Party

Idag har jag varit på Tupperwareparty hos Maria, Tack för att jag fick komma och tack för dom jättegoda hallonen du bjöd på!!

Jag handlade ju naturligtvis, hade kunnat handla mer, men jag var tvungen att hejda mig lite, har ju inte hur mycket pengar som helst, tyvärr! Men 2 saker blev det i allafall, en spagettiburk som jag tänkte ha i husvagnen och sen några små behållare som är bra till allt möjligt. Vi fick även en gåva alla som var där och det var en jättefin tårtspade.

MINIBÄGARE##4STYCKEN#NYA#TUPPERWARE##              Tupperware - spaghetti - behållare med rött lock .Tårtkniv Tupperware *Nyskick*

Och allt som allt kostade detta 248 kr, som hittat! :) Mycket bra grejor har dom, synd att det är så himla dyrt, fast det är klart, man kan ju gå på många partyn så blir det ju inte så mycket varje gång.

Jag ska själv ha ett i januari, då ska jag nog köpa mig Fridgesmart och  ev Iso Duo Servofix
    


Idag är det töväder ute, snart är nog all snö borta, tyvärr måste jag säga, jag är ju ingen snöälskare precis, men det som hade kommit var precis lagom, nu är det mest bara slask och halka ute, just nu är det ca 2 grader plus, hade varit mycket bättre med ca 6-7 grader minus istället.

Ha en fortsatt trevlig söndag!

Kommentarer
Postat av: Anna-Carin:s kafferep

Hej!jag gillar också Tupperware,handlar på Tradera,eftersom jag inte vet någon häromkring som har Tupperware partyn.DE är dyra men ack så bra.
Ha det bra/ kramar Anna-Carin

2007-11-19 @ 11:53:37
URL: http://www.fibromy.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0