Efter campingen

Jaha, så har man gjort sin första camping, det gick jättebra! Var riktigt mysigt, fast det tar nog ett tag innan man vänjer sig med att allt är så litet och att man inte kan slösa vatten mm.
Vi kom fram vid 14.30-tiden ungefär, packade upp och gjorde i ordning. Det gick ganska snabbt, sen vid 16-tiden gick vi på Hantverksmässan, var precis lagom med folk, vi kunde verkligen titta och strosa riktigt ordentligt, jag köpte mig en ullhatt och en halsduk som jag är jättenöjd med. När vi kom hem så skulle vi fixa i ordning TV:n, vi ville ju se Idol, men se det gick inte, vi fick bara in 1:an och 2:an, skitkul ha ha ha, ringde hem till de större pojkarna och bad dom spela in så det fick vi se på söndagen istället, det gick visserligen bra det med, fast det hade ju varit roligare att få se det på fredagen, men så är det, inte alltid som allt fungerar.

Gubben kollade runt lite bland dom andra husvagnarna och såg att de nog hade en bättre antenn, så nu blir det nog till att skaffa en bättre. :)
Vi var ju tvungen att tjuvkika lite på vad de andra hade med sig eftersom vi är nybörjare ännu och det fanns mycket att se kan jag lova, de hade med sig altaner, stora soffor, grillar, egna lyktstolpar, ljusslingor, marschaller, herregud så mycket folk drar med sig (ha ha vi är väl snart likadana..)

På lördagen när vi vaknade och kollade ut så hade det snöat, inte mycket men det var vitt på marken, kallt var det också, vi for iväg igen på mässan när vi hade fixat klart, hittade då en jättefin poncho som var gjort av alpacka-ull, den blir säkert bra i vinter när man fryser. Hittade också ett halsband med en sten i, en vanlig sten som var omgjord, den var också jättefin. Lillgossen hittade en fleecemössa med döskallar på, den var superhäftig och han är sååå nöjd med den. Vi köpte även världens bästa korv - Jokkmokkskorv, den är ljuvligt god, bäst är den rå på en limpmacka.
Vi hann även med en mäss-sväng på söndagen, då handlade jag inget utan vi bara kollade av läget innan vi skulle åka hem.

Här lite snöiga campingbilder:

             


Lillgossen hade lite pyssel på lördagkväll och då gjorde han det här lilla flygplanet (han är ju som sagt flygplanstokig). Han köpte glittertejp på Biltema och det är av den tejpen han byggt.



Har ju fotat mitt finger, det kanske inte syns sådär jättebra hur härligt svullet det var:

        

Ha en bra kväll!


Kommentarer
Postat av: Anonym

Vad roligt att det blev en lyckad semster tripp :-)
Ha det bra/ Anna-Carin

2007-11-05 @ 19:50:16
Postat av: Maria

Det är de som står säsong som har så där mycket jox med sig :) Ser att ni stod framför servicehuset. Tv mottagningen på det där stället kan skilja mycket beroende på var man står där. Vi brukar stå på andra sidan om huset och har inte haft bekymmer med att få in 4:an. Tror inte att det är er antenn det är fel på. Det har varit en gammal malmhamn där en gång i tiden och enl folk som bor där finns det kvar sånt i backen som stör...

2007-11-06 @ 12:28:14
URL: http://mimmimaria.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0