Tja

Så är vi då på Arcus camping i Luleå. Vi kom hit igårkväll vid 18.45, vi åkte från Kalix ca kl 13.30 mot Arvidsjaur, vi var framme där ca 15.45, hämtade husvagnen och åkte samma väg tillbaka vid 16.30, snacka om att åka bil!!

Vi hann inte med några affärer, endast Maxi fick ett snabbt besök, köpte oss lite mat, vi var ju tvungen att skynda oss, vi skulle ju hinna hem till vagnen och se Lets Dance, trötta var vi också och väldigt lättretliga, vi var lite bitska mot varann emellanåt.

Nå, idag har det varit bättre, vi vaknade kl 7.00 då väckarklockan ringde, och den ringde högt som fan! Gubben skulle vara kl 8.00 i Arcushallen för att flyga modellplan, han kom tillbaka strax efter kl 10.00, då hade jag och S3 hunnit mysa i sängen, läst saga, pysslat, sett TV, duschat, väntade bara på gubben så vi kunde äta lite, S3 hade redan hunnit äta en gång.

Efter frunschen for vi iväg på Teknikens Hus, där fick vi testa allt mellan himmel och jord, det var nog kul för S3 tror jag, visserligen tog det ett tag innan han tinade upp och vågade prova på, vi blev där i 3 timmar. Åkte sen vidare till Dollarstore och Biltema, när vi kom till rondellen för att komma oss till Biltema måste det ha hänt en krock för det var totalt trafikstopp för alla som försökte åka in i rondellen, när vi svängde till Biltema såg vi att en bil stod nära rondellen med varningsblinkers på, en bit bort stod en annan bil med blinkers på, när vi var klara och kom ut från Biltema stod bilarna kvar men nu var polisen där och hade flyttat bort den ena bilen nära kanten istället för mitt i vägen så nu flöt trafiken som den skulle.

Det var de enda affärer vi hann med idag så det blev ganska billigt, får väl se om vi åker iväg en sväng imorgon också, vi behöver ju inte skynda oss hem.

Här på campingen verkar vi vara helt ensamma, lite tråkigt känns det. Alla husvagnar som står uppställda här under vintern är tomma, det verkar inte ha varit någon i dom på länge, ingen har någon ström ikopplad.

Nu funderar jag faktiskt på om jag skulle gå och sova, känner mig lite trött. Fast man kanske piggnar till om en stund, man vet ju aldrig! Tyvärr så har vi inte så många TV-kanaler att välja på och filmen som visar på fyran har jag redan sett.

Natti natti!!

Kommentarer
Postat av: Ulrika

Står ni på nr 1? Där stog vi när vi var dit mellan jul och nyår. Då var det folk i 3 av vagnarna + att det komm 2 ekipage bredvid oss som stog i 1 natt.

2009-01-25 @ 11:00:42
URL: http://frunordling.blogg.se/
Postat av: Sabina

Psst, normala människor campar på sommaren :)



Kram Sabina

2009-01-25 @ 12:32:37
Postat av: Maria

Ni är nog lite tidiga med att campa där ;)

2009-01-25 @ 13:51:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0