ledig dag

Idag har jag haft en ledig dag, ja, ledig från jobbet alltså, inte hemma. Jag har städat toaletterna idag, JIPPIE, SKITkul men NÖDvändigt :).

Sen har jag och Boel varit och tränat, vi tog inte i lika mycket som sist, men nästintill i allafall. Det känns jättebra när man kommer hem och har gjort nåt, jag har tränat mina "ängla-vingar" ordentligt idag, nu vill jag bli av med dessa äckliga häng, jag AVSKYR dom.

Igår städade jag i  vardagsrummet, putsade fönster, insidan, utsidan och emellan, puh, svettigt värre, men blankt och fint blev det, sen bytte jag till lite somrigare gardiner, det enda som fattas nu är mattor men eftersom vi byggt om lite så är de inte hemma utan på gubbens jobb, vi får åka och hämta dom i morgon tror jag.

Jag har även hunnit med att städa till lite i vårt nya förråd, vi har både sånt som ska vara där + sånt som bara blivit ditställt (för att man inte vet var man annars ska ställa det). Hann med att gå igenom byrån i hallen också, hittade en hel del som ska iväg på tippen, snacka om att man samlar på sig!! Är det nån som känner igen sig???

Jag skrev ju sist om att det här med vikten kändes så bra, HA HA HA, det är helkul, jag hade gått upp 8 hg när jag vägde mig i morse, det är fördj..... man har ingen karaktär alls. Tänk om man skulle kunna få åka iväg på nåt ställe där man fick maten serverad och fick träna (som Biggest Loser), då tror jag nog att man skulle gå ner i vikt, utan problem. Eller så får man helt enkelt sy ihop käften!!! :)

Ha dé


Kommentarer
Postat av: Ulrika

Ja jag skulle nog behöva sy ihop käften eller låna en mask av Lordi så man får äta med sugrör.

2006-06-05 @ 21:57:11
URL: http://frunordling.blogg.se
Postat av: Catta

Ha ha ha ja du, vi får nog satsa på nåt sånt!! Kan man köpa karaktär någonstans?? Tipsa mig om var i så fall, jag vill ha!!

2006-06-05 @ 22:12:20
URL: http://cajsacatharina.blogg.se
Postat av: Maria

Hej Kompis! Du får köpa lite karaktär av mig för jag kommer imorrn....

2006-06-07 @ 12:03:16
URL: http://mimmimaria.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0