Halvlat

Idag har jag haft en halvlat dag, kl 8.50 ringde telefonen och väckte mig, det var faster G som undrade om det gick bra att hon kom med husnyckeln, de skulle iväg till Göteborg på morgonen. Jag försökte lägga mig igen när vi lagt på men det gick inte att koppla av, nä, lika bra att kliva upp så det jag gjorde.

Gjorde inte så mycket fram till kl 10.00 då jag klev upp på Mr Cross och körde i 30 min, idag blev det fatburn-programmet fast med ett snäpp högre staplar än original, var rejält slut och svettig när jag var klar, gjorde sen en massa situps också. Sen ringde mamma och vi surrade på en stund, de var strax utanför Lycksele när hon ringde, på väg till min mormor i Sollefteå, solen sken där och det var jättefint sa hon.

Sen blev det lite dusch och så satte jag och S3 upp julgranen så nu står den grön och grann i ett hörn i vardagsrummet, efter allt julande så blev vi hungriga så vi satte fram lite frunch.
Såg Jul med Ernst på 4:an och så har jag efter det hunnit vara iväg en sväng till B och kolla hur hon fått det när hon flyttat in på riktigt, jättefint!

Har precis ätit och diskat bort, jag gjorde stekt kyckling, klyftpotatis och vitlökssås och det blev sååååå himmelskt gott så det är nästan läge att ställa sig på crossen igen för jag åt rejält!

Om en stund ska jag gå och se reprisen av Dansbandskampen, såg bara slutet igår, vill gärna höra alla banden, det gör inget att jag vet hur det slutar.

Såhär blev förresten kakan jag gjorde igår:

Mmmums!

Så här ser granen ut:     Så här ser min lykttomte ut:
             

Nu är det hög tid att jag går och bänkar mig framför TV:n, alldeles strax börjar det!

Ha en bra kväll!

PS. Jag är ledig imorron, behöver inte kliva upp och åka till jobbet (ifall ni missat, ville bara påminna)  DS.

Kommentarer
Postat av: Eija

Jag är också ledig imorron... Jobbar inte förrän den 29:e igen. Vill inte slösa allt för mycket på mina semesterdagar. Dom ska ju räcka både över Öland och 4 veckors sommarsemester. En del har ju inget fp att ta ut :-)

2008-12-21 @ 19:57:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0