gris!! Låg sedan på Simons säng och bara skrek, jag diskade under tiden, vilken härlig diskning :), när jag var klar med disken var även Sixten klar med sitt skrikande, då lekte han som om inget hänt, jag fick t o m en puss, kram och en vinkning innan jag for. De är rara de små barnen, man kan inte säga annat!!!

Nu kör vi Maria!!!

Jo, AnnBritt, alla var överens om att du mer än gärna fick komma på ett av våra möten och visa dina kryddor, boka in någon tisdag framöver då du kan, vi har ju redan bokat varje tisdag kl 18.30, vill du ändra på tiden så är det säkert OK.

Måndag och nya tag

Jaha, så var det då måndag igen, har haft lite ångest inför vägningen ikväll, gick ändå ganska bra med tanke på vad jag gjort i helgen, det blev +4 hg, jag skäms litegrann det gör jag, för det är helt och hållet mitt fel, även om det nu var mamma som köpt med sig en massa, men jag var ju inte sen i att stoppa det i munnen,  fikade ju igår också när jag hade Tupperware-party, man får som sagt stå sitt kast, inget mer med det.

Har i allafall fortsatt idag med det jag ska, nämligen mitt nya hälsosamma liv! Prommade 30 min efter jobbet, det var jätteskönt, solen sken så vackert på mig!!!

Nu ska jag se till att minstingen Sixten får på sig pyjamasen, vilket kan vara ganska kul ibland, ha ha ha.
Har precis kommit hem från affären, har handlat mjölk i massor!!! Jag blir inte klok på vad det går mjölk, men det kanske inte är så konstigt med 2 tonårspojkar och en 5-åring härhemma!!! Får nog snart köpa en ko.... 20 liter i veckan är inte ovanligt, det kan gå mer!!! Och ändå gör jag ingen mat med vanlig mjölk eftersom jag inte tål den själv så detta är enbart drickmjölk till barnen, HUA!! Men dom är goa ändå, skulle inte vilja vara utan dom ändå.
Köpte även lax och kycklingfileér, känner ni igen det??? Grönsaker hade jag redan och frukt. Grovt bröd inhandlades också, jag har fått dille på bröd upptäckte jag när jag skulle kasta ner det i frysen, det fanns redan massor där, behöver nog inte köpa det på ett tag...

Hejsvejs och Godnatt mina vänner!

Sönda

Nu har jag haft Tupperwareparty och jag tyckte det var väldigt trevligt, det var så roligt att så många kunde komma! Tack alla för att ni kom och gjorde dagen så trevlig, Ulle hälsa till Adam att han var så trevlig och rolig och så himla söööööt, oh, nästan så man blir sugen på en till, i några minuter, sen går det över :)

Jag kommer att få jättefina saker för att ni var så duktiga på att handla, tack så mycket, hoppas ni vill komma nästa gång jag partar igen!!! Det blir nog nån gång till hösten tror jag. Då hoppas jag att även de som inte kunde komma nu kan komma också.

Tyvärr så bjöd jag ju då på fika - tyvärr för min egen skull, jag skulle ju inte ha behövt fika men närå nog är man på plats och tar sig en och annan bulle, det blir lite nervöst imorgonkväll när jag ska på VV och väga mig, jag hade ju tänkt ta 1 kg till den här veckan, får vara glad om det det blivit 5 hg. Jar jag gått ner så får jag väl vara glad ändå, man är ju inte mer än människa!

Ha det så bra, jag rapporterar imorgonkväll hur det gått hos AnnBritt på VV. Ni håller väl tummarna?!


Lördag

och jag gråter nästan blod här..... snyft snyft
varför är man så jävla lättlurad????? Mamma hade naturligtvis köpt chips, ostbågar och godis. Jag kunde inte äta ostbågarna men tyvärr kunde jag äta chips som jag inte ens tycker om, det är inget gott, äckligt, men vad tror ni jag nyss suttit och gjort, jodå, håvat in chips rätt in i munnen fast jag hade popcorn mitt framför näsan, det är ju åt helvete på ren svenska.

Har skällt lite på  min mamma fast det inte är hennes fel, jag sa det till henne också att jag vet att hon menar väl men tyvärr kan jag inte låta bli eländet, sa åt henne att nästa gång hon kommer får hon bara köpa godispåsar till barnen, inget chips el annat skit, hoppas hon lyssnar på det också, det värsta i kråksången är att hon inte ens gillar det själv, hon kan inte förstå att vi kan sitta och äta en massa godis och sött, hon tar hellre en stor bit smörgåstårta, vilket jag aldrig skulle komma på tanken att ta om jag är sugen på nåt, då är det bara godis som gäller, inget annat, förr var det choklad, men nu när man inte kan äta nåt med mjölk blir det segisar el väldigt mörk choklad (som inte är lika god som mmmmmarabou ljus).

