FÖDELSEDAG!




Ja idag blir men 1 år äldre!
Fast kalaset hade vi i fredags, mamma och pappa har varit här ett par dagar och har åkt hem idag så därför tog vi kalset då istället.
Gårdagen tillbringade jag, mor, far och S3 i Happis - vi gjorde en hel drös affärer och så IKEA. Småshoppade lite på alla ställen, trevlig var det, förutom när vi tappade bort morfar och S3, jäklars så arg jag blev. Jag och mamma stod i kassan på Stadium och pappa och S3 stod bredvid och så rätt var det var så var dom bara borta, vi gick ut och skulle vidare till IKEA, ingenstans såg vi dom, jaha, tänkte vi, dom kanske gick till IKEA så vi travade iväg dit, men nä, där var dom inte, jag gick till parkeringen för att hämta vagn, såg dom ingenstans, lämnade vagnen till mamma och gick tillbaka till Stadium, då sitter dom på en bänk där utanför - då hade dom varit på CandyWorld men sa inget till oss när de gick ut, så hade jag inte gått och sökt dom hade dom väl suttit där än GRRR.

Idag vid 11.30 åkte mamma och pappa iväg, dom skulle först förbi Luleå innan de åker vidare till Vuollerim, just nu sitter dom i bilen på bilbingo - förhoppningsvis blir de några kronor rikare innan eftermiddan är över, fast jag skulle tro att det blir tvärtom.
När dom åkte så satte jag igång med veckostädningen, nu är den avklarad, det är bara tvättmaskin och torktumlaren som arbetar ännu. Jag har även hunnit ut och kasta ut lite snö på gräsmattan också.

Nu är det dags att gå till köket för att börja fixa med middan - det blir potatisgratäng och kotletter (kotletterna har min mor redan stekt klart så dom är bara till att värma på).

Gubben har varit borta sen i tisdags men kommer hem idag, jag hoppas han är hemma tills middan är klar men det vet man aldrig, isåfall får han väl värma när han kommer hem.

Tjingeling!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0