onsdagen

har gått ganska fort, trots att jag jobbat till kl 17.30 idag. Jag hann bara vara på jobbet en liten stund idag innan vi skulle iväg på studiebesök till Nova Gym och Träningscompaniet. Där var det trevligt, men vi hade fått alldeles för lite tid, vi hann ju knappt se gymmet.
När vi kom tillbaka kände jag mig döstressad när jag skulle börja jobba igen, det gick inte över förrän flera timmar senare, inte bra alls.

Efter jobbet var jag bara hemma en liten stund och sen åkte jag iväg och handlade, det blev mycket frukt idag, jag har ju tänkt börja mitt nya liv nu (igen , jag vet!).
Jag var så duktig att jag anmälde mig på viktklubb.se imorse så nu är jag medlem igen, var med även i fjol men det gick ju som det gick, förhoppningsvis går det bättre nu. Jag ska ta det från friskvårdsbidraget på jobbet, det var inte så dyrt, kostade 528 kr (med fakturaavgiften) för ett helt år.

Så nu jäklar ska det bli ordning på den här kärringen! Ska även försöka ta mig ut på promenader, hänger du med B??? Vi kan ju promma till varandra, fram och tillbaka så tar ju det en timme, det är ju ganska lagom!

Nu ska jag gå och se om jag hittar nåt att äta, har inte ätit nån middag, hade ju sen lunch idag, men jag känner nu att magen vill ha nåt, kanske jag tar mig lite frukt?!

Hejsvejs!

Kommentarer
Postat av: M

Planera maten OCH damma av crossen NU!!

2008-09-24 @ 21:08:10
Postat av: Ulrika

Ge mig också en spark i baken!!!

2008-09-25 @ 17:31:48
URL: http://frunordling.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0