Ny vecka

Så var det en ny vecka på gång igen då, tänk så fort tiden går. Igår fick vi vintertid, som jag alldeles höll på att glömma, skulle iväg på Ljusparty hos B, for runt som en skållad råtta för att hinna i tid, jag skulle promma dit, när jag stod färdigklädd och var på väg ut så kommer Simon och frågar när jag skulle vara där, då säger han: -Ska du gå redan, det är ju en timme kvar, vi har ju ställt tillbaka klockan.
Klonk säger det i huvudet, JAVISSTJA så var det ju, det hade jag totalt glömt bort, tänk jag fick en hel timme tillgodo där, det var inte illa, tyvärr blev det ju då mörkt en hel timme tidigare, det var mindre kul.

Inte blev det billigt på ljuspartyt heller, nästan 500 spänn. Fast egentligen hade det kunnat bli hur dyrt som helst för det finns ju så himlades mycket fint, synd bara att det inte finns mer av det doftfria...

Nåja, nu är alla klockor omställda överallt, så även de timrar jag har.

Idag börjar jag inte att jobba förrän kl 12.30, det känns inte så kul faktiskt, hade hellre klivit upp tidigt och gått och jobbat, nu är jag inte hemma förrän efter kl 19, ska även och handla efter jobbet så den blir väl säkert närmare 20 innan jag är hemma.
Har en nästan lika tråkig dag i morgon, då börjar jag 11 och jobbar till 17.30, hemma lite tidigare i allafall.

Jag håller på att baka sockerkaka också, ska snart fara på dagis med Sixten, sen ska jag hem igen en timme innan jag ska iväg på jobbet.

Ha dé

Snart fredag

Äntligen är den här veckan snart slut.
Har haft sån j***la huvudvärk i 2 dygn, inte speciellt kul kan jag meddela er. Igår kulminerade allt, jag såg nästan dubbelt, skyndade mig i säng för att vila efter maten, fick lite massage av guben, oj, oj, oj vad jag skrek, det gjorde så inih***vete ont, jag trodde nästan jag skulle dö!! Men det gjorde jag inte, det blev faktiskt bättre, har inte haft huvudvärk idag, men väl känningar, det har varit lite illamående och yrsel mellan varven, men nu känns det ganska OK, så jag hoppas att det är superbra till i morgon, det är ju fredag och allt, ledig helg framför sig dessutom, inte har man tid att vara dålig då!!!

På jobbet är det som vanligt, det ringer och jag svarar, lämnar medd och så fortsätter det dagen i ända. Fick min CC-utbildning i onsdag, när huvudet värkte som värst, jag tror inte att det är så mycket som fastnat, får nog ta en repris snart.... Maria, HJÄLP!!! jag kommer rusande till dig om jag får en blackout, var beredd!!!

62757-3

Se och minns, så här såg det ut i våras!! Nåt att längta till....


Ha dé


Söndag

Ja då är det söndag och jag är igen på jobbet!! JIPPIEE!! Idag ringer det ännu mindre än igår, har hunnit med att både läsa på internet och i en tidning.

Har lite kul texter som jag tänkte dela med mig av:

Någon som suttit och lyssnat på följande under bussturen:

(Det är kolmörkt, och ganska mycket mötande trafik. Mötande bil blinkar med helljusen.)
Busschaufför 50+ (i mobilen): Men vafan, nu är det nån jävel som blinkar med helljusen!
(Mötande bil blinkar återigen med helljusen.)
Busschaufför: Men vad i helvete VILL han? (Upptäcker plötsligt varför.) Jaha, jag glömde helljuset på. Men i alla fall, jag fattar inte varför han tvunget måste blinka så där. Jag blev ju helt bländad!


En som kollat in detta på en affär:
(Man 40+ hjälper en kvinna att ta ner en påse chips.)          
Kvinnan: Ååh, tack!
(Mannen ler och ser nöjd ut.)
Dotter 3+: Hjälpte du henne?
Mannen: Ja, det får man göra ibland.
Dottern: Vet mamma om att du hjälpte henne?

Blogghemlisar:

(Två killar 17+ går och plockar lösgodis).
Kille 1: Det är aldrig någon som skriver några kommentarer på min blogg. Inte ens när jag skrev den där grejen med Amy Diamond!
Kille 2: Asså vaddå skriver kommentarer? Jag skriver alla mina kommentarer själv!
Kille 1: Så kan du ju inte göra!
Kille 2: Varför inte, annars är det ju aldrig nån som skriver några kommentarer. Men jag ser ju till att det ser ut som att de är verklighetsbaserade fattar du väl!


Hört på träningsfik:

(Två snobbiga tjejer sitter på institutionens fik och pratar träningsvanor.)
Tjej 1: Det är bra nu att vi kommit igång med träningen.
Tjej 2: Ja det är mycket lättare att träffa någon, nu när man har fittat till sig!


