Lördag

och jag gråter nästan blod här..... snyft snyft
varför är man så jävla lättlurad????? Mamma hade naturligtvis köpt chips, ostbågar och godis. Jag kunde inte äta ostbågarna men tyvärr kunde jag äta chips som jag inte ens tycker om, det är inget gott, äckligt, men vad tror ni jag nyss suttit och gjort, jodå, håvat in chips rätt in i munnen fast jag hade popcorn mitt framför näsan, det är ju åt helvete på ren svenska.

Har skällt lite på  min mamma fast det inte är hennes fel, jag sa det till henne också att jag vet att hon menar väl men tyvärr kan jag inte låta bli eländet, sa åt henne att nästa gång hon kommer får hon bara köpa godispåsar till barnen, inget chips el annat skit, hoppas hon lyssnar på det också, det värsta i kråksången är att hon inte ens gillar det själv, hon kan inte förstå att vi kan sitta och äta en massa godis och sött, hon tar hellre en stor bit smörgåstårta, vilket jag aldrig skulle komma på tanken att ta om jag är sugen på nåt, då är det bara godis som gäller, inget annat, förr var det choklad, men nu när man inte kan äta nåt med mjölk blir det segisar el väldigt mörk choklad (som inte är lika god som mmmmmarabou ljus).

Har varit tvungen att väga mig ikväll och jag vägde iallafall mindre än jag gjorde förra veckan, hoppas bara det håller i sig till på måndag då jag skall träffa AnnBritt. Håll tummarna och skäll gärna lite på mig!!

Vad synd att du jobbade AnnBritt, fast du kanske är ledig kl 13.00?? Om du är det så är du välkommen på mitt party, ta gärna med nån vän också, det gör inget!!!

Jag har varit och gjort av med pengar idag igen, inget åt mig själv bara till dom stora pojkarna, hittade jättefina vinddressar på Team Sportia på 50% rea, fick 2 st för 699 kr, inte illa!!

Fick slip-in skor av min mamma när vi var på Domus ikväll, jag blev jätteglad för är sköna och fina, jag fick dom i en för tidig födelsedagspresent (yller år i Maj).

Nu ska jag gå och vara trevlig med min mor, vi höres imorgon, ska berätta hur mitt party gick.

Sov gott!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0