Så här såg det ut hos oss i morse:



Ja, så har då årets första snö kommit! S3 hade inga problem att komma ur sängen imorse när jag berättade hur det såg ut ute :)

Fingret gör fortfarande ont, kan inte förstå, det brukar gå över ganska så snabbt, åtminstone till dan efter, men icke sa nicke. Det gör ondare nu än innan jag fick sprutan, undras om han satte den fel? Man blir ju lite orolig. Tänkte ringa imorron om det fortfarande gör ont men då har inte doktorn nån telefontid, får vackert vänta till på måndag, så nu är det bara att hålla tummarna för att det blir bättre, det går ju inte att jobba på det här viset, skriver som vanligt med högerhanden men bara med långfinger och ringfinger med vänsterhanden, det blir mååånga fel, returen används i nästan varje ord.

Har precis sett film det blev Blonde and Blonder med Pamela Anderson och Denise Richards, den var ganska bra, men lite småjobbig, man blir lite "andfådd" av den, Pamela och Denise spelar 2 korkade blondiner som gör och fattar allt fel men ändå så blir det så rätt i slutet, om ni fattar vad jag menar?!

Tjing!

Kommentarer
Postat av: Ulrika

Kommer du på bowlingen i morgon. Du behöver ju inte bowla men umgås och äta snälla Det blir inge kul annars.

2008-11-13 @ 18:15:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0