Glá

Tjohej jag känner mig riktigt uppåt idag. Vi har fått schemat och i vanliga fall så brukar mungiporna falla rätt ner i backen, men jag måste säga att jag fått jättebra tider, förutom 3 kvällspass som jag ska försöka få bort, får väl se hur det går, men annars så har jag fått kanonschema den här gången. Fick även semester alla dagar jag sökt så då blir jag ledig må-ti 18-19 feb när barnen har lov och sen blir jag ledig en vecka före påsk och en vecka efter påsk, snacka om att jag ska njuta!

Annars har det än så länge inte hänt så mycket och jag antar att det inte lär hända så mycket mer, har nyss kommit hem, ska strax börja med maten, det blir bokstavssoppa idag så det blir lätt, enkelt och tar ingen tid att laga så jag behöver inte stressa, mellansonen har ännu inte kommit hem så det är ingen idé att börja förrän han dyker upp.

Imorgon är det föreläsning med jobbet på Folkets Hus, det är  Peter Höckert  som kommer dit, kommer inte riktigt ihåg vad det ska handla om men det blir säkert bra :)

Det blev förresten ingen lyssnarbok igårkväll, kom i säng först efter kl 22 och då tycker jag det är försent att börja lyssna, då vill jag hellre sova. Får se om jag lyssnar nåt ikväll istället.

Nu blev det tvärnit men jag kommer tillbaka om jag har nåt mer på hjärtat under kvällen, glöm inte Lets Dance ikväll!
 
    

Kommentarer
Postat av: Ulrika

Vi syns väl i dag
på föreläsningen.

2008-02-09 @ 09:25:23
URL: http://frunordling.blogg.se
Postat av: Maria

Ha så kul - jäklar vad ni ska bli effektiva på måndag :)

2008-02-09 @ 13:20:22
URL: http://mimmimaria.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0