I lobbyn på hotell:

(Det är fest för bokmässan i lobbyn på hotellet. En man och en kvinna står och pratar i baren. Den ena med gipsat ben, den andre med gipsad arm.)
Överförfriskad redaktör (släntrar fram till paret): Är ni sams nu?




Lördag

Jaha, så var det lördag och jag sitter just nu på jobbet, jobbar min första helg sedan jag blev tvingad till det. Inte är det så kul inte, nog hade det varit betydligt roligare att få vara hemma.
Inte ringer det så mycket heller, har redan gått igenom nätbilagan av Aftonbladet och TV4, har även med mig lite papperstidningar, får gå igenom dessa också.

Min yngste son tyckte inte alls synd om sin mor, han sa: -Vad bra att du jobbar!! Då ska jag och pappa bygga flygplan hela dan!

gladUngefär såhär såg han ut!!! Vilket barn man har!!! Inte tycka det minsta synd om sin mor.


Ha dé




Nästan fredag

Nu är jag här igen, men det blir inte så mycket.
Jag har jobbat sent varje dag den här veckan, utom igår, då var jag ledig och det var urskönt! Imorgon jobbar jag bara till 12.30 så det känns också väldigt bra, det som känns mindre bra är att jag ska jobba både lördag och söndag, vi får väl se hur det går. Ska bunkra upp med lite tidningar ifall det blir dåligt med samtal.

Vi har hunnit haft sorg också, Knut vår svarta fisk låg död på söndagmorgonen när jag klev upp, han bodde bara hos oss i några dagar, vet inte om han var sjuk redan innan el om han blev det här. Maja lever då och frodas iallafall, hon ÄLSKAR mat!! Precis som alla andra här i huset så hon har nog hamnat rätt!! Knut var inte så noga på maten så han trivdes nog inte...


Tänkte delge er en liten historia också: Varsågoda!

Flyg till New York

Flygvärdinnan på ett flygplan som skulle till New York gick fram till en blond kvinna som satt i första klass. Flygvärdinnan bad blondinen att flytta till ekonomiklassens avdelning, eftersom hon inte hade någon biljett för första klass.
Blondinen svarade: - Jag är blond, jag är vacker, jag ska till New York och jag tänker inte flytta på mig!

Eftersom flygvärdinnan var mycket artig ville hon inte bråka, utan frågade piloten om han kunde tala blondinen till rätta.
Piloten försökte, men återigen svarade blondinen: - Jag är blond, jag är vacker, jag ska till New York och tänker inte flytta på mig!

Piloten gick tillbaka till cockpiten och frågade flygkaptenen vad han skulle göra.
Flygkaptenen sa: - Jag är gift med en blondin, så jag vet precis hur man hanterar dem.

Han gick till första klass och viskade i blondinens öra. Hon reste sig omedelbart, sprang till ekonomiklassen och satte sig där, samtidigt som hon mumlade:

- Varför sa dom inte det från början?

Den förvånade flygvärdinnan och piloten frågade kaptenen vad han hade sagt till blondinen.
Flygkaptenen svarade: - Jag sa bara att första klass inte skulle till New York.

62757-32

Ha dé


Fredag

JIPPIE, Äntligen är det fredag!! Som man längtar efter den här dagen, hela veckan lång!

Tänkte dela med mig av en liten fräckis så här på fredagkvällen, jag hoppas att inga små barn läser den...

En präst och en nunna red på en kamel genom öknen. Efter några dagar dog kamelen plötsligt. Både prästen och nunnan förstod att de inte skulle klara den resterande resan levande.

Prästen frågar nunnan: "Jag har aldrig sett en kvinnas bröst, och i det här läget spelar det väl ingen roll att jag är präst, så skulle jag kunna få se dina?" Nunnan går med på det och visar honom brösten. "Får jag röra vid dem?" Undrar prästen, och det går nunnan också med på.


Efter en stund frågade nunnan: "Fader, jag har aldrig sett en mans Penis förut, kan jag få se din?" Prästen går med på det och drar ner sina byxor. "Får jag röra vid den?", undrar nunnan. Efter att ha undersökt hans penis en kort stund får prästen en enorm erektion.
Prästen säger lite försiktigt: "Om jag stoppar in den här på rätta stället kan den ge upphov till liv...." "Verkligen?" säger nunnan. "Ja....." "Då tycker jag att du ska stoppa den i arslet på kamelen så att vi kommer härifrån någon gång!"

62757-16

Trevlig fredagkväll!!


En kul historia

 

Ämne: Heta mejl från andra sidan


På en amerikansk internetsida återges följande historia. Troligen en skröna

men en rolig sådan.

Ett medelålders par från norra USA längtade en kall vinter till värmen och

bestämde sig för att åka ner till Florida och bo på hotellet där de tillbringade

bröllopsnatten tjugo år tidigare.

Mannen hade längre ledighet och åkte ner en dag i förväg. När han checkade

in upptäckte han att hotellrummet hade dator, och beslutade skicka ett mejl

till hustrun. Han missade dock en bokstav i namnet.

