Så var det lördag

och jag har hunnit med en hel del idag. Började dagen kl 8.00 med att slänga ut alla sängklälder (förutom tonåringarnas förstås för dom sov ännu), sen plockade jag ur diskmaskinen och läste morgontidningen.
När det var gjort så städade jag bägge toaletterna, REJÄLT! Jag tog bort röret under och spolade ur det ordentligt. Sen for jag en sväng med dammsugaren och efter det kom det verkliga städandet! Jag hjälpte S3 att plocka bort från skrivbordet, det var hög på hög på hög på... ja ni fattar! Det tog över en timme att plocka och kasta men nu ser det fint ut, men det lär väl inte vara så länge, man har ju varit med förr!

När jag kom ur duschen och skulle ut och hämta sängkläderna upptäckte jag att det börjat regna, FAN! Jag som inte har nåt tak att ha dom under, som tur var måste det precis ha börjat för dom var bara lite fuktiga, de ligger på avfuktning just nu, ska om en stund bädda igen.

Har ont i fingret även idag, inte blev det väl bättre av att hålla på med städning men det måste ju göras. Om jag fortfarande har ont på måndag måste jag nog ta och ringa vårdcentralen för att få komma och få en cortisonspruta, vilket inte är så kul men ett måste, vill inte att det ska bli som i fjol den här tiden då jag hade ont i höger pekfinger.

Ha det så gott alla!

Kommentarer
Postat av: Eija

Hoppas det blir bättre i fingret snart.

2008-10-05 @ 08:04:50
Postat av: Maria

Krya på sig i fingret!

2008-10-05 @ 14:02:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0