At home again!

Nu har jag kommit hem! Ledigheten har bara varit bra, tyvärr lite väl mycket fika och god mat hos modern men men...
S2 har kört skoter vareviga dag, han har även varit med morfar på fisketurer, 4 rödingar allt som allt fick dom, inte mycket att skryta med efter alla turer. Dom har även varit på pimpeltävlingar, då var även S3 med, alla som var med fick pris och det var ju bra, uppskattat av barnen! S2 valde godis på ena tävlingen och några pennor på den andra, S3 valde påskägg på den ena och en chokladask på den andra, han var jättelycklig, speciellt över chokladasken!

Vädret är väl inget att skryta med, det var jättesoligt och fint lördan när vi kom dit och så idag när vi skulle åka hem, typiskt!

Brorsan med familj från Mölndal har också varit uppe, dom har åkt bil, dom kom i söndags och åkte vid 9-tiden imorse, dom skulle stanna i Sundsvall över natten och fortsätter hemåt imorgonbitti.
Min moster och hennes gubbe åkte iväg med flyget i eftermiddag så dom är framme i Göteborg nu, är väl på väg hem till Varberg.
Mamma och Pappa får det tomt nu, men det varar bara en vecka ungefär för sen kommer pappas syster, bror och systerns son med fru dit och ska vara en vecka ungefär.

Nu ska jag surfa vidare här, syns!

Kommentarer
Postat av: Eija

Välkommen hem.. Vädret här har väl inte varit nåt att skryta om förrän igår så du har inte gått miste om nåt..

2009-04-13 @ 08:05:24
Postat av: Ulrika

Välkommen hem? syns vi i morgon på jobbet?

2009-04-13 @ 12:31:40
URL: http://frunordling.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0