Kalas

Igår hade vi 6-års kalas här i huset, det blev en hel del att äta, både fika, godis, tårta och god mat. Mormor och Morfar kom nämligen och överraskade, hade med sig mat, fläskfilé och potatisgratäng som var underbart gott!!
6-åringen fick en hel del presenter, det var en massa olika legos, bilar och flygplan, bilbana, pengar, trollerilåda och bilar, han var helnöjd med allt han fick.

Vår lillkusin var också med och firade, hon är 3 månader gammal och söt som en sockertopp, skrattar nästan hela tiden, är hur snäll som helst, hennes föräldrar är bortskämda, hon sover hela nätterna, är vaken mycket på dagarna, gnäller endast litegrann när hon börjar bli hungrig, annars är mungiporna för det mesta uppåt. Det ska bli så tråkigt när hon åker hem till Stockholm igen, vi vill ju ha henne nära så vi kan gosa när vi vill!!

Vädret är fortfarande inte medgörlig, visserligen har det varit ganska hyfsat i helgen, men solen lyser med sin frånvaro, det har t o m droppat lite idag, men det var ytterst få droppar, märktes knappt.

Vi har nu fått igång vår automatiska bevattning av mina gurkor, får bara hoppas att den fungerar, än så länge verkar det funka i allafall, vi har även timer så att den vattnar vissa tider på dygnet, hoppas gurkorna gillar det! Det är jättemånga gurkor på gång, men frågan är ju om det är nog varmt, jag har ju bara ett litet plastväxhus så är det kallt ute så blir det ju ganska kallt inne i huset och är det varmt ute så blir det väldigt varmt inne, lite jobbigt, men förhoppningsvis så får jag ett riktigt växthus snart....

Ha en skön semester trots väder!!

Kommentarer
Postat av: Maria

Vad ska du göra med alla gurkor??

2007-07-19 @ 12:11:47
URL: http://mimmimaria.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0