Vi lever och mår!

Har inte uppdaterat sen 1 april, vet inte varför, det har bara inte blivit.
Men vi lever och mår bra nu iallafall. S3 verkar vara frisk nu, bara vi kommer ihåg att ta medicinen förstås! Det var nära att vi glömde bort det igårkväll, tur att han har minnet med sig när morsan inte har det! :)

Vad hände här igår då? Ja, inte mycket, S3 gjorde lite matteläxa, det var väl i stort sett allt han gjorde, sen låg han el satt han mest i soffan och kollade på TV el spelade X-box.
Jag var en sväng till jobbet, hämtade salamikorven jag beställt och så hämtade jag min present alla anställda fick för att vi vunnit pris i Sveriges friskaste företag. Det var en liten väska med småplock, en chokladenergybar - som jag inte kan äta för att det är mjölk i den, en annan "godis" - som jag inte heller kan äta pga mjölken, fick även små skönhetskrämer - som jag inte heller kan använda pga allergi i familjen. Så den presenten hade jag klarat mig utan, jo vänta, fiskoljekapslarna går bra!!! Jippie, alltid nåt.

Jag har även hållit på att packa, hoppas bara man kommer ihåg allt som måste med, måste ju ha med både för varmt som för kallt väder - det är en jobbig årstid att åka bort just nu. Blir nästan dubbelt av allt, skor, mössor, vantar, varma kläder, kläder för varmare väder....

Sitter just nu och funderar på om jag skulle kolla med gubben om vi ska beställa pizza till middag, hade egentligen tänkt göra pannkakor, men hur roligt är det??? Dessutom på en fredag, nä, ska nog höra lite, det brukar ju falla alla i smaken det här med pizza. T om jag kan äta köpespizza om jag tar mina lactrase-tabletter och det är ju super.

Ha nu en bra fredag, vecka och påsk! (uppdaterar om jag kommer i närheten av internet, annars så "syns" vi efter påskahlegen)

                                  

Kommentarer
Postat av: Ulrika

Kör förskitkigt och Glad Påsk.

2009-04-03 @ 19:08:16
URL: http://frunordling.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0