Tröttelitetrött

Känner mig lite trött just nu, tror det är pizza-koma. Har gjort egen pizza till middag idag, blev supergott, fast jag var duktig och åt inte som en idiot utan stannade ganska lagom.

Idag blev det en riktigt lång promenad, var ute i 2 tim. Började hemifrån mig, gick ner mot Vassholmen och gick Strandpromenaden ända bort till GoldenGate-bron, sen vidare förbi Näsbyn, Valhallavägen sen vidare mot Djuptjärn och hem igen. Det var jätteskönt ute -3 grader, synd bara att inte solen visade sig, kom faktiskt lite snö mellan varven. Mötte många människor efter vägen, fler än jag tyckte att det var ett skönt promenadväder idag.

När jag kom hem var gubben och S3 borta, dom hade farit iväg och åkt skidor i elljusspåret, S3 sa imorse att han ville åka skidor med pappa.
Efter duschen satt jag mig och såg Big Medicine som jag spelat in igår, var skönt att få sitta och slappa lite, sen var det dags för att göra pizzadeg, medans den jäste hackade jag färdigt allt pålägg, sen blev jag sittandes vid datorn, blev såå himla trött men det var bara att masa sig upp när degen jäst klart.
Jag hade tacoköttfärs, röd lök och ananas på min, S3 hade varmkorv och de andra hade skinka och svamp, alla fick vad de ville ha, precis som det ska vara.

Har nu suttit vid datorn ett tag, blev så himla sugen på nån god efterrätt men visste inte vad jag skulle göra, som tur är så har suget börjat avta så det blir nog lite frukt senare. Var supersugen på kladdkaka med grädde, men jag tänker INTE baka det, alldeles för många kalorier!! Nä, nu måste jag försöka hålla mig från kladdkakebakning och ätning på ett tag, ska jag lyckas gå ner mina 13 kg fram till semestern så...j

Tjing.

Värme?

Undrars om värmen dyker upp imorgon som det är lovat av meteorologerna?
Idag har det legat kring -20 hela dan, jag gick en prommare mitt på dan och det var så skönt, har inte kunnat promma på nästan en hel vecka.

Hos mamma och pappa blev det ju jättekallt, från måndag till jag åkte hem på onsdag så höll det sig strax under -30, inte så skönt att promma då :) Har inte motionerat på annat sätt heller, har ju ingen cross där! Tänk om jag hade kunnat ta den med mig!! Väl hemma, lika kallt, så har jag ändå inte använt crossen, har förträngt den lite... Men så idag när kylan hade gett sig lite så tog jag mig i kragen och gick iväg vilket känns väldans skönt, frös ingenting.

Gubben håller på med kabeldragningar här i huset, han borrar och har sig, det ska bli skönt när det är klart, kablingarna är till datorer och TV-apparater. Vi köpte oss en köks-TV på rean och för att den ska fungera måste det ju finnas antennuttag och strömuttag, längtar till det är klart.

Jag har idag anmält mig på Aftonbladets Viktklubb (igen), var med i fjol men förlängde aldrig prenumerationen, mest för att vi då hade så seg dator att det tog en evighet innan jag skrivit in allt jag ätit och motionerat, nu har ju gubben uppdaterat den så den går betydligt fortare och då tänkte jag att nytt år, nya möjligheter och kanske lite hjälp på traven i fortsättningen av min viktminskning. Tänkte att jobbet skulle betala, ta det på årets friskvårdsbidrag, får ändå en hel del över, kostar bara 498 kr för ett helt år så jag slog till på det!

S3 har precis gått och lagt sig och jag sitter faktiskt och funderar på att göra samma, jag är hur trött som helst ikväll, vete sjutton vad det beror på, tror inte att jag sovit för lite, klev upp 8.30, brukar ju oftast vakna ännu tidigare, men vad vet jag?

På måndag är det dax för jobb igen, inget jag längtar till, jag skulle lätt kunna vara hemma på heltid, skulle nog alltid ha att göra, synd bara att man inte får betalt för det, tänk om man skulle spela på Lotto och vinna de summor som brukar vara, nu i helgen var det visst över 100 miljoner, tyvärr så har jag inte spelat så jag vann inget heller!! Gubben sa igårkväll att om vi skulle vinna 100 miljoner så lovade han att jag inte behövde jobba mer, jag skulle dessutom få ett helt nytt hus, skulle även få välja vilken ort jag ville bo på, ja drömma kan man ju alltid, synd att den drömmen aldrig kommer att slå in...

Tjing!

Kallt

Jisses så kallt det är, vi har just nu 32 grader! Brr, man vill verkligen inte gå ut i onödan.
Mamma och pappa skjutsade hem oss igår, då var det "bara" 22 grader, tyvärr var dom ju tvungen att åka hem idag (el egentligen inte, men mamma har bråttom som vanligt), fast det var lite problem att få igång bilen, motorvärmaren hade havererat men efter lite värmeanordningar i motorn så fixade pappa igång den, tog 1,5 tim extra.

Jag har idag städat bort julen, känns skönt. Började redan igårkväll med att ta bort lite pynt och lampor, sen blev det lite större idag som julgran och gardiner.

Jag har även bakat lite idag, blev en sockerkaka i min fina keramikform, tänkte att det var ett tag sen vi hade nåt i den :)

Lamporna i vardagsrummet köpte E av mig så jag blev totalt utan, inte trodde jag väl att jag skulle bli av med dom så fort. Lite panik men trodde att jag kommit på världens bästa lösning: En ljusslang! Men det visade sig inte vara så bra, en del av den lyste inte och så var det jäkligt svårt att få den bra bakom gardinen, nä den åkte ner illa kvickt och sen var det bara att ta fram tankehatten (kanske därför jag har lätt huvudvärk just nu) :) Nåväl, jag kom på att jag har ju 2 små hänglampor i förrådet som aldrig ens är upplockade ur lådan, fram med dom och hänga upp!! Dom är kanske lite små för mina fönster men dom får duga tills jag hittat lampor som blir bättre, jag skulle dessutom vilja ha lampor i alla fönster och det är 4 st.

Nä, nu får det vara nog för denna gången

See you!

RSS 2.0