Favvocamping!

Vi åkte i måndags till Umeå och First Camp, ingen hit alls!!! Det var geggigt och blött som bara den, i stil med hur det brukar vara på våren, vi kunde inte sätta upp något tält, knappt gå utanför husvagnen, bilen var relativt ren när vi anlände trots att vi kört på grusväg, men när vi skulle parkera husvagnen så sprätte lera upp ända upp till fönstren.
Vi kom fram till att vi nog inte skulle stanna där nåt längre tag, vi ringde till vår favoritcamping i Piteå: Västra Kajen och kollade om det fanns nån plats åt oss och jodå det fanns, vi var välkomna! Hit anlände vi igår eftermiddag, kändes supernice!
Idag har solen gassat på oss från en relativt klarblå himmel, några moln var det också men det var ganska skönt för solen värmde nåt enormt. Vi solade och latade oss till kl var ungefär 16, då kom vi på att vi skulle åka på Dollarstore och Ö&B, sonen behövde lite kopieringspapper för att kunna vika pappersplan, han hittade en jättefin bok på Coop med ritningar på olika papperflygplan, följde även med en massa ritningar som bara är att klippa ut och göra, perfekt för en flygplanstokig unge!!

Han har dessutom hittat igen sin kompis, Frida, dottern till ägarna här så nu är det full fart, de gör (el pappa rättare sagt) pappersflygplan och flyger, de ser film och verkar ha hur kul som helst.

Imorgon får vi hoppas att solen vill hälsa på igen, då blir det ännu en lat semesterdag, lite shopping blir det kanske också, vi ska nog ta cykeln och kolla runt lite, ska till Keramix och kolla in lite plitter-plåttergrejor!

Nu ska jag surfa vidare, det är ju ett tag sen jag kollade runt bloggar och annat.

Tjing!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0