Tjoho!

Idag är det fredag och veckans arbetsdagar är till ända, Jippie, underbart. En hel helg att se fram emot.
Fick pelargonsticklingar av Katarina på jobbet idag, har planterat dom för en stund sedan, har även planterat om mina rävsvansar. Nu är fönstren överfulla, vet inte var jag ska sätta allt, får nog inte göra så här mycket nästa år.

Med vikten har jag ingen aning om hur det går faktiskt, har struntat totalt i det den här veckan för att se om det blir bättre. När jag tänker på att gå ner i vikt tänker jag bara på allt jag INTE får äta och då äter jag mer än annars. Det ska bli spännande att se på söndagmorgon (har börjat väga mig på söndagar istället för måndagar). Har ju varit duktig och cyklat varje dag till jobbet, det blir 1 mil om dagen, har även varit på styrke med Boel i veckan, det gick väldigt trögt men vi var ju där och gjorde det vi skulle i allfall.

Ha dé

Kommentarer
Postat av: Maria

Rävsvansar gillar jag! Har du någon till salu? Visst är det såna där vanliga krukisar som du har? Vadå stendött, har aldrig varit mer levande än nu :))

2006-05-12 @ 19:53:10
URL: http://mimmimaria.blogg.se
Postat av: Catta

De rävsvansar jag har är för utomhusbruk. Tyvärr så har jag inte fått så många av dom, bara 6 st. Vill du ha blomstertobak? Har massor, en del har jag inte ens kunnat skola om för att jag inte har plats.

2006-05-12 @ 22:23:42
URL: http://cajsacatharina.blogg.se
Postat av: Maria

Har man såna ute eller inne? Min inneblommor är hemska.. behöver verkligen förnya mig.

2006-05-13 @ 19:57:28
URL: http://mimmimaria.blogg.se
Postat av: Catta

Du är för kul du!!!! Blommor för utomhusbruk brukar man vanligtvis ha just utomhus :)
Jag har skaffat mig några garderobsblommor som jag tycker är snygga och framförallt lättskötta, behöver ju knappt något vatten alls. Palmer är också bra och svärmors tunga, inte så mycket att passa men fina att se på. Och så några snygga krukor så är det klart!

2006-05-14 @ 14:43:35
URL: http://cajsacatharina.blogg.se
Postat av: Ulrika

Gud vad du är duktig som cycklar varje dag en annan känner sig som en pigg 90 åring bara av att sitta på arslet på jobbet pga ryggen.

2006-05-14 @ 18:54:12
URL: http://frunordling.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0