Godis

har jag inte ätit på en hel vecka! JAG ÄR SÅ SUPERDUKTIG!!
Det känns helt underbart, att JAG, den största godisråttan i världen har klarat av en hel vecka utan. Det har inte varit så värst svårt heller, idag kändes det lite sug när jag gick förbi godishyllan på Domus, men jag tittade snabbt åt annat håll och ökade på fötterna lite, det gick bra, kom inte hem med ett enda uns godis.

Jag har även hållit mig från kvällsätande och annat snacks i veckan, det har gått superbra, känns som att den här gången ska jag nog klara av det, får hoppas vågen visar snälla siffror i morgon då jag ska väga mig, ni håller väl tummarna?!

Helgen har gått i städandets tecken, hela lördan gick till att putsa alla fönster, puh, det var jobbigt, har ju öppningsbara så det är 4 sidor på varje fönster och det är sammanlagt 13 fönster som gjordes igår, nu har jag bara 3 st kvar, de är i ekonomidelen så dom tar jag en annan dag - el helg.
Idag har jag gjort den "vanliga"  toastsädningen och dammsugningen.

Har nyss gjort min lunchlåda för veckan  -  det blev sallad på min egenodlade isbergssallad, egenodlade gurka och egenodlade paprika och grillad kyckling (den har jag inte odlat själv, köpte på Domus). Den räcker nog till på onsdag i allafall. Mmmums.

Ha dé

Kommentarer
Postat av: AnnBritt

Fy, vad duktig du är ! Den som ändå vore lika duktig som du... Jag ska öva, jag lovar !

2006-08-28 @ 07:46:56
URL: http://annbritt.blogg.se
Postat av: Catta

Jag känner mig superduktig också. Helt otroligt, en hel vecka och jag har klarat det! Har gett mig själv en stjärna * Tack!

2006-08-28 @ 15:34:44
URL: http://cajsacatharina.blogg.se
Postat av: Maria

Du får två * av mig!

2006-08-28 @ 18:32:59
URL: http://mimmimaria.blogg.se
Postat av: Maria

Ho, ho, är det inte dags att uppdatera nu??

2006-08-30 @ 21:02:54
URL: http://mimmimaria.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0