SNÖ



Nu tycker jag att det kommit färdigt med snö, det räcker nu!

Har idag knatat iväg på smyckesvisning hos B, en promenad på 45 min á 2 gånger, skulle ju hem också :)
Köpte dock inget, kände inte att jag hade råd den här gången.
Gott fika bjöd hon på, kladdkaka (som jag älskar), hallon och grädde, riktigt gott var det, drack coca-cola till.
När jag kom hem fick jag skotta gården, barn och gubbe hade varit ute och skottat medans jag var borta men det hade ändå hunnit snöa igen en del, inte lika mycket som imorse för då hade även plogbilen varit och satt igen infarten.

Imorse bakade jag också, hade sånt himla flyt, det blev drömmar, gaffelkakor och potatisbakelser, inget till mig dock, så himla bra att få baka åt andra - då är det ju ingen risk att jag äter upp det.

Har ni sett?


Min garderobsblomma har en blomma!
Visste inte att dom kunde blomma. Ganska häftigt!

Nu ska jag kolla vad mina kompisar på FB sysslar med!

Tjing!

Vår??

Är månne våren här nu? Det har varit så fina dagar så man börjar ju bli positiv till sinnet faktiskt :) Visserligen kom det lite snö i lördags men det var inte så mycket så det märktes liksom inte.

Igår var det världens solsken, idag har det också varit fint, inte samma fina solstrålar som igår men ändå bra, var på en riktigt lång härlig promenad efter middan och det var såå skönt, ca 0-gradigt när jag gick och ca -3 när jag kom hem igen.

Har även hunnit med lite handling efter prommisen och så lite duschning av S3, som tur var så kom gubben hem precis när det var dags för kvällsläsningen så den tog han hand om, S3 tycker bäst om när pappa läser för honom, bra för mig för då kan jag ju göra annat ;)

Annars är det inte så mycket som hänt idag. Det var jävligt jobbigt på jobbet, tekniken har strulat på ett stort företag som vi svarar åt och de som ringer in blir inte glada när dom bara får besked i växeln att dom måste prova igen om några minuter, en del hade försökt komma fram hela dan, då är dom lagom glada mot oss i växeln - man känner sig som en klagomur!
Tänk på det alla ni som skäller och domderar så fort någon svarar på ett företag - det kan var jag el nån av mina härliga kollegor som svarar som absolut inte har nåt med företaget att göra - vi försöker göra det bästa vi kan och vill gärna koppla om det går el lämna meddelande så den som söks ringer tillbaka. Lova att inte skälla på växeltelefonisten nästa gång - vi gör allt vi kan för er!!

Nu sitter jag bara och väntar på att klockan ska bli 21 då Saltön börjar, det är ett program jag absolut inte missar! Har läst boken som handlar om detta som sänds just nu och då är det extra roligt, man vet ju hur det slutar, men vill ändå se det.

Ska skära mig lite honungsmelon att smaska på till TV:n. Måste ju börja sköta mig igen så jag inte står och stampar på samma fläck hela tiden som jag gjort nu i några veckor, ena veckan några hg ner, nästa vecka några hg upp så har det hållit på så nu jäklar ska jag se till att det BARA blir -tecken framför.

Ha en trevlig kväll alla och missa inte Saltön.

Söndag och solen skiner!

Vilken härlig dag vi har uppe i norr i dag!!
Solen bara gassar från en klarblå himmel, att det är söndag gör ju allt ändå lite bättre :)

Imorse började jag min dag kl 8.10, satte igång med bak nästan direkt, det blev potatisbakelser, dom ska jag bjuda alla tjejer på ikväll. Jag har Carina från Alpnaering här för att demonstrera lite av deras produkter. Det ska bli kul.

Efter lite frunch begav jag mig på en prommis, jag tog vägen förbi Djuptjärn mot stan, var in på ICA Hjärtat och handlade lite och sen gick jag strandpromenaden hem, det var mycket folk både på isen och gångvägen, märks att det är fint väder, nu börjar alla tina fram igen, riktigt härligt.

När jag kom hem satte jag mig på altanen i solen en stund, läste lite reklam som kommit.