Har varit tvungen att väga mig ikväll och jag vägde iallafall mindre än jag gjorde förra veckan, hoppas bara det håller i sig till på måndag då jag skall träffa AnnBritt. Håll tummarna och skäll gärna lite på mig!!

Vad synd att du jobbade AnnBritt, fast du kanske är ledig kl 13.00?? Om du är det så är du välkommen på mitt party, ta gärna med nån vän också, det gör inget!!!

Jag har varit och gjort av med pengar idag igen, inget åt mig själv bara till dom stora pojkarna, hittade jättefina vinddressar på Team Sportia på 50% rea, fick 2 st för 699 kr, inte illa!!

Fick slip-in skor av min mamma när vi var på Domus ikväll, jag blev jätteglad för är sköna och fina, jag fick dom i en för tidig födelsedagspresent (yller år i Maj).

Nu ska jag gå och vara trevlig med min mor, vi höres imorgon, ska berätta hur mitt party gick.

Sov gott!!

Freeeeedag

Äntligen fredag igen!
Men som förra veckan, är det med både förväntan och nervositet jag ser fram emot helgen.

Mina föräldrar ska komma och hälsa på... Behöver jag säga mer?! Nä tänkte väl det, de flesta förstår vad det innebär, en massa onödigt att stå emot. De ringde precis, kommer på 1 timme.

Jag köpte faktiskt godis igår - men det var inte till mig, det var till barnen, jag har gömt bort påsen, de ska få den ikväll. Jodå, jag tjuvsmakade, men jag räknade pointsen på dom också så det är lugnt. Eftersom jag inte kan äta choklad så var det inte så många p som gick åt faktiskt.

Har suttit på  möte 1,5 tim på jobbet idag och har fått så in i norden ont i ryggen, jag vet inte hur jag ska sitta el stå, måste ha suttit snett utan att ha tänkt på det. Jag hade tänkt vara duktig och städa toaletterna innan mamma och pappa kommer, men det blir inget med det, dom får vara smutsiga... Får väl blaska av dom lite senare.

Nu ska jag gå och rulla köttbullar i allafall, vi höres!!


Torsdag

Så var det torsdag, det blev inget skrivet igår, jobbade till 18 och sen var det träning som gällde, kom hem 19.30 trött och hungrig.
Åt bara de points jag fick,  inget annat!! Jag lovar och svär!
Det hände inte så mycket mer än så igår.

Har slutat kl 14 idag, en mycket trevligare tid att sluta på :) Har precis kommit hem från en långpromenad i solen och det var jätteskönt, snart blir det matlagning och sen ska jag nog bara slappa. Mmm skönt.

Av nån underlig anledning är jag inte godissugen den här gången (Etthundrasjuttielfte i ordningen tror jag) jag har bestämt mig för att gå ner i vikt, annars brukar jag nästan kunna döda för lite godis, men som sagt inte denna gång, vet inte vad det beror på, kanske att jag är mer fokuserad och SKA klara det den här gången. Jaja, jag är ju inte ledsen över det, tackar och tar emot.

Ha dé

Tisdagen är här

Då var det alltså tisdag och jag ska jobba ett riktigt guldpass HA HA HA 12.30-19.00. Nä det är bland de tråkigaste passen som finns. Tur att jag har Marianne med mig till kl 18.00 i allafall, tiden går lite fortare då.

Har iallafall varit jätteduktig på morgonen, har kört ett friskis och svettisprogram som jag har på video, det känns i armarna just nu kan jag säga.

Jag hoppas den här veckan kommer att gå lika bra som förra, tänkte försöka mig på att ta 1 kg till, ni håller väl tummarna för mig och peppar när det behövs?!

Ha dé

Måndag

Måndan avklarad!! Puh, det känns bra, då är veckan igång, kanske snart slut igen :)

Jobbade till 14.30, tog en stärkande promenad på 30 min innan jag satte igång med matlagningen, åt och sen stack jag iväg på VV, hade gått NER 1 kg, jag är superlycklig!!! Tänk att så fort man är duktig så går man ner i vikt, varför är det så himla svårt att göra som man ska då?! Egentligen är det ju inte ens jobbigt!

Nu äntligen har vi även kommit igång med vår grupp på jobbet, första mötet blir nästa vecka, det ska bli jättekul!

Maria: Du har väl cyklat?!

Sov gott och dröm sött!


Då var det söndag igen!!

Jaha ja då var söndagen här igen, tänk att helgen bara swischar förbi, man hinner knappt märka att den börjat förrän den är slut.

