Hopp igen!

Idag är det hopp om livet igen, gossen mår riktigt hyfsat, han har inte haft feber och t o m orkat se på TV! Han har även gjort både läs och matteläxa. Skönt att han mår bättre, tänker inte släppa iväg honom till skolan fast han mår bättre, det är lika bra att han håller sig inomhus och stilla resten av veckan, man ska inte leka med ont i öronen. Eftersom han haft problem både med och efter öroninflammationer tidigare så vill jag inte äventyra nåt.

Idag har jag bakat också, det blev frallor, 45 st allt som allt. Nu luktar det gott i hela huset, mmums! De är nog lite varma ännu så vi har inte kunnat smaka, får nog spara det till ikväll.
Idag blir det stekt palt till middag, det ska också bli gott, alla har längtat sen i söndags då vi hade det till middag, men jag har hållit på dom tills idag :)

Imorgon ska jag en sväng på jobbet för att hämta en salamikorv jag beställt av Elpa, ska ta med mig till mor och far på lördag, kan ju vara gott att ha på påskbordet.
Det blir nog riktigt trevligt i Vuollerim för min moster och hennes man från Varberg kommer dit på fredag och på söndag kommer min bror med familj upp från Mölndal, på lördag anländer jag, S2 och S3, min pappa och mosterns gubbe ska komma och hämta oss, min egen gubbe är inte hemma på hela helgen. S1 ska till farmor och farfar i Storön.

Ha dé

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0