GOD JUL

God Jul och ett Gott Nytt År
vill jag sända till er alla!!!


62757-40                              


Arbete igen

Så har då magsjukan släppt sitt hemska grepp och man är frisk och tillbaka på jobbet igen, skönt att man är frisk igen, det var ingen rolig vecka förra veckan


62757-40   Jaha, och snart kommer jultomten igen, det ser 5-åringen fram emot iallafall. Igår var jag ledig så då tog vi fram en minigran och klädde den, blev superfin, jag tyckte att den skulle kunna räcka, men det tyckte inte 5-åringen som blev fundersam var alla julklappar skulle få plats som ska ligga under granen på julafton, J-ar också, det blir nog antagligen till att ta fram den stora granen i allafall, jag som tänkte slippa, får väl försöka bearbeta honom.


Jag har idétorka när det gäller middagsmat, nån som har nåt bra förslag????? 62757-27


62757-43Ha dé


Magsjuka

Har haft magsjuka en hel vecka och ännu är jag inte frisk, det känns fördjävligt.
Det började på söndagnatt, var totalt utslagen hela måndagen och nästan hela tisdagen, på måndagnatt var det minstingens tur att sätta igång, så i stort sett hela tisdagen samsades vi med att se och sova TV på soffan i vardagsrummet, på onsdagen började jag känna mig bättre men var jättetrött och var yr i huvudet, fortfarande inte bra i magen, hade diarre, igår torsdag kändes det sämre igen, fick vila en stund mitt på dagen efter några sessioner på dass, började kännas mycket bättre på kvällen,  morgonen idag började som vanligt med några sessioner på dass, det känns inte bra, när ska jag bli frisk egentligen, har ju varit hemma hela den här veckan, nog trodde jag att det skulle vara bra idag i allafall.


62757-26


Det känns då inte lockande med julmat och julgodis i allafall, kanske det här blir en viktminskningsjul, man vet ju aldrig, gick iallafall ner 2 kg första magsjukedagen, tror inte att jag gått upp det ännu, för jag har inte kunnat äta så mycket, endast coca-cola, blåbärssoppa, några mackor och skorpor. Igår åt jag mat för första gången sen det började, åt en pytte-pytte bit kyckling som jag gjort i ugnen och lite lite ris, blev supermätt och inte var det gott heller!!


62757-25


Nåja, förhoppningsvis ska det väl gå över nån gång.

Ha en trevlig 3:e advent!!

Nu är det jul igen!

Har varit ledig idag så jag har passat på att julpynta, bytt till röda julgardiner i köket.
Det blev jättefint, fast någon riktig julstämning har inte infunnit sig ännu, beror antagligen på vädret, det är inte mycket snö kvar nu, svart och trist ute, får väl hoppas att det dimper ner några snöflingor innan tomten kommer, tycker t o m jag som egentligen inte gillar snön, men till jul är det ju ett måste!!

                                                                                                  62757-40


Har även gjort palt idag, är proppmätt, gott var det i allafall, tänker inte berätta hur många jag åt, inte heller hur stora dom var...
                                        62757-28
                 
Ikväll gäller det!!!! IDOL 2006 avgörs, jag håller tummarna på Markus, har röstat på honom alltsedan första gången, tänker definitivt rösta på honom ikväll, har laddat hela dagen nu!!!

HEJA MARKUS!!!!                                   62757-22


Våra små fina fiskar lever och mår bra, de bara älskar när man kommer med mat till dom, då är dom snabbt uppe vid ytan för att inte missa nåt gott!! Vi har 4 st platy, de är jättesöta och snabba, mycket roligare att titta på än slöjstjärtarna faktiskt, dom här simmar ju omkring i allafall, slöjstjärtarna var ju så lata.
                                                        62757-6062757-60
                                       
See you when I see you

RSS 2.0