Dagen har gått...... sådär måste jag erkänna, men ändå ganska bra. Var på styrketräning imorse tillsammans med Eija och Boel, jä...lar vad hårt det var. Jag börjar tro att Kicki (min kompis) som gjort programmet har satt vikterna för att riktigt jä...las med mig!!! Oj, oj, oj så tungt det var, ändå hade jag mina nya snygga skor på mig.....

Efter styrket så åkte jag hem och städade, fy f-n så dammigt jag/vi hade! Nu är det väck tack och lov, känner mig lätt bara av det. Efter middagen däremot blev det kladdkaka med grädde, men som tur är så är den redan ute och det med råge kan jag säga. Min mage gillar nog inte det som är alldeles för fett, dessutom tål jag ju inte mjölk, blev kanske för mycket när jag hade grädde till, visserligen laktosfri men ändå... Nu känns det i allafall mycket bättre, törs nog gå till AnnBritt imorgon kväll.
Var på ICA ikväll och köpte en hel drös med apelsiner, ska nog hålla mig till det i fortsättningen!!!!

Mina blommor under lysröret trivs alldeles förträffligt, de sträcker sig så vackert mot ljuset, skulle behöva några lysrör till så man får dit resten också. NI HAR INGA TILL ÖVERS????

Har det ganska lugnt och skönt just nu, gubben och minstingen är och bygger modellflygplan - deras stora hobby, mellansonen spelar X-box med hörlurar på och den äldste sonen spelar så vackert på klarinetten, själv knapprar jag väldans melodiskt på tangentbordet...

Ha det nu så gott resten av denna lediga dag så tar vi nya friska tag igen imorgon.

Bye Bye


Idag var det lördag minsann

Jaha, så var det äntligen lördag!!
Som jag sett fram emot med blandad förtjusning.
Men jag oroade mig nog i onödan, det har gått strålande!! Började dagen med en riktig frukost med havremjölk och flingor, smörgås till,  till lunch blev det 1 varmkorv och vitkålssallad (AnnBritts mumsiga), apelsin till mellis och köttgryta med ris och naturligtvis den suveränt mumsiga vitkålssalladen till middag. Har kvar points så till melodifestivalen ikväll blir det att festa på lite, lite 70% mörk choklad med apelsinsmak, popcorn och cola light, ska bli mysigt!

Har även varit på Intersport idag och införskaffat mig ett par skitsnygga träningsskor, man måste ju se bra ut när man tränar!!!! Är man inte sportig så kanske man ser sportig ut i allafall....

Har även satt om mina små plantor, hoppas att jag inte tagit död på dom bara, några står i fönstret och några står under ett lysrör, får se vilka som klarar sig bäst, det är första året för mig det här med lysrör. Spännande är det iallafall.

Vädret kan man så klart diskutera en dag som denna..... Slask och regn, det är ju inte klokt, skulle ju gå på en långpromenad men nää, jag ville inte gå i detta väder som rådde, men jag har ju ändå varit duktig i veckan!

Om en liten stund ska jag gå och kolla på 4 plus, det är spöööktime. Oh, oh, sånt gillar jag!

Ha det bra så hörs vi säkert snart igen. Glöm inte att hålla tummarna för att även söndagen går bra för mig.

FREDAG

Äntligen helg!!!

Fast jag måste säga att det är med blandade känslor som jag ser fram emot helgen, det brukar nämligen vara då som jag faller för alla frestelser såsom godis, glass och fika, bara onyttigheter alltså.
Fast den här gången känner jag mig jättestark, ska fanimej klara detta!!!

Nu har jag ju er som håller koll på mig, Maria och Boel på jobbet har också ögonen med sig och det är bra, jag behöver både stöd, uppmuntran och lite tuffa tag också för att klara detta, jag hoppas ni är med mig?!

Har varit jätteduktig i veckan, hållit mig till de points jag ska (är Viktväktare) och varit ute och promenerat varje dag utom i onsdags för då var jag med Boel och styrketränade, har träningsvärk i dag! Ska även på styrke på söndag.

Håller inte bara på med viktminskning, jag gör lite annat i mitt liv också :) Bl a odlar jag upp sommarblommor till min trädgård och det är såååååå kul!!! Ska ev sätta om några små blommor i helgen, får väl se vad som hinns/ids med.

Ha en bra kväll så höres vi.



Första inlägget

Välkommen till min nya blogg!

Har nu äntligen kommit igång med en alldeles egen blogg!
Det känns jättekul, ska försöka vara duktig och skriva varje dag, hoppas jag.

Har varit superduktig hela veckan när det gäller att hålla sig till mina points och motionera. Har inte överskridit pointsen en enda dag, har promenerat 3 dagar och varit på styrketräning 1 dag den här veckan, och veckan är inte slut ännu!!! Är hur stolt som helst.

Vi ses!

RSS 2.0