Har precis diskat bort det jag använt i bakeriet på morgonen, tvättmaskinen har jag också slagit igång. Nu ska jag bara göra ingenting tills det är dags att börja med middan, det blir enkelt idag, hamburgare, bröd och pommes.

Tjing!


TJENIXEN

Så var fredan här, den här veckan har rusat iväg precis som tidigare veckor.
I veckan har jag haft elev alla dagar utom igår, har dessutom jobbat till 17.00 alla dagar utom idag, har gått riktigt bra, har inte känts som att klockan varit så mycket när jag åkt hem, mycket säkert för att mina bordsgrannar också jobbat lika länge el tom längre, dessutom ljust ute.
Har också varit skönt att ha kunnat promma el crossat på morgonen, då har jag ju inte behövt tänka på det på kvällen utan bara kunnat slappa.

Idag blev det då ingen prom på morgonen eftersom jag började kl 8.15. Efter jobbet for jag till Gudrun och fixade mina ögonfransar och bryn så nu syns mina ögon igen :). Sen åkte jag hem och började med middan, S2 och S3 hade redan börjat förbereda, vi åt tacos så dom hade hackat grönsakerna klart så jag behövde bara steka på köttfärsen och fixa bröden. Det var så ini bängen gott att jag åt alldeles för mycket, jag känner mig fortfarande mätt.

Tog en prommis ca 1 tim efter maten men det var tungt, var så jäkla mätt, alltså var prommen välbehövlig, jag kämpade på min timme och nu när det är gjort känns det jättebra.
Jag har lyxat till det och köpt mig en mörk choklad (med pistach i)  till ikväll men som det känns nu så tror jag att jag hoppar över den och sparar tills imorgon istället - men det gör ju inget, det är ju bara bra! :)

Ska se Lets Dance ikväll och så Solsidan såklart - det programmet vill jag absolut inte missa, tycker det är jättebra.

Imorgon ska det städas och bytas sängkläder här, en prommare ska jag också försöka hinna med och sen på söndagkväll ska jag ha lite tjejer hit på Alpnaering så på söndag (dagen) ska jag baka nåt gott - kanske potatisbakelser men vi får väl se vad det blir.

Tjing!


Långt mellan gångerna

Sorry, jag vet att jag inte alls sköter min blogg som jag borde.

Den här veckan har gått i huvudvärkens tecken, har haft en molande värk varje dag, inte hela tiden, den har
kommit och gått.

I tisdags var jag till en kardiolog för att kolla blodtrycket - visade sig vara helt normala värden, hon undrade varför dom skickat mig egentligen. Det var ju skönt att höra, fast lite snopen blev jag ändå, det har ju varit alldeles för högt varje gång jag kollat hos sköterskan.

Förra veckan på fredag var jag hemma från jobbet, blev förkyld, kände av det redan på torsdagmorgonen men kämpade på jobbet hela dagen. Väl hemma så var jag helt slut, blev inte mycket gjort efter middan, låg mest på soffan och slötittade på TV. På natten mot fredan fick jag knappt sova nånting, när jag vaknade på morgonen så kände jag mig inte alls i form, beslutade mig för att stanna hemma.  I stort sett hela dagen låg jag i soffan, antingen sovandes el tittandes på TV.
På lördan kände jag mig lite bättre men inte bra, städade ändå lite för det behövdes verkligen. Sen på söndan kände jag mig så pass bra att jag tog en promenad, det var en jobbig prom men ändå skön.
På måndan var jag tillbaka på jobbet igen och har jobbat hela veckan, fast då med lite huvudvärk varje dag, vet inte om det beror på förkylningen el om den kommer från nacken - det kanske är en kombination.

Idag började jag dagen med att städa - var klar vid 11, sen kollade jag lite på Fb och efter det begav jag mig ut i solen på en prommis - det blev 1,5 tim, riktigt varmt och skönt.

Har nyss skalat potatis, det ska bli palt till middag idag.

Har förresten tagit fram pelargonerna från källarn så nu är verkligen våren på väg - det är ett säkert tecken när dom åker fram i fönstret. Blir spännande att se om alla överlevt.

Tack och hej för denna gång.


RSS 2.0