Fortfarande förkyld

Ja, nu är det snart en vecka sen min förkylning satte igång och ännu är jag inte fri från den, är pigg så jag jobbar men jag låter ibland som att jag är i målbrottet, nåja, det går väl över så småningom.
Igår när jag kom hem från jobbet så var min stora gossar också förkylda, de låg i varsitt rum på varsin soffa och såg på TV, de såg allmänt risiga ut! Fast det verkar gå över snabbare för dom (jag vet att jag är myyyycket äldre!!), idag har mellansonen varit hemma från skolan, men känner sig bättre ikväll så imorgon ska han gå igen, äldste sonen kände sig någorlunda bra imorse, han skippade gympan men var med på de andra lektionerna, viket bara var 2 st, engelska och tyska.

På torsdag ska min sambo iväg och hämta vår husvagn och det ska bli så spännande att se den när han kommer hem! Det är vår allra första husvagn. Min sambo har velat köpa en i flera år men jag har hela tiden bromsat, men nu känner även jag att det ska bli kul, vi har redan inhandlat lite plastgrejor som tallrikar, glas, muggar, bestick och lite annat smått och gott som kan vara bra att ha, har ni förslag på vad som behövs så är ni välkomna att meddela mig, jag har ju M som jag rådfrågat en massa, men man vet ju aldrig, hon kan ju ha glömt nåt!!!
 image160

Nu kom precis min yngste son (6 år) hem och kastade av sig jackan och skorna, rusade iväg inåt huset, jag tror han var en aning kissnödig!!! :) Jag hoppas han hann fram...

Jag har nu i ungefär en timme suttit och funderat på om jag ska ta en prommis, men jag har ännu inte bestämt mig, undrar vad jag bestämmer mig för?? Jag går säkert en jättelåååååång vandring!! :)

Min 6-åring frågade mig häromdagen vad jag ville bli när jag blir stor! Nog är de gulliga alltid. Jag svarade att jag vet inte riktigt, men att jag skulle vilja jobba med blommor, hundar el bakning. Men min sambo var inte med på de 2 första förslagen, beror på att han är allergisk, däremot bakningen tyckte han lät som en bra idé, men jag vet inte jag, jag vill ju bara baka när jag själv känner för det, inte ha det som ett måste och dessutom kliva upp mitt i natten för att allt ska vara färdigt för att äta tidigt på morgonen, nä, tyvärr, jag blir nog kvar där jag är, åtminstone ett tag till, tills att jag har hittat nåt annat jag vill göra när jag blir stor!

Och så lite visdomsord:

Kvinnor över 50 får inga bebisar; därför att de skulle lägga dem någonstans och glömma bort var.

Ett av livets mysterier är hur en 2 kg-låda med godis, kan göra att en kvinna går upp 5 kg i vikt!?!


Min hjärna inte bara vandrar iväg ibland - ibland lämnar den mig totalt.


Det bästa sättet att glömma dina problem är att gå i för trånga skor.


Det bästa med att leva i en liten stad är: när du inte vet vad du gör så vet nån annan det.


Ju äldre du blir, desto svårare är det att minska i vikt - därför då har din kropp och ditt fett blivit verkligt goda vänner.


Just när jag vant mej vid gårdagen, så kommer idag.


Ibland tror jag att jag förstår allt - sen återfår jag min medvetslöshet.


Jag gav upp jogging när mina tights gneds samman och satte eld på mina strumpbyxor.


Konstigt!!! Du hänger in någonting i din garderob för ett tag, sedan krymper det 2 storlekar!


Smala människor irriterar mej!!! Speciellt när de säger saker som:
"Du vet, ibland glömmer jag äta". Numera så kan jag glömma min adress, mammas mellannamn och mina nycklar. Men jag glömmer aldrig att äta. Man måste vara speciell för att glömma äta!


Problemet en del kvinnor har - de blir helt upprörda av någonting och sen så går de och gifter sej med honom.


Jag läste den där artikeln som sa att typiska stressymptom är:


Äter för mycket . impulsköp ...... kör bil alldeles för fort.


SKOJAR DOM?!? - det här är mina tankar om en helt perfekt dag!

Tjoho!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0