Borta bra men hemma bäst!

Tänk att det stämmer! Igår var vi ju till Luleå, jodå, gubben kom hem, ca 9.15 så vi kom oss iväg, var först inne i stan eftersom S2 hade tid 11.40 hos tandspecialisten, det var även marknad där så vi passade på att kolla det, fast det blåste kallt som attan, gubben köpte sig kola (som tur är kan inte jag äta dom) och jag fick en kartong laktosfria cocosbollar, ja jag ska ju inte ha alla förstås :)
Annars hittade jag inte så mycket, 6 par trosor blev det i allafall, kollade på BH men ingen som var bra, kläder orkade jag inte kolla, kände mig bara tjock och fet och då är det inte kul att titta på kläder. Biltema var nog den butik som fick mest pengar av oss :) gubben och S2 handlade till moppen. S1 handlade sitt lim på Clas Ohlson och mackorna hittade vi precis innanför dörren på ICA Maxi, det var tydligen extrapris, passade på att köpa ett litet lager!

Idag vaknade jag redan kl 7.10, gubben höll på att göra sig klar för att åka iväg på övning, jag klev upp och sen slängde jag ut sängkläderna, har snart tvättat klart alla, skönt.
Sen bytte jag om och dejtade Mr Cross, har sån jävla träningsvärk sen i torsdags så jag tänkte att det kanske blir bättre om jag tränar lite och det blev det, fortfarande lite jobbigt i låren men som sagt bättre än igår, fy F-N vad ont det gjorde igårkväll, usch.

När jag duschat for jag iväg till ICA Näsbyn och lämnade in retur till Ellos, lämnade också in 3 förpackningar kycklingfileér. Därifrån åkte jag till Gallerian, var på apoteket, gick rakt över till Berlins sen för att kolla lite, där provade jag flera BH:ar och tillslut hittade jag 2 st som var jättesköna, hade tur för på den ena var det nedsatt pris med 30%, inte illa!
Gick även in på Team Sportia, där hittade jag en softshelljacka i orange som hade kostat 749 kr, nu nedsatt med 50%, när jag kommer till kassan så visar det sig att jag dessutom har 100 kr i bonus så jackan kostade endast 275 kr, goodigoodi, helt suveränt.
Efter det blev det en tur till Wiklunds, köpte färgen till köksluckorna, där fick jag också rabatt. Snacka om turdag! Tänk, åka till Luleå för att ev hitta nåt och så finns det härhemma.
Jag är väldigt nöjd med mina inköp.

Dessvärre lite tråkigare när jag kommer hem igen, då kommer S3 lufsande med fleecemorgonrocken och ser allmänt hängig ut, säger att han nog är sjuk, kollar febern och jodå, han har 38 grader, säger också att han haft ont i örat och halsen men att det känns bättre, så nu ligger han i soffan och sover, stackarn! Hoppas han blir frisk till på måndag.

Det var min dag det, än så länge, den är ju inte slut ännu, har ju många timmar kvar. Glöm förresten inte bort att släcka lamporna mellan 20.30-21.30 och ställa fram klockorna inatt!

Tjing!

Kommentarer
Postat av: Ulrika

Vilket fynd du gjorde på jackan! Hoppas sonen kryar på sig. Nisse är jätte förkyld han har haft feber i 2 dagar men är feberfri och jobbar trots jätte förkylnng.

2009-03-28 @ 14:38:37
URL: http://frunordling.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0