Söndag - pust

Helgen har varit rätt så intensiv här!
Jag jobbade till 20 på fredan, strax efter 22 kom mamma och pappa, då hade dom varit i Töre på bilbingo - vann inget!
I går lördag var jag och mamma och pappa på stan ett par timmar, jag inhandlade bl a ett par 3/4 byxor på Team Sportia, lite hälsokost och en hängblomma att ha ute, den ska hänga på altan hade jag tänkt.
Fick pengar i födelsedagspresent av mor och far, köpte mig denna:

Har gått och trånat efter en sån sen länge, nu äntligen kunde jag slå till! Tack!

Igårkväll spacklade vi gipsväggen, har slipat och kört ett varv till idag, nu senare ska vi slipa igen och se om det ser bra ut, då ska vi börja med bänkskivorna, får se om vi orkar börja ikväll, annars blir det till veckan. Spännande!

Idag har jag även gjort annan nytta, jag har rensat i garderoben där vi har ytterkläder (jackor och täckbyxor), fick ihop en hel säck med jackor som var för små el inget man vill använda längre.
Har sen rensat i S3:s garderob, fick även där ihop en stor påse, sen har vi tagit bort vintergrejor, som skidor mm från garaget, har satt ut det i friggebodan, passade på att rensa där i 3 kartonger med kläder efter S1 och S2, blev 2 säckar fulla med sånt som S3 inte ville ärva. Har även fått ihop en påse med skor. Allt ska forslas till Röda Korset nån dag, kanske på tisdag, då hinner jag, börjar först 12.00 då.

Just nu är S1 och gubben ute och luftar min bil, han har gått igenom säkerhetskontroll och så passade dom på att köra lite, jag antar då det, dom var inte hemma nyss när jag var ute :). Imorgon ska han göra teoriprovet så nu är det bara att hålla tummar och tår för att det går bra.

Nu ska jag kolla vidare här en pyttestund, sen måste jag fixa S3 inför sängen. Fast jag vet inte om han har tid riktigt, han verkar ha det så kul ute, men men, snart så får han semester och kan vara ute nästan hur länge som helst.

Ha dé

Kommentarer
Postat av: Ulrika

vad har vi för webadr till mailen??? Fick en sådan dammsugare i födelsedags present. Bra att ha i köket och i husvagnen.

2009-06-03 @ 19:38:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0