Lördagen kom och gick

Så var lördagen nästan över då! Men den har varit jättebra faktiskt, trots att jag ätit för många points, men just nu struntar jag i det för det känns inte ut som att det är fööör många ändå.

Sabina och Matilda kom hit i morse och hälsade på ett par timmar, det var jättekul, jag t o m bakade, det var Sabina som sa att jag skulle.... så jag var inte otrevlig - tror jag i allafall :)

Halsen känns fortfarande, men den är lite bättre fast alldeles röd och mysig. Ska INTE iväg och styrketräna i morgon, det räcker nog att jag städar lite istället.

Bakningen ja!! Det var inte till mig ifall ni undrar. Gjorde tosca-rutor som Simon ska sälja för klassens räkning på måndagkväll när det är möte på skolan. Kolakakor gjorde jag till Boel (som jag inte vet om hon ska äta själv el bjuda på.....), Dumlekakorna gjorde jag till oss här hemma, men som tur är så kan jag inte äta dom för det är ju mjölk i dom. Suveränt!!

Gubben är i Sthlm på modellflygmöte så jag är gräsänka i helgen, tur man har sina pojkar!! Fast idag har jag haft lust att sälja Sixten!! Jag vet inte vad som hänt med ungen, han har ju alltid varit världen snällaste och nu är allt fel, vad jag än gör el säger så blir han arg.
I morse blev han sur för att kalsipperna inte satt som dom skulle, jag skulle fixa till, men nä, jag kunde inte, han började skrika och sen skrek han hur länge som helst, mamma blev vansinnig, kastade sönder en plastmugg och då skrek Sixten ännu mer (bra gjort mamma, hoppas ingen nanny läser detta :))

Det gick över som tur var, men det tog ju en stund. Sen nu ikväll så kom han ju på att han inte hade fått baka (jag frågade honom när jag höll på, men då hade han inte tid för han lekte ju med Matilda), men det lyssnade han inte på ikväll, han skulle baka NU!!! Allt för att slippa bråk (bra gjort mamma!), så fick han baka chokladbollar, jättemysigt, pärlsocker lite överallt!!!

Funderar allvarligt på att gå och lägga mig nu, fast det känns ju lite knäppt när det är lördag och allt!!!

Sov gott och dröm sött!!

Kommentarer
Postat av: Maria

Du måste sluta stressa! Kroppen utsöndrar ett ämne som heter kortisol när man stressar och det kan påverka en viktminskning negativt... Kämpa på idag. Nu ska jag fara ut och pimpla!

2006-04-02 @ 10:10:35
URL: http://mimmimaria.blogg.se
Postat av: Ulrika

Vad skönt att höra att andra har samma problem med sina barn i dag har jag städat hela dagen och grälat på Oskar för att han vägrade att städa sitt rum. Det slutade med att jag kastade en massa leksaker i soporna.

2006-04-02 @ 14:49:46
URL: http://frunordling.blogg.se
Postat av: Maria

Ingen fisk blev det... Hej mina vänner.. hoppas att er dag har varit bra trots era "änglar" :) Ses imorr´n

2006-04-02 @ 17:55:23
URL: http://mimmimaria.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0