Nedräkningen fortsätter

Nu är det 10 arbetsdagar kvar att jobba. Jag är så himla glad, tidigare i veckan frågade jag prod-kontoret om jag kunde få byta pass på fredag den 12:e för att mina föräldrar kommer, jag skulle jobba till 18.30, men fick till svar att det gick inte. Sen nån dag senare kom de ut med ett mail om att vi var överbemannade så det fanns chans att få vara ledig, jag svarade att eftersom jag inte kunde byta pass så ville jag ta chansen att vara ledig istället, men la till på slutet att om det trots allt skulle gå att få byta till ett tidigare pass så tog jag hellre det. Fick ett ganska snabbt svar att jag kunde få jobba 9-15.30 istället, jag blev jätteglad, nu hinner ju även jag umgås med mamsen och pappsen.

Idag har jag bakat mjuk pepparkaka och gjort köttbullar - till jul. Just nu sitter jag faktiskt och funderar på om jag skulle ta mitt feta arsle och fara iväg på affärn och handla lite ingredienser till mer julstök, får väl se hur jag ids.

Gubben ska snart åka till Luleå för det sedvanliga flygandet, S3 ville inte följa med idag, han har en kompis här och då har han inte tid, men han får ju välja själv.

Nu ska jag gå och kolla om S3 vill ha nåt i magen, det är ju ett bra tag sen han åt frukost.

Jo, igårkväll var vi och åt julmiddag med gubbens jobb, jag hade väl inte sådär jättemycket att välja på, inget varmt mer än potatis, kalvsylta, pate, skinka var det jag kunde äta, tog ägg också, petade bort garnityret som var majonnäs, tog även rökt lax, petade bort majonnäs där också, drack citronvatten till. Efterrätt orkade jag inte, men jag hade att välja på fruktsallad och skumtomtar, tog faktiskt 3 tomtar.
Tog för säkerhets skull Lactrase-tabletter men nog blev det ändå en sittning på dass när jag kom hem, vet inte varför, åt ju bara det jag kunde äta (enl kocken, fast det är ju ingen garanti), som tur var blev det bara en gång. Nä, hädanefter får jag nog lov att göra egen julmat, strunta i restaurangbesök, fast det är ju jävligt tråkigt att aldrig kunna gå ut någonstans och äta och verkligen kunna lita på att det jag äter inte innehåller ett uns med mjölk, helst skulle jag vilja få vara med bakom kulisserna för att kolla men det går ju inte.

Nåväl, ha en bra helg och stressa inte för mycket nu.

Tjing!

Här är min gullunge S3 när han var liten, visst är han väl söt?!

Kommentarer
Postat av: Jessan

=) Tack för tipset! Får ta och kolla det på måndag. Trevlig helg!

2008-12-06 @ 14:33:10
URL: http://jezzans.blogg.se/
Postat av: Eija

Kommer du inte på vår julfest??? När tom lilla jag ska fara.

2008-12-06 @ 16:36:34
Postat av: Maria

Härligt med ledigt :)

2008-12-06 @ 16:59:43
Postat av: Ulrika

jag är ledig måndag,tisdag och onsdag till veckan skööönt.

2008-12-07 @ 19:11:38
URL: http://frunordling.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0