Och regnet det bara öser ner...

Ja, den sången kan vi definitivt sjunga på dagarna i ända här!
Börjar bli en aningens less nu, inte verkar det bli bättre heller. Imorgon drar vi iallafall vidare, förhoppningsvis mot lite bättre väder, vi har omstrukturerat lite, det blir nog uppåt istället för neråt :)
Vi funderar nu på att åka till Umeå imorron och stanna där ett par dagar och sen vidare till Piteå och stanna där några dagar och sen hemåt till Kalix igen.

Igår var vi en sväng till Ormsjö natur-rastplats, där kunde man gå i skogen på fina stigar, vi gick en stund och kollade på vattenflödet, det rann på bra rejält! Nästan i stil med Hällingsåfallet, lite bildbevis kommer här:

         

    

Ganska mäktigt! Det här är 2 olika vattendrag, fast de ligger nästan jämsides. Det dånade rejält när vi var där och myggen gillade oss också!

Nu är det dags för oss att fixa i ordning lite här, vi måste packa ihop lite i husvagnen, det ser ut som ett bombnedslag här, mest för att vi i stort sett bara sover i den, då kan man lämna framme, annars går ju inte det, inte vill man bo med en massa grejor liggandes överallt. Sen måste även bilen sköljas av lite, eftersom det är grusväg här så kan ni kanske förstå hur bilen ser ut efter allt regnande.

See you!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0