Bra och dåligt

Det braiga är att jag varit på en prommis till B med hennes grejor, det tog 25 min dit, sen blev jag ju förstås där en bra stund, tog lika länge tillbaka (konstigt va?!), när jag kom hem så satte jag igång med bakandet av gluten och laktosfritt men det gick mindre bra. För det första så glömde jag mjölken, sen satte jag i alldeles för lite mjöl så det blev knappt nån kaka, av det som blev så blev det inte mycket kaka utan mest nåt kladd som åkte raka vägen ner i soporna, tyvärr så blev margarinet slut så jag kan inte prova nåt mer idag, fan och helvete har jag svurit här. Lillgossen tyckte att både smeten och det andra kladdet blev riktigt gott så han har stått och smaskat lite.

Fint väder har det varit här, det var jätteskönt att promenera, solen var inte framme, men det var 2 grader kallt och ingen snö som dalade ner från himlen, det var himla ljuvlilgt.

Ska nog snart sätta igång med maten, idag blir det tacos som lillgossen har beställt så det blir till att hacka och hacka och hacka grönsaker snart men det gör inget, det är ju gott.
Ikväll ska gubben på Företagargala, jag har valt att inte hänga med, jag ska bänka mig framför TV:n när han åkt, vet inte riktigt vad jag ska se men jag hittar säkert nåt, annars går det ju att kolla i filmhyllan, kanske man hittar nåt där istället.

Tjohej!
image265

Kommentarer
Postat av: Ulrika

Bättre lycka nästa gång du gör kakan. Är det en bild på Göran när han kom hem från galan du lagt in längst ner???????Vad flitig du är att promenera och använda crossen. En annan har suttit som en klådda i soffan med lill killen. Men idag verkar han ganska pigg så jag kandke hinner ut en liten sväng i alla fall.

2008-02-03 @ 07:33:44
URL: http://frunordling.blogg.se
Postat av: Maria

Vad du är duktig :) Varför ska du baka till jobbet????

2008-02-03 @ 11:33:56
URL: http://mimmimaria.blogg.se
Postat av: Anna-Carin:s kafferep

Visst är det så typiskt,att man i bland glömmer någonting som ska var i baket.

Ha en fortsatt trevlig söndag //Anna-Carin

2008-02-03 @ 14:23:09
URL: http://www.fibromy.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0