Händelserika dagar

Snacka om att det händer lite väl mycket ibland!

På tisdagmorgonen när Sixten steg upp så var han jätteledsen och hade ont i pungen, den var både röd och svullen så jag ringde och beställde tid hos läkaren på Vårdcentralen, kl 14.00 skulle vi dit, vi for dit och hon skickade oss vidare till akuten som i sin tur skickade oss med ambulans till Sunderby Sjukhus, de trodde att det kunde vara ena testikeln som snurrat sig (det kan hända ibland och är inte bra), blodflödet stoppas och då är det rätt så akut.
Kl 18.00 blev det operation, de öppnade och kollade vad det var, som tur var så var det inte testikeln utan ett "bihang" som ibland blir kvar sen fosterstadiet, den var stor som ett knappnålshuvud, den knipsades bort och han syddes ihop igen, det blev en natt på lasarettet, igår eftermiddag kom vi hem igen och det var superskönt.

Tur att man inte vet vad dagen för med sig, inte hade man väl trott på tisdagsmorgon att man skulle vara på lasarettet på kvällen.

Allt gick ju iallfall bra och han fick en massa gosiga nallar för allt besvär, han sa så här på tisdagkväll (lite groggy efter narkos och allt) - Mamma, vad kul det är här, man får ju nallar av alla! Han är så himla go så det är inte sant!!

Nu sover han, har sovit i ett sträck från kl 19.30 igårkväll, det är jobbigt att vara sjuk!
Han har en väldigt rolig gångstil just nu, liknar Zeb Macahans om ni kommer ihåg hur han gick?!

Bye Bye for now

Kommentarer
Postat av: Maria

Men jösses!! Tur att det gick bra i alla fall.

2006-05-18 @ 18:57:13
URL: http://mimmimaria.blogg.se
Postat av: Ulrika

Krama Sixten från mig. Oskar hälsar också...

2006-05-18 @ 20:13:29
URL: http://frunordling.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0