Semestertripp

Nu är vi i Lövstrand, strax utanför Dorotea och hälsar på hos släktingar, här är alltid trevligt och dom som bor här är världens trevligaste!!! Tack för att vi får komma och hälsa på.
Vi åkte med huset i fredagskväll till Skellefteå, det blev camping på deras modellflygfält, jättehärligt, inga människor att trängas med, vädret var superduper! Gubben och sonen fick dessutom flyga modellflyg precis hur mycket dom ville.

Igår måndag åkte vi vidare mot Lövstrand, vi startade vid 9.30, var in en sväng i Norsjö med en dator som gubben skulle leverera, sen vidare till fricamp utanför Lycksele, där stannade vi och grillade hamburgare och prommade en liten stund, åkte sen vidare igen till vårt mål, vi tankade först i Dorotea för bensinen var nästan slut.

Idag har inte vädret varit det bästa, det började regna igårkväll och har regnat hela natten och en stund på förmiddan, nu lyser faktiskt solen och det börjar bli lite varmare, förhoppningsvis så blir det bra väder imorgon, enl dom som vet så ska det visst bli det, hoppas det stämmer!

Jag och frun i huset (moster till gubben) har varit på en prommis med deras hund idag, det blev ungefär 5 km, riktigt skönt att få röra sig litegrann, kanske vi gör om det fler dar?! Skulle vara bra för fläsket för jag kan lova att man går då inte ner i vikt av att vara här, här får man hela tiden god mat och gott fika, tyvärr är man ju inte den som säger nej tack alltför ofta, men godis ska vi i allafall försöka oss klara utan, alltid nåt...

Nu ska jag gå och vara lite social en stund :) Ha det så gott alla därute och hoppas ni också har en skön och avkopplande semester.


Kommentarer
Postat av: Ulrika

Du har väl stegmätaren på dig. Vad heter du på Silva.com jag är fatmama.

2009-07-21 @ 19:53:56
URL: http://frunordling.blogg.se/
Postat av: M

Nej tack är nåt som du måste öva på att säga! Eller dra en rövare och säg att du är allergisk, man måste inte äta allt. Börja träna redan i kväll ;) Ha så kul på semestern!!

2009-07-21 @ 21:36:42
Postat av: Eija

Du verkar ha riktigt mysigt.. Ha en trevlig semester så hörs vi senare:)

2009-07-22 @ 09:44:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0