Mejlet hamnade hos en prästänka i Houston, som just kommit hem från makens

begravning och skulle kolla om det kommit e-post med kondoleanser från släkt

och vänner.

Sonen fann henne avsvimmad vid datorn och läste på skärmen:

Till: Min älskade hustru

Rubrik: Jag har kommit fram

Jag vet att du är förvånad över att höra ifrån mig. De har datorer här numera

och man tillåts skicka mejl till sina nära och kära.

Jag har just checkat in. Allt är förberett för din ankomst i morgon. Jag

ser fram emot att träffa dig då. Hoppas din resa blir lika problemfri som

min.

PS. Det är verkligen hett härnere.


Man kan ju förstå om tanten svimmade!!

/Ha en trevlig kväll


Mitt i veckan

Se nu har halva veckan redan gått, tiden går så himlades fort. Har jobbat som vanligt idag, fast jag känner mig lite sjuk, är konstig i huvudet (mer än vanligt) och är supertrött. La mig på sängen efter jobbet och somnade, jag som aldrig brukar somna utan ligga och tänka på allt möjligt om jag går och vilar, jag vaknade med ett ryck 16.20, herregud jag skulle ju laga mat!!!
Men det gick bra det med, kl 17.00 hade vi t o m ätit färdigt, trots att jag kokat potatis.

62757-60

Fiskarna mår bra ännu, de har fått lite mat idag så dom blev nog glada, maten tog slut i   allafall, ett gott tecken.                                                



Brr vad kallt det var i morse, -2, det är man inte van vid, jag kopplade i min lilla blåa när jag hämtade tidningen så den var i allafall varm och go när jag skulle iväg på jobbet, en del fick ju stå och skrapa sina små älsklingar!! det slapp jag!!

Ha dé


Husdjur

Har idag blivit med husdjur
62757-52

- Vi har köpt 2 st slöjstjärtar, 1 svart som heter Knut och en röd som heter Maja. Som ni kanske förstår så är det yngste sonen som fått dessa. Hade en skål sedan tidigare så nu har vi idag varit och inhandlat grus, växt, kul grej och som sagt fiskar, håller just nu på att vänja dom vid vattnet.

Skålen står i hallen så att man ser den ofta, blir säkert jättefint när fiskarna simmar omkring i den.

Har haft en lugn härlig dag idag, har bara jobbat 4 timmar och sen handlat fiskar, har inte gjort så mycket mer och det känns så skönt.

Ha en fortsatt trevlig dag allesammans!

Måndag

Jaha så var det måndag igen då!!
Tänk att veckorna går så himla fort.
Helgen har varit ganska bra, ganska beroende på att jag vaknade på lördagmorron med en sprängande huvudvärk  (inte bakis), 62757-34
hade ont av och till under hela dagen.
Söndan blev då bättre, städade både inne och ute, ute tog vi bort alla sommargrejorna, så nu är vi redo för vintern, ja redo och redo, inte mentalt...

/Ha dé

Testing

Jag håller på att lära mig det här med att infoga bilder så nu ska här infogas en stund. Ni får väl luta er bakåt och njuta av bilderna.

Nu börjar jag: 62757-33 sånt här brukar jag syssla med ganska ofta, mest blir det till och från jobbet.

För det mest så är jag sån här: 62757-37

Gillar att62757-28sånt62757-29och sånt 62757-24 tyvärr. Gillar även 62757-25och det kanske inte är så bra när man ska gå ner i vikt.  Får nog börja med lite mer såna här övningar istället! 62757-21 Ha en bra dag så ska jag nog fixa det här med bilder sen också, riktigt kul är det ju, iallafall när man har tid.

Bye bye everybody

Glad

Så här skulle jag vilja känna mig!! glad Det skulle inte vara så dumt.


söt bebbe Visst är den här bebben söt?!



Tårta mmmmums

Tårta mmmmums


En bild för att minnas sommaren!!

Pelargon

Ledig dag idag

och det känns underbart!

Jag och yngste sonen är hemma för jag har ledig dag på schemat, vi har bakat chokladmuffins, strösselbullar och sett TV, precis som han bestämt att vi skulle göra idag. Både han och jag är supernöjda.

Den här årstiden tar nästan kål på mig, är ständigt trött och tycker allt är pest och pina, nästan inget känns roligt att göra, tittar man ut genom fönstret är det grått, blött och allmänt trist, på kvällarna är det becksvart ute. Nä, nu är det nästan så att t o m jag längtar till det vita kommer, men det behöver bara komma lite, lite, lite grann bara så pass att det blir ljusare.

Med vikten är det precis som vanligt, inget nytt att berätta, det skulle ha varit jätteroligt att få berätta att jag gått ner typ 10 kg el mer, men tyvärr, inte ett gram har jag gått ner, det är mest uppåt hela tiden (tyvärr är det ju bara vikten som är uppåt, inte humöret).

See you later.....

RSS 2.0