Sjukling!

Inatt vid 03-tiden kom S3 in till oss och sa att han inte kunde sova för att det lät så konstigt i hans rum, det visade sig att han var varm som en kamin, hade naturligtvis feber! Inte vad vi ville men vad kan man göra?! Nä, inget, det är bara att följa med på resan det.
Nå, han fick alvedon och la sig i vår säng, har ju naturligtvis inte sovit så bra sen dess, när klockan var 04 hade vi fortfarande inte somnat, S3 låg och vände och vred sig, sa att han inte kunde sova, svettades mm, men till slut somnade vi i allafall och jag vaknade naturligtvis när gubbens klocka ringde, klev upp vid 07, S3 sov vidare till ungefär 7.50 då han kom upp, feberfri för stunden men väldigt snorig, lär väl bli hemma resten av veckan.
Han sa nyss:
- Mamma vet du vad?
- Nej, vaddå?
- Min kropp känns pigg men huvudet är jättetrött.
Dom är för goa dom små! Det är ju precis på pricken hur det brukar kännas när man är riktigt förkyld.
Just nu ligger han i soffan och ser på nåt barn-TV, tur att TV:n finns när man är sjuk men ändå så pass pigg att man inte vill sova.

Tänkte passa på att baka idag, ska nog göra tekakor i långpanna. Det är rätt snabbt gjort, inget man behöver engagera sig så mycket i, det är bara att göra deg, låta jäsa, klappa ner i långpanna och jäsa en stund till och sen svosch in i ugnen och sen är det bara att låta kallna och skära i fyrkanter, superenkelt!

Tjingeling!

Kommentarer
Postat av: Ulrika

Hoppas att han kryar på sig! Hälsa till honom.

2009-03-11 @ 15:41:32
URL: http://frunordling.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0