Sönda

Nu har jag haft Tupperwareparty och jag tyckte det var väldigt trevligt, det var så roligt att så många kunde komma! Tack alla för att ni kom och gjorde dagen så trevlig, Ulle hälsa till Adam att han var så trevlig och rolig och så himla söööööt, oh, nästan så man blir sugen på en till, i några minuter, sen går det över :)

Jag kommer att få jättefina saker för att ni var så duktiga på att handla, tack så mycket, hoppas ni vill komma nästa gång jag partar igen!!! Det blir nog nån gång till hösten tror jag. Då hoppas jag att även de som inte kunde komma nu kan komma också.

Tyvärr så bjöd jag ju då på fika - tyvärr för min egen skull, jag skulle ju inte ha behövt fika men närå nog är man på plats och tar sig en och annan bulle, det blir lite nervöst imorgonkväll när jag ska på VV och väga mig, jag hade ju tänkt ta 1 kg till den här veckan, får vara glad om det det blivit 5 hg. Jar jag gått ner så får jag väl vara glad ändå, man är ju inte mer än människa!

Ha det så bra, jag rapporterar imorgonkväll hur det gått hos AnnBritt på VV. Ni håller väl tummarna?!


Kommentarer
Postat av: Ulrika

Super trevligt med gooootttt fika (tyvärr). Adam är uppe i var ännu och Oskar han undrar när vi skall till er nästa gång han var hel nöjd.

2006-03-26 @ 20:08:05
URL: http://frunordling.blogg.se
Postat av: AnnBritt

Hade jag kommit, så hade jag tagit med mig fika ! Och då hade det blivit mindre kalorier, kanske vi kan ha en visning av mat, kryddor m.m snart i Kalix, vad säger ni ?

2006-03-26 @ 20:21:20
URL: http://annbritt.blogg.se
Postat av: Catta

AnnBritt:
Det skulle vara jätteroligt med visning av dina grejor, jag är definitivt intresserad!! Kanske vi i "tjockisgruppen" (vi har inget namn ännu)kan ordna ett, det vore jättekul!!!! Synd att du inte kom, nu är man ju sockerberoende igen, tänker bara på sött, inte bra. Lovar att börja med mitt hälsosamma liv igen i morgon (lär ikväll...)!

2006-03-26 @ 20:34:47
URL: http://cajsacatharina.blogg.se
Postat av: AnnBritt

Vi ordnar en visning åt "tjockisgruppen", men nog skulle ni hitta på ett bättre arbetsnamn... När ska vi ha visningen ?

2006-03-26 @ 20:47:22
URL: http://annbritt.blogg.se
Postat av: Catta

Vi ska ha första mötet på tisdag, jag ska ta upp det då så får vi se, det behöver ju inte vara på en tisdag då vi ska ha våra möten, vi kan ju ha det när som helst, när det passar dig. Vi kan vara hemma hos mig, det är helt OK. Jag har ganska stort kök.

2006-03-26 @ 21:28:00
URL: http://cajsacatharina.blogg.se
Postat av: AnnBritt

Efter påsk är jag ledig på tisdagar, annars finns det andra dagar vi kan boka in. Hör av dig så fort som möjligt.

2006-03-26 @ 22:38:30
URL: http://annbritt.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0