Kallt

Jisses så kallt det är, vi har just nu 32 grader! Brr, man vill verkligen inte gå ut i onödan.
Mamma och pappa skjutsade hem oss igår, då var det "bara" 22 grader, tyvärr var dom ju tvungen att åka hem idag (el egentligen inte, men mamma har bråttom som vanligt), fast det var lite problem att få igång bilen, motorvärmaren hade havererat men efter lite värmeanordningar i motorn så fixade pappa igång den, tog 1,5 tim extra.

Jag har idag städat bort julen, känns skönt. Började redan igårkväll med att ta bort lite pynt och lampor, sen blev det lite större idag som julgran och gardiner.

Jag har även bakat lite idag, blev en sockerkaka i min fina keramikform, tänkte att det var ett tag sen vi hade nåt i den :)

Lamporna i vardagsrummet köpte E av mig så jag blev totalt utan, inte trodde jag väl att jag skulle bli av med dom så fort. Lite panik men trodde att jag kommit på världens bästa lösning: En ljusslang! Men det visade sig inte vara så bra, en del av den lyste inte och så var det jäkligt svårt att få den bra bakom gardinen, nä den åkte ner illa kvickt och sen var det bara att ta fram tankehatten (kanske därför jag har lätt huvudvärk just nu) :) Nåväl, jag kom på att jag har ju 2 små hänglampor i förrådet som aldrig ens är upplockade ur lådan, fram med dom och hänga upp!! Dom är kanske lite små för mina fönster men dom får duga tills jag hittat lampor som blir bättre, jag skulle dessutom vilja ha lampor i alla fönster och det är 4 st.

Nä, nu får det vara nog för denna gången

See you!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0