Midsommarcamping

Nu är vi i Piteå, vi har med oss cyklarna så vi har varit på lite cykelutflykter. Idag skiner solen på oss, fast i och för sig så sken den igår också, fast det var lite kallare igår. När vi precis kommit hem efter vår cykeltur idag så började det att regna, vi hann bara precis innanför tältet så började det det, snacka om timing!

S3 har hittat sin kompis från i fjol, flickan till campingägarna, dom hängde ihop hela kvällen igår, ända tills S3 cyklade omkull och fick skrapsås på händerna, då kom han hem och ville ha plåster och sen blev det ingen mer cykling den kvällen. Än har han inte kommit sig för att kolla var hon är någonstans, han väntar väl tills ikväll, typiskt den här killen, att måsta samla mod så länge..

Här på campingen har dom fått lite nytt sen sist vi var, dom  gjort ett jättefint cafe invid kiosk/incheckningen, med stora glasväggar ut mot campingen och även mot vattnet, utifrån från håll ser det ut som en båt.
Sen har dom även fått hit ett stort växthus där dom även ska ha cafe, massage och annat skoj, det kommer att bli jättefint!

Nu börjar S3 tjata om att cykla igen men pappan verkar inte riktigt hänga med på det för han har lagt sig tillrätta på 2 stolar och pustar misstänkt...

Bilder kommer senare. Tjing!

Kommentarer
Postat av: Ulrika

Ni verkar ha det härligt. Idag är det ju ganska skönt ute bara vinden skulle vara lite varmare.

2009-06-20 @ 16:18:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0