Väääääldigt länge sen (igen..)

Oj, så dålig jag blivit på att blogga - tror det beror på facebook, det är nämligen där jag hänger numera!

Nåja, nån gång ibland kan det ju vara roligt att få göra ett inlägg, om inte för andra så åtminstone för mig själv!

Sist jag skrev så var det före jul, en hel del har väl hänt sen dess men att komma ihåg allt, det är ju inte så lätt. Julen gick i allafall i lugnets tecken, vi var bara vår egen lilla familj på 5 pers, riktigt skönt, vi åt god julmat och öppnade paket i vår egen takt, S1 var hemma hela jul och nyårshelgen, var så roligt när alla var på plats.

Det tråkiga som hänt nu under våren är att både min mormor och morfar gått bort, mormor var den som först for iväg upp till himlen, 6 veckor senare var det morfars tur. Kommer att sakna dom bägge men dom hade all rätt att somna in för dom var gamla bägge två, mormor skulle fylla 87 i år och morfar skulle bli 90.

Just nu är jag själv sjukskriven från jobbet pga inflammation i nacken - dessvärre är det inte i nacken jag har ont utan i vänsterarm, men läkaren förklarade att det beror på att inflammationen i musklerna gör så att dessa sväller och då kommer nerverna i kläm. Jag har även fått en kortisonkur som jag ska äta i minst en månad, sen ska jag på tisdag till sjukgymnast och se vad hon kan hjälpa mig med för träning. Går också på gym och gör stretchövningar hemma.

Idag lyser solen med sin frånvaro och det blåser, lite trist när det är helg, ska iallafall försöka mig på en prommis senare idag, än så länge är det bara jag och S3 som är vakna.

Tjing!


RSS